- Gimme Shelter
- Deliver Us From Evil
- The Wolf of Wall Street
- Familien
- Abernes planet: Revo...
- The Gabby Douglas Story


- Bøn, mystik og forfa...
- Filmfans ønsker tros...
- En film for troende ...


- Fascinerende filmfor...
- Monsteret inden i os
- Bibelske motiver i film


- Tog venner med til f...
- Filmstriben - et bek...
- Ny norsk bog om film...


- Længsel efter fred
- En dag uden krig - f...
- Vejen hjem


- Frihedskæmperen Geor...
- Kristen film i komed...
- Dokumentar om abortm...


- TEMA - Ved livets be...
- TEMA - sportsfilm
- TEMA - Israel, Vestb...


- Top 10 film 2012
- Top 10 film 2011
- Top 10 film 2010
Biografaktuelle film, der er anmeldt på Film&tro

Hvor filmene vises kan fx ses på www.ebillet.dk eller kino.dk

Deliver Us From Evil
En dæmonuddrivelses-gyser, der er baseret på virkelige hændelser. En politibetjent må samarbejde med en præst, åbner sig for den åndelige virkelighed og finder tilbage til den kristne tro.

Abernes Planet: Revolutionen
En fremtidsfilm om mødet mellem de få overlevende mennesker og de nye superaber. En flot film, hvor budskabet er at søge fred og forsoning frem for krig.

Labor Day
En undsluppet straffefange flytter ind hos en enlig mor og hendes teenagesøn. En kærlighedshistorie, der vil for meget, og som damper af sensualitet.

Transcendence
Wally Pfisters debut har svært ved at balancere med teknik og tempo i denne fortælling om bevidsthed, som trækkes ud af kroppen og ind i en computer.

En flænge i himlen
En god og særdeles vedkommende film om en kræftsyg teenagepige. Filmen giver meget at tale om, men desværre fravælger den at inddrage Gud i spørgsmålet om sygdom og livets mening.

Edge of Tomorrow
Filmen er god og anderledes action-underholdning. Tom Cruise har en fantastisk evne til at drage tilskueren ind i spændingen, hvor samme situation gennemleves igen og igen.

Maleficent
En Disney familiefilm om den onde fe fra Tornerose, der måske har en god grund til at være ond. Den dystre stemning gør, at nogle børn nok gerne vil have en forælder i hånden.

Kolbøttefabrikken
Filmen kaster et humoristisk og satirisk blik på det psykiatriske system. Der kan nok blive et par ting at tale om, og så har filmen Paprika Steen i en forrygende hovedrolle.

The Salvation
En dansk produceret western i den barske ende af skalaen. En flot, men samtidig meget brutal film med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

X-Men: Days of Future Past
Fortid møder fremtid i denne nye flotte film i X-men-serien, hvor truslen om udryddelse nødvendiggør, at gamle fjender samarbejder.

Når vinden rejser sig
Den japanske mesterinstruktør, Hayao Miyazaki, leverer en fornem svanesang om flyvemaskiner og drømme. Filmen er en værdig afslutning på en glorværdig karriere.

Hr. Peabody og Sherman
Den meget intelligente hund Peabody adopterer drengen Sherman. Det er der kommet en hyggelig og underholdende familiefilm ud af. En film der gerne vil fortælle verdenshistorie.


Derudover er der tit nogen af vores anmeldte film, der dukker op i biografer igen, selv om de har været taget af programmet en tid.

underside - I biografen
site by: steady
design by: Ben Haman