- Frans af Assisi
- Broder Sol, Søster Måne
- Den hundredårige der...
- Bogtyven
- Lucy
- Attack on Pearl Harbor


- Bøn, mystik og forfa...
- Filmfans ønsker tros...
- En film for troende ...


- Fascinerende filmfor...
- Monsteret inden i os
- Bibelske motiver i film


- Tog venner med til f...
- Filmstriben - et bek...
- Ny norsk bog om film...


- Længsel efter fred
- En dag uden krig - f...
- Vejen hjem


- Himlen findes virkel...
- Joseph Fiennes i bib...
- Frihedskæmperen Geor...


- TEMA - Ved livets be...
- TEMA - sportsfilm
- TEMA - Israel, Vestb...


- Top 10 film 2012
- Top 10 film 2011
- Top 10 film 2010
Biografaktuelle film, der er anmeldt på Film&tro

Hvor filmene vises kan fx ses på www.ebillet.dk eller kino.dk

Lucy
Luc Bessons filosofiske actionfilm ender i et akavet syretrip. Hjernen kan pludselig bruge 100% af sin kapacitet, men mennesket er stadig bare et dyr. God underholdning, men en skuffelse for hjernen.

Guardians of the Galaxy
En underholdende film, hvor et herligt miskmask af antihelte giver ny energi til superheltegenren. Der er så tydeligt forskel på godt og ondt, at heltene må gøre noget.

Abernes Planet: Revolutionen
En fremtidsfilm om mødet mellem de få overlevende mennesker og de nye superaber. En flot film, hvor budskabet er at søge fred og forsoning frem for krig.

Labor Day
En undsluppet straffefange flytter ind hos en enlig mor og hendes teenagesøn. En kærlighedshistorie, der vil for meget, og som damper af sensualitet.

En flænge i himlen
En god og særdeles vedkommende film om en kræftsyg teenagepige. Filmen giver meget at tale om, men desværre fravælger den at inddrage Gud i spørgsmålet om sygdom og livets mening.

Maleficent
En Disney familiefilm om den onde fe fra Tornerose, der måske har en god grund til at være ond. Den dystre stemning gør, at nogle børn nok gerne vil have en forælder i hånden.

The Salvation
En dansk produceret western i den barske ende af skalaen. En flot, men samtidig meget brutal film med Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Hr. Peabody og Sherman
Den meget intelligente hund Peabody adopterer drengen Sherman. Det er der kommet en hyggelig og underholdende familiefilm ud af. En film der gerne vil fortælle verdenshistorie.


Derudover er der tit nogen af vores anmeldte film, der dukker op i biografer igen, selv om de har været taget af programmet en tid.

underside - I biografen
site by: steady
design by: Ben Haman