- Brendan og hemmeligh...
- Bekas
- Den ottende dag
- Samme dag næste år
- Barabbas (mini-serie)
- Klumpfisken


- En film for troende ...
- Kærligheden tåler alt
- En genert mesterinst...


- Fascinerende filmfor...
- Monsteret inden i os
- Bibelske motiver i film


- Tog venner med til f...
- Filmstriben - et bek...
- Ny norsk bog om film...


- Længsel efter fred
- En dag uden krig - f...
- Vejen hjem


- Dokumentar om abortm...
- Oscar-uddelingen 2014
- Poirot har indlæst h...


- TEMA - Ved livets be...
- TEMA - sportsfilm
- TEMA - Israel, Vestb...


- Top 10 film 2012
- Top 10 film 2011
- Top 10 film 2010
Biografaktuelle film, der er anmeldt på Film&tro

Hvor filmene vises kan fx ses på www.ebillet.dk eller kino.dk

Noa
Noa er ikke nogen bibelsk film, men en fantasyfilm, hvor instruktøren giver sig selv meget store friheder i forhold til originalteksten.

The Grand Budapest Hotel
Wes Anderson har, som så mange gange før, skabt et fantastisk smukt og særpræget filmunivers. Men hvor dybsindigt er det egentligt?

Need for Speed
Filmudgaven af konsolspillet byder på lækre biler og gaderæs, men er en usammenhængende, langsom og utroværdig historie.

Klumpfisken
En lun film om et stykke "udkants-Danmark" med kriser og kærlighed - og klumpfisk. Autentisk miljøskildring pakket ind i en god historie.

Inside Llewyn Davis
Coen-brødrene er tilbage med en film om en folkemusiker, der kæmper for at finde vej igennem livet. Filmens problem er, at filmens hovedkarakter er for indtagende, og symbolikken overtydelig.

Hr. Peabody og Sherman
Den meget intelligente hund Peabody adopterer drengen Sherman. Det er der kommet en hyggelig og underholdende familiefilm ud af. En film der gerne vil fortælle verdenshistorie.

Hende
Den ensomme forfatter Theodor køber et styresystem med kunstig intelligens, som han forelsker sig i. Fremragende film om kærlighed, identitet og menneskets særegenhed.

12 Years a Slave
Fantastisk flot og dramatisk Oscar-nomineret storfilm om slaveriets forfærdelige væsen i 1800-tallet. En absolut seværdig og medrivende film.

LEGO Filmen - Et klodset eventyr
Fantasien har erstattet reglerne for, hvordan man fortæller en god historie, og det lykkes faktisk alligevel. Filmen er både smuk, dyb og sjov og kan ses af både børn og voksne.


Derudover er der tit nogen af vores anmeldte film, der dukker op i biografer igen, selv om de har været taget af programmet en tid.

underside - I biografen
site by: steady
design by: Ben Haman