• THE CHOICE TV3 | 31-05-20 | kl. 12.00

  • VELKOMMEN TIL MARWEN på dvd/blu-ray

  • FIRST MAN kan nu ses på Netflix

  • FROST 2 på dvd/blu-ray

  • 90 MINUTES IN HEAVEN TV3 | 30-05-20 | kl. 07.15

  • SORRY WE MISSED YOU på dvd/blu-ray

  • DOVLATOV en Netflix-film

Filmanmeldelser


Dovlatov

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Christoffer Winther West 
d. 26.05.2020

Et periodedrama om den russiske forfatter Sergei Dovlatov, er præcis lige så fængslende som forventet - især hvis man er til stor russisk litteratur.[mere]


Sorry We Missed You

Fra år 2019

Drama

Af Henrik Højlund 
d. 22.05.2020

En stærk socialrealistisk film af Ken Loach om en lille arbejderfamilie, der kæmper med livet og økonomien. Men så får faren mulighed for at blive ”selvstændig” chauffør. [mere]


Velkommen til Marwen

Welcome to Marwen

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie

Af Carsten Riis Jensen 
d. 20.05.2020

Mark lider af hukommelsestab og posttraumatisk stress, fordi han er blevet gennemtævet af en flok bøller. Han bearbejder hændelsen gennem terapi og gennemlever sin historie gennem dukker.[mere]


Platformen

El hoyo

Fra år 2019

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.05.2020

Minimalistisk thriller/lignelse i højt tempo. På toppen er der ressourcer nok – i bunden er der ingenting. Du ved bare ikke, på hvilket niveau, du lander næste gang, og derfor må du rage til dig.[mere]


The Messenger (2019)

Kurier

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Anden verdenskrig, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 15.05.2020

Den polske officer Jan Nowak skulle under krigen være kurér fra den polske eksilregering i London til undergrundshæren i Warszawa. Tyskerne ville have fat i ham, så det var en farlig mission.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Ben is Back

Fra år 2018

Drama, Filmstriben.dk

Af Finn Andersen 
d. 07.05.2020

Mørkt familiedrama omkring juletid. Den 19-årige Ben er pillemisbruger. Han har uventet forladt afvænningsklinikken for at komme hjem til jul, men ikke alle i familien er lige begejstrede for gensynet. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Song of Names

Fra år 2019

Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 24.04.2020

En 10-årig polsk jøde er et vidunderbarn på violin. Han kommer i 1939 til London for at få undervisning. I 1951 skal han give koncert, men forsvinder sporløst, før han skal på scenen.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Løfte ved daggry

la promesse de l'aube

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 17.04.2020

Filmen skildrer en søns og en mors indbyrdes afhængighedsforhold. Filmen bygger på den franske forfatter Romain Garys selvbiografiske roman fra 1961 om hans liv og ikke mindst forholdet til moren.[mere]


Far From Heaven

Fra år 2002

Drama, Romance

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 14.04.2020

Cathy lever et privilegeret overklasseliv sammen med mand og børn – indtil hun finder sin mand i armene på en anden mand! Indsigtsfuldt tidsbillede af bl.a. 50'ernes raceadskillelse og synet på homoseksualitet.[mere]


Mod solnedgangen

Hikari

Fra år 2017

Drama, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 11.04.2020

I "Mod solnedgangen" møder vi den japanske næsten blinde fotograf Nakamori, der kæmper med at leve i en verden, han ikke længere kan se. Men ikke alt i denne verden skal ses med øjnene.[mere]


Legenden om Jordhavet

Fra år 2006

Adventure, Animation

Af Kristoffer Dahl 
d. 08.04.2020

Et smukt forvirrende middelmådigt fejlskud fra animationskunstens superstudie Studio Ghibli. Døden er en del af naturens orden, hvad er så meningen med livet?[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 1879
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer