• INTET i biografen

  • DOWNTON ABBEY: EN NY ÆRA i biografen

  • FRANCINE RIVERS-interview om filmen REDEEMING LOVE

  • DU SOM ER I HIMLEN nu på dvd

  • Aktuelt: En film om abort: 4 MÅNEDER, 3 UGER, 2 DAGE kan ses på filmstriben.dk

  • AMERICAN UNDERDOG trosbaseret film - nu på VOD

  • OPERATION MINCEMEAT i biografen

Filmanmeldelser

Nyheder


Oscar-uddelingen 2022

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 28.03.2022

Bedste film i 2021 blev "CODA".[mere]


De seks mest magtfulde ord

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Manuel Vigilius 
d. 15.03.2022

Er du (også) typen, der slapper godt af ved at binge serier - eller som virkelig nyder at tilbringe en weekendaften opslugt af en god film? I denne artikel udfoldes perspektiver på mediers påvirkning af os og vores sind.[mere]


Podcast for filmnørder

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 16.02.2022

Podcast fra Filmnørdens Hjørne på 4½ time om kristendom på film, To anmeldere fra Film og tro medvirker. Et tankevækkende møde mellem vidt forskellige livssyn. [mere]


Første trailer til TV-serie over Ringenes Herre

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 15.02.2022

Første trailer til Amazon Studios første sæson af en TV-serie baseret på "Ringenes Herre" er netop frigivet. Serien får premiere den 2. september 2022 på Prime Video.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 07.01.2022

Blandt de 10 mest sete anmelder på filmogtro.dk i 2021 findes igen ligesom sidste år "Hachiko: En ven for livet".[mere]


Filmatisering af kendt roman

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.11.2021

Francine Rivers' kendte roman ”Redeeming Love”, der siden udgivelsen har toppet bestsellerlisterne i USA, er blevet filmatiseret og får premiere i amerikanske biografer den 21. januar 2022.[mere]


Ny gyserfilm af Scott Derrickson

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 27.10.2021

Filminstruktøren Scott Derrickson har den 24. juni premiere på sin nye gyserfilm "The Black Phone" med Ethan Hawke i hovedrollen.[mere]


Trosbaserede film på Netflix

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 13.08.2021

På Netflix kan ses flere trosbaserede film, fx "Miracles from Heaven" og "A Week Away".[mere]


2000 anmeldelser på film og tro

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 18.06.2021

Film og tro har eksisteret siden 2006. Med anmeldelse af filmen "Infidel" når vi op på i alt 2000 anmeldelser. Både redaktion og anmeldere bestræber sig på, at rigtig mange andre følger efter. [mere]


Oscar-uddelingen 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 26.04.2021

Bedste film i 2020 blev "Nomadland". Bedste internationale film blev "Druk".[mere]


Filmstriben er populær

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 03.02.2021

Bibliotekets tilbud om onlinestreaming af film på filmstriben.dk er i hastig fremgang, og er steget med 50%. Vi har på Film og tro anmeldt mange af filmene. [mere]


Slår pjalterne sammen

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.01.2021

Affirm Films og Pure Flix - to trosbaserede amerikanske filmselskaber – er fusioneret, og det kan vise sig at være en stor fordel for både selskaberne og kirken i Danmark.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2020

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 30.12.2020

Film og tro har en fremgang i visninger på ca. 15 procent i 2020.[mere]


Efterfølger til The Passion of the Christ

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 11.11.2020

Mel Gibsons kendte film "The Passion of the Christ" får nu endelig en efterfølger. Skuespilleren Jim Caviezel spiller igen Jesus, og filmen får premiere i 2022.[mere]


Hemmelig pagt om ufravigelig troskab

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 03.11.2020

Bille August på vej med en film om et sælsomt venskab mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og verdens-stjernen Karen Blixen. [mere]

Viser resultater 1 til 15 af 81
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-81 Næste > Sidste >>
Annoncer