• JOHN Q på blockbuster.dk og HBO

  • BURNING AT BOTH ENDS nu på Viaplay udover dvd

  • Den trosbaserede film HARRIET udgår fra Netflix 30/9

  • SPIDER-MAN: NO WAY HOME nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • THE FAREWELL nu på HBO udover dvd og filmstriben.dk

  • ELVIS nu på dvd og blu-ray

Filmanmeldelser

Nyheder


De mest indbringende kristne film

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 26.08.2022

For 25 år siden havnede kristne film sjældent i biograferne, og gjorde de, fik de som regel en dårlig omtale. Nu er sagen en ganske anden. Her følger en top-10 liste over kristne film med den største bruttoomsætning. [mere]


Udvandrerne og gudstro

Fra år 0

Nyheder, Film og folk

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.08.2022

Forfatteren af romanserien ”Udvandrerne", Vilhelm Moberg, var kritisk overfor kirken. Men hvad tænker biografaktuelle instruktør Erik Poppe om gudstro set i relation til sin version af fortællingen?[mere]


Oscar-uddelingen 2022

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 28.03.2022

Bedste film i 2021 blev "CODA".[mere]


De seks mest magtfulde ord

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Manuel Vigilius 
d. 15.03.2022

Er du (også) typen, der slapper godt af ved at binge serier - eller som virkelig nyder at tilbringe en weekendaften opslugt af en god film? I denne artikel udfoldes perspektiver på mediers påvirkning af os og vores sind.[mere]


Podcast for filmnørder

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 16.02.2022

Podcast fra Filmnørdens Hjørne på 4½ time om kristendom på film, To anmeldere fra Film og tro medvirker. Et tankevækkende møde mellem vidt forskellige livssyn. [mere]


Første trailer til TV-serie over Ringenes Herre

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 15.02.2022

Første trailer til Amazon Studios første sæson af en TV-serie baseret på "Ringenes Herre" er netop frigivet. Serien får premiere den 2. september 2022 på Prime Video.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 07.01.2022

Blandt de 10 mest sete anmelder på filmogtro.dk i 2021 findes igen ligesom sidste år "Hachiko: En ven for livet".[mere]


Filmatisering af kendt roman

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.11.2021

Francine Rivers' kendte roman ”Redeeming Love”, der siden udgivelsen har toppet bestsellerlisterne i USA, er blevet filmatiseret og får premiere i amerikanske biografer den 21. januar 2022.[mere]


Ny gyserfilm af Scott Derrickson

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 27.10.2021

Filminstruktøren Scott Derrickson har den 24. juni premiere på sin nye gyserfilm "The Black Phone" med Ethan Hawke i hovedrollen.[mere]


Trosbaserede film på Netflix

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 13.08.2021

På Netflix kan ses flere trosbaserede film, fx "Miracles from Heaven" og "A Week Away".[mere]


2000 anmeldelser på film og tro

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 18.06.2021

Film og tro har eksisteret siden 2006. Med anmeldelse af filmen "Infidel" når vi op på i alt 2000 anmeldelser. Både redaktion og anmeldere bestræber sig på, at rigtig mange andre følger efter. [mere]


Oscar-uddelingen 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 26.04.2021

Bedste film i 2020 blev "Nomadland". Bedste internationale film blev "Druk".[mere]


Filmstriben er populær

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 03.02.2021

Bibliotekets tilbud om onlinestreaming af film på filmstriben.dk er i hastig fremgang, og er steget med 50%. Vi har på Film og tro anmeldt mange af filmene. [mere]


Slår pjalterne sammen

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.01.2021

Affirm Films og Pure Flix - to trosbaserede amerikanske filmselskaber – er fusioneret, og det kan vise sig at være en stor fordel for både selskaberne og kirken i Danmark.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2020

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 30.12.2020

Film og tro har en fremgang i visninger på ca. 15 procent i 2020.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 83
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-83 Næste > Sidste >>
Annoncer