• THE MAGNIFICENT SEVEN nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • IN THE HEIGHTS nu på HBO Max udover dvd og blu-ray

  • THOSE WHO WISH ME DEAD nu på HBO Max udover dvd og blu-ray

  • SKAKNOVELLE i biografen

  • THE INVISIBLE MAN nu på Netflix og YouSee udover dvd og blu-ray

  • PAGTEN nu på dvd og blu-ray

Filmanmeldelser

Nyheder


TV-serie over Ringenes Herre

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 06.09.2021

Amazon Studios har netop afsluttet optagelserne til første sæson af en TV-serie baseret på ”Ringenes Herre”. Serien får premiere den 2. september 2022.[mere]


Trosbaserede film på Netflix

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 13.08.2021

På Netflix kan ses flere trosbaserede film, fx "Overcomer" og "Miracles from Heaven".[mere]


2000 anmeldelser på film og tro

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 18.06.2021

Film og tro har eksisteret siden 2006. Med anmeldelse af filmen "Infidel" når vi op på i alt 2000 anmeldelser. Både redaktion og anmeldere bestræber sig på, at rigtig mange andre følger efter. [mere]


Oscar-uddelingen 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 26.04.2021

Bedste film i 2020 blev "Nomadland". Bedste internationale film blev "Druk".[mere]


Filmstriben er populær

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 03.02.2021

Bibliotekets tilbud om onlinestreaming af film på filmstriben.dk er i hastig fremgang, og er steget med 50%. Vi har på Film og tro anmeldt mange af filmene. [mere]


Slår pjalterne sammen

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.01.2021

Affirm Films og Pure Flix - to trosbaserede amerikanske filmselskaber – er fusioneret, og det kan vise sig at være en stor fordel for både selskaberne og kirken i Danmark.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2020

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 30.12.2020

Film og tro har en fremgang i visninger på ca. 15 procent i 2020.[mere]


Efterfølger til The Passion of the Christ

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 11.11.2020

Mel Gibsons kendte film "The Passion of the Christ" får nu endelig en efterfølger. Skuespilleren Jim Caviezel spiller igen Jesus, og filmen får premiere i 2022.[mere]


Hemmelig pagt om ufravigelig troskab

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 03.11.2020

Bille August på vej med en film om et sælsomt venskab mellem den unge digter Thorkild Bjørnvig og verdens-stjernen Karen Blixen. [mere]


SF Film er ikke mere med i CVLI

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 08.09.2020

SF Film ønsker ikke mere, at CVLI skal kunne give licens til, at deres film kan vises til kirker og kirkelige organisationer.[mere]


Corona giver mange besøg

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 04.05.2020

Coronakrisen lokker tilsyneladende flere besøgende på filmogtro.dk. I april er besøgstallet steget med næsten 100% i forhold til april sidste år.[mere]


Oscar-uddelingen 2020

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 10.02.2020

Bedste film i 2019 blev PARASITE[mere]


Sølvløve i Venedig til Polanski

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 23.09.2019

En film af Roman Polanski om den uskyldig dømte jøde Alfred Dreyfus vandt juryens sølvløve i Venedig.[mere]


Håb, drømme og identitet

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 09.08.2019

Kendrick-brødrene, der står bag "War Room" og "Courageous", er klar med en ny trosbaseret film: "Overcomer".[mere]


Dansk trailer til filmen om Tolkien

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 15.03.2019

Så er der endelig kommet en dansk trailer til det biografiske drama om J.R.R. Tolkien, forfatteren bag "Hobbitten" og "Ringenes Herre". [mere]

Viser resultater 1 til 15 af 75
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 Næste > Sidste >>
Annoncer