• THE REVENANT DR2 | 03-02-23 | kl. 20.00

  • UNDER OVERFLADEN tysk-dansk serie på HBO

  • BLACK ADAM nu på dvd og blu-ray udover HBO

  • DEN STORE STILHED i biografen

  • NARVIK på Netflix

  • TEMA DANSKE FILM - fx RIGET EXODUS - på Viaplay og snart på DR og DRTV

Filmanmeldelser

Nyheder


Fem favoritfilm valgt af Peter Nissen

Fra år 0

Nyheder

Af Peter E. Nissen 
d. 20.01.2023

Filmanmelder Peter E. Nissen giver her sit bud på fem filmtitler, som hører til hans favoritfilm. ”Ringenes Herre" og ”Avismanden" er to af dem.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2022

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 05.01.2023

Blandt de 10 mest sete anmelder på filmogtro.dk i 2022 findes "Pagten" om Karen Blixens møde med Thorkild Bjørnvig.[mere]


Fem favoritfilm valgt af Peter Skjøtt

Fra år 0

Nyheder

Af Peter Palmqvist Skjøtt Poulsen 
d. 28.12.2022

Filmanmelder Peter Skjøtt giver her sit bud på fem filmtitler, som hører til hans favoritfilm. "Casablanca” og ”Apocalypse Now” er to af dem.[mere]


The Chosen sæson 3

Fra år 0

Nyheder

Af Carsten Riis Jensen 
d. 12.12.2022

Sæson 3 af den bibelske streamingserie "The Chosen" kan nu ses, men indtil videre kun med engelske undertekster.[mere]


Fem favoritjulefilm valgt af Anette Hedager Nielsen

Fra år 0

Nyheder

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 09.12.2022

Filmanmelder Anette Hedager Nielsen giver her sit bud på fem julefilmtitler, som hører til hendes favoritjulefilm. ”Black Nativity" og ”The Preacher's Wife” er to af dem.[mere]


Vigtig bog for kristne filmfans

Fra år 0

Nyheder, Filmbrug

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 29.11.2022

Letlæst norsk bog om nydelsen ved at se film, mens man samtidig bliver bedre rustet til at genkende og vurdere de værdier og livssyn som filmene formidler.[mere]


Fem favoritfilm valgt af Carsten Riis Jensen

Fra år 0

Nyheder

Af Carsten Riis Jensen 
d. 12.11.2022

Filmanmelder Carsten Riis Jensen giver her sit bud på fem filmtitler, som hører til hans favoritfilm. ”Toy Story” og ”The Grand Budapest Hotel” er to af dem.[mere]


Tredje sæson af "The Chosen"

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 15.10.2022

”The Chosen” - en af de mest succesfulde streamingserier - udkommer med tredje sæson til december. Nu bliver det også muligt at downloade et studieoplæg til serien.[mere]


De mest indbringende kristne film

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 26.08.2022

For 25 år siden havnede kristne film sjældent i biograferne, og gjorde de, fik de som regel en dårlig omtale. Nu er sagen en ganske anden. Her følger en top-10 liste over kristne film med den største bruttoomsætning. [mere]


Oscar-uddelingen 2022

Fra år 0

Nyheder, TEMA Oscar-uddelinger

Af Film og tro 
d. 28.03.2022

Bedste film i 2021 blev CODA.[mere]


Første trailer til TV-serie over Ringenes Herre

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 15.02.2022

Første trailer til Amazon Studios første sæson af en TV-serie baseret på "Ringenes Herre" er netop frigivet. Serien får premiere den 2. september 2022 på Prime Video.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2021

Fra år 0

Nyheder

Af Film og tro 
d. 07.01.2022

Blandt de 10 mest sete anmelder på filmogtro.dk i 2021 findes igen ligesom sidste år "Hachiko: En ven for livet".[mere]


Filmatisering af kendt roman

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 19.11.2021

Francine Rivers' kendte roman ”Redeeming Love”, der siden udgivelsen har toppet bestsellerlisterne i USA, er blevet filmatiseret og får premiere i amerikanske biografer den 21. januar 2022.[mere]


Ny gyserfilm af Scott Derrickson

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 27.10.2021

Filminstruktøren Scott Derrickson har den 24. juni premiere på sin nye gyserfilm "The Black Phone" med Ethan Hawke i hovedrollen.[mere]


2000 anmeldelser på film og tro

Fra år 0

Nyheder

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 18.06.2021

Film og tro har eksisteret siden 2006. Med anmeldelse af filmen "Infidel" når vi op på i alt 2000 anmeldelser. Både redaktion og anmeldere bestræber sig på, at rigtig mange andre følger efter. [mere]

Viser resultater 1 til 15 af 87
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-87 Næste > Sidste >>
Annoncer