• PAST LIVES på dvd og blu-ray

  • THE ZONE OF INTEREST nu på MAX udover dvd og blu-ray

  • ONE LIFE i biografen

  • HORIZON - EN AMERIKANSK SAGA (DEL 1) i biografen

  • BABYLON nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • GOLDA nu på Viaplay udover filmstriben.dk, dvd og blu-ray

Filmanmeldelser

Nyheder


Fem fede sommerfilm

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 28.06.2024

Hvad skal man egentlig se i de varme sommeruger, når sofaen lokker mere end liggestolen på terrassen? Her er fem bud på film, som bringer dig i den rette sommerstemning -også selv om det danske sommervejr svigter. [mere]


Flere Ringenes Herre-film på vej

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 21.05.2024

Der er gode nyheder for fans af forfatter J.R.R. Tolkien og Ringenes Herre-universet. Der er flere nye film på vej, som både dykker ned i det velkendte fantasy-univers, men også går tæt på mennesket og forfatteren bag. [mere]


Fem ikke-påskede påskefilm

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 26.03.2024

Hermed fem bud på film, hvor evangeliets budskab ligger lige under overfladen.[mere]


Fem påskefilm

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 23.03.2024

Filmogtro.dk giver her sit bud fem film, der på den ene eller anden måde handler om Jesu død og opstandelse. [mere]


Thomas Vinterberg laver miniserie om Brødrene Løvehjerte

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 13.03.2024

Brødrene Løvehjerte står som en milepæl i min barndom, siger Thomas Vinterberg, der sammen med Simon Stephen skal instruere og skrive manuskript til miniserie om brødrene.[mere]


Oscar-uddelingen 2024

Fra år 0

Nyheder, TEMA Oscar-uddelinger

Af Film og tro 
d. 11.03.2024

Bedste film 2023 blev OPPENHEIMER,[mere]


TV-serie om Dronningen

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 19.01.2024

TV2 er i samarbejde med Sam Productions gået i gang med at udvikle en fiktionsserie om Dronning Margrethe.[mere]


Mest sete anmeldelser i 2023

Fra år 0

Nyheder, TEMA Mest sete anmeldelser

Af Film og tro 
d. 02.01.2024

Blandt de 10 mest sete anmeldelser på filmogtro.dk i 2023 findes "Den største forbrydelse" om det norske statspoliti, der i efteråret 1942 arresterede jøder og sendte dem til Auschwitz.[mere]


Fem favoritjulefilm valgt af Christian Thomsen

Fra år 0

Nyheder, TEMA Anmeldernes fem favoritfilm

Af Christian Thomsen 
d. 05.12.2023

Filmanmelder Christian Thomsen giver her sit bud på fem julefilmtitler, som hører til hans favoritjulefilm. ”Det er herligt at leve" og ”Julemandens gave” er to af dem.[mere]


Grundtvig kommer hjem i stuen

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 17.11.2023

Både DR og TV2 er på vej med serier om Grundtvig.[mere]


Danmarks Oscarkandidat

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 27.09.2023

Hvert år vælger Danmark tre film, som kunne blive vores bud på en Oscarkandidat. Denne gang bliver det "Bastarden".[mere]


Fem favoritfilm valgt af Ketty Dahl

Fra år 0

Nyheder, TEMA Anmeldernes fem favoritfilm

Af Ketty Dahl 
d. 22.09.2023

Filmanmelder Ketty Dahl giver her sit bud på fem filmtitler, som hører til hendes favoritfilm. "Schindlers liste” og ”Forbrydelser” er to af dem.[mere]


Alle film prædiker et budskab

Fra år 0

Filmbrug, Nyheder

Af Ole Noermark Larsen 
d. 29.08.2023

Christian Thomsen, filmogtro.dk's redaktør, gik fra filmfan til filmnørd, da han opdagede, hvor meget man kan få ud af en film, hvis man gider gøre sig umage.[mere]


Årets mest kontroversielle film?

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 12.08.2023

I USA har mere end 9 millioner mennesker set "Sound of Freedom" i biografen, og filmen er blevet centrum for stor debat. I Danmark har vi slet ikke haft mulighed for at se den endnu. [mere]


Planer om nye Narnia-film

Fra år 0

Nyheder

Af Christian Thomsen 
d. 04.07.2023

Netflix har købt rettigheder til filmatisering af Narnia-bøgerne. Det bliver skuespiller og instruktør Greta Gerwig, der skal instruere.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 114
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer