• SPIONERNES BRO DR1 | 10-07-20 | kl. 21.50

  • BELLE TV2 | 11-07-20 | kl. 23.45

  • UNDTAGELSEN i biografen

  • Bibelfilmserien THE CHOSEN nu med danske undertekster i app'en

  • FREMAD på dvd/blu-ray

  • SANGKLUBBEN i biografen

Filmanmeldelser

Tema


Undtagelsen

Fra år 2019

Drama, Thriller, TEMA Danske film

Af Ketty Dahl 
d. 07.07.2020

Fire kvinder arbejder med ondskabens psykologi, men bliver selv ofre og bødler i et rædselsfuldt arbejdsmiljø, der undertrykker og manipulerer. Filmatisering af Christian Jungersens succesombruste roman.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


A Beautiful Day in the Neighborhood/En ven for livet

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Affirm films, TEMA Kristne film

Af Inge Lise Diaminda 
d. 26.06.2020

Inspirerende film om den afholdte TV-vært Fred Rogers og hans møde med en kynisk journalist. Tom Hanks er overbevisende i hovedrollen som Mr. Rogers.[mere]


The Messenger (2019)

Kurier

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Anden verdenskrig, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 15.05.2020

Den polske officer Jan Nowak skulle under krigen være kurér fra den polske eksilregering i London til undergrundshæren i Warszawa. Tyskerne ville have fat i ham, så det var en farlig mission.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Løfte ved daggry

la promesse de l'aube

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 17.04.2020

Filmen skildrer en søns og en mors indbyrdes afhængighedsforhold. Filmen bygger på den franske forfatter Romain Garys selvbiografiske roman fra 1961 om hans liv og ikke mindst forholdet til moren.[mere]


Onkel

Fra år 2019

Drama, Filmstriben.dk, TEMA Danske film

Af Peter E. Nissen 
d. 03.04.2020

En meget seværdig og langsom kunstfilm om Kris og hendes onkel. Men er filmen en kærlighedserklæring til provinsen eller en parodi på det stillestående udkants-Danmark? Det er svært at blive klog på.[mere]


Unorthodox (serie)

Fra år 2020

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 31.03.2020

Den 19-årige jøde Esty er flygtet fra et ortodokst samfund i Brooklyn og må nu begynde på bar bund i Berlin. Gennem flashbacks får vi indblik i hendes opvækst, som bygger på selvbiografi.[mere]


World on Fire (serie)

Fra år 2019

Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 27.03.2020

En ensemblefilm som foregår i begyndelsen af anden verdenskrig med scener i England, Frankrig og Polen. Mange skæbner skildres, og en frygtløs journalist giver os løbende indføring i krigens gang.[mere]


Kollision

Fra år 2019

Drama, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 25.03.2020

Hvad sker der, når et lykkeligt familieliv rammes af forfærdelige ting? Kan man overleve den slags kollisioner? Filmens hovedtemaer er død, skilsmisse og sorg.[mere]


Klokkeren fra Notre Dame

Hunchback of Notre Dame

Fra år 1996

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 16.03.2020

Overset perle fra Disneys katalog, og Walt Disneys mest religiøse film nogensinde.[mere]


Fremad

Onward

Fra år 2020

Adventure, Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 05.03.2020

To brødre drager på en magisk mission for at genoplive deres far for én dag. En flot og underholdende film for hele familien, men især for unge drenge.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 827
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer