• TEMA kristne film Trosbaserede film - fx THE SHACK

  • På¨dvd/blu-ray STAR WARS: THE LAST JEDI

  • BEDSTE FILM TOP 10 2017 bl.a. Wonder

  • På dvd ALL SAINTS

  • TEMA Bibelfilm fx BEN-HUR

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx dvd-aktuelle PADDINGTON 2

Nyheder

12.02.2014

Poirot har indlæst hele Bibelen


Skuespilleren David Suchet, især kendt for sin rolle som privatdetektiven Hercule Poirot, har indlæst hele Bibelen på engelsk.

Skuespilleren David Suchet har indlæst Bibelen. Han er især kendt for sin rolle som privatdetektiven Hercule Poirot i en tv-serie, der er baseret på Agatha Christies romaner om den excentriske detektiv. Serien omfatter 13 sæsoner.

Ifølge engelske medier har den 63-årige David Suchet ønsket at gennemføre sin indlæsning af hele Bibelen i alle de 27 år, der er gået, siden han kom til tro i 1986 ved at læse Romerbrevet kapitel 8 i en bibel på et hotelværelse. I en video på YouTube fortæller han om baggrunden for indlæsningen.


"Bibelen siger: Hør Herrens ord. Det er min bøn, at mennesker vil få den samme oplevelse som mig, når de hører Bibelens ord, at det vil blive levende og nyt for dem … Nu har jeg gjort, hvad jeg kan. Så må jeg overlade det til en højere magt at gøre, hvad han ønsker med det." Siden 2012 har han været vicepræsident i Det Britiske Bibelselskab.

David Suchet har tidligere lagt stemme til Aslan i BBC's radioversion af Narnia-serien. Derudover har han medvirket i enkelte film, fx "Et perfekt mord", hvor han spiller sammen med Gwyneth Paltrow og Viggo Mortensen, og i et væld af tv-serier - især som detektiv eller oplæser.

Kilde: Indre Missions Tidende nr. 6/2014
Annoncer
 

filmogtro.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies