• TEMA kristne film Trosbaserede film - fx THE SHACK

  • På¨dvd/blu-ray STAR WARS: THE LAST JEDI

  • BEDSTE FILM TOP 10 2017 bl.a. WONDER WOMAN

  • Familiefilm, fx VAIANA

  • TEMA anden verdenskrig Fx THE ZOOKEEPER'S WIFE

Nyheder

22.05.2013

Julebog af Max Lucado filmatiseres

Af Anette Hedager Nielsen
Max Lucados bog "The Christmas Candle" er ved at blive filmatiseret. Hvert 25. år ved juletid velsignes et af lysestøberens lys. Modtageren af det lys får sin bøn til Gud opfyldt.

I februar måned begyndte optagelserne til periodedramaet "The Christmas Candle" - en filmatisering af Max Lucados bog af samme navn. Den er instrueret af John Stephenson med Hans Matheson (Sherlock Holmes) og Samantha Barks (Les Misérables) i hovedrollerne. Susan Boyle, der er kendt fra det britiske talentshow Britain's Got Talent, har sin debut som skuespiller med rollen Eleanor Hopewell.

Edward Haddington (Sylvester McCoy, Hobbitten: En uventet rejse) er lysestøber i den lille engelske by Gladbury, hvor alt går sin vante gang undtagen ved juletid. En legende siger, at en engel hvert 25. år besøger byens lysestøber og velsigner et enkelt lys. Når dette lys er givet væk, vil modtagerens bønner til Gud gå i opfyldelse. Men i 1890 tager det en drejning. David Richmond, en skeptisk, ung præst kommer til byen og tager afstand fra legenden, ja han vil endda ikke tale om lyset i juleprædikenerne. Uheldigvis taber lysestøberen kassen med lys, så han ikke ved, hvilket lys, der er velsignet. Han deler ud til alle vel vidende, at kun én bliver velsignet, mens resten bliver skuffede. Men det mirakuløse sker, at alle melder, at de er blevet bønhørt. Meget tyder på, at det imidlertid ikke er lyset, men de troendes bønner, der er i spil.

Max Lucado og hans kone Denalyn er statister i filmen, og Max Lucado er begejstret for Candace Lee og Eric Newmans manuskriptbearbejdning. Han synes, historien er blevet endnu bedre.

Tom Newman (End of the Spear) og Candace Lee er producere på filmen. Den forventes at få premiere i England julen 2013.
Annoncer
 

filmogtro.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies