• Stikord FØRSTE VERDENSKRIG Fx dvd/blu-ray aktuelle I KRIG OG KÆRLIGHED

  • FILM OG FOLK DEVON FRANKLIN - TROSBASEREDE FILMS TOPFIGUR

  • Den trosbaserede film SAME KIND OF DIFFERENT AS ME kan nu ses på Netflix

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år -fx dvd-aktuelle NØDDEKNÆKKEREN OG DE FIRE KONGERIGER

Nyheder

09.05.2018

Flugten fra Camp 14

Af Anette Hedager Nielsen
En dokumentar om Shin Dong-huyk, der voksede op i fangelejren Camp 14 i Nordkorea, hvorfra han flygtede. Gennem interviews og animation får vi et indtryk af de grusomme forhold i fangelejren.

En tysk/sydkoreansk dokumentar fra 2012 interviewer Shin Dong-huyk, der blev født i fangelejren Camp 14 i Nordkorea. Bogen, som udkom samtidig, er læst af mange verden over. Til at illustrere Shins liv i fangelejren vises animerede tegninger.

Det lykkedes Shin at flygte fra lejren i 2005, men det har været svært at lære en ny verden at kende - især materialismen. For i lejren fik ingen at vide, at der findes et andet liv uden for lejren. Shin arbejdede hårdt med minedrift, og han oplevede tortur, fængsling, sult, og han blev tvunget til at se sin egen mor og bror blive henrettet. Det er ikke til at forstå, at der kan findes så meget grusomhed.

Shin er nu gift og bor i Seoul. Selvom han ved, at hans far stadig lider, er han taknemmelig for, at han selv kom til verden, og han føler sig velsignet og siger, at Gud er god.

Dokumentaren kan ses på DR.dk indtil 15. juni. Se trailer.
Annoncer