2023 replica rolex online sale.

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • DANMARKS OSCARKANDIDAT BASTARDEN

  • JOHN WICK: CHAPTER 4 på blu-ray

  • FEM FAVORITFILM VALGT AF KETTY DAHL bl.a. sCHINDLERS LISTE

  • MORDET I VENEDIG i biografen

  • GOLDA i biografen

Nyheder

23.03.2018

Flere film med i CVLI-licens

Af Film og tro
Filmdistributøren Another World Entertainment er nu omfattet af CVLI-licens.

Filmdistributøren Another World Entertainment er nu omfattet af CVLI-licens. Se på filmcoveret, hvem der udgiver filmen. Hvis filmen er kommet på dvd/blu-ray, kan distributøren næsten altid findes på laserdisken.dk

Fx er følgende film fra Another World Entertainment nu omfattet af CVLI-licens.

Flugten til Nice
Drengene Joseph og Maurice lever lykkeligt i Paris indtil nazismens ondskab rammer. Under flugten bliver de flere gange hjulpet af venlige mennesker. På den hårde måde lærer de værdien af sammenhold i familien.

For Greater Glory: The True Story of Christiada
Vi er i Mexico i 1926, hvor præsident Callas indleder en blodig forfølgelse af den katolske kirke. Som modsvar opretter kirken modstandsbevægelsen Christeros under ledelse af general Enrique Gorostieta.

De uskyldige
På et kloster skjuler en gruppe nonner i 1945 deres gravide maver og forsøger at overleve et krigstraume. Filmen er baseret på virkelige begivenheder.

Barabbas - miniserie
En miniserie, der fortæller om Jesu død og opstandelse set gennem en forbryder og tvivlers øjne. En påskefilm, der både underholder og er velegnet til samtale om tro og tvivl.

Korsvejen
Teenageren Maria går til konfirmationsforberedelse i en katolsk kirke. Hun tager sin tro og sit fromhedsliv meget alvorligt og fanger tanken om, at hun kan hjælpe en anden ved sit offer.

Cykeltyven
Cykeltyven hører hjemme blandt verdens bedste film. I al sin enkelhed handler det om en far, en søn og en stjålen cykel.

 

 
Annoncer