• THE FATHER i biografen

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Disney+

  • BUSTER OREGON MORTENSEN i biografen

  • Den trosbaserede film INFIDEL nu på Viaplay

  • TYSKTIME nu på Filmstriben.dk

  • JIM CAVIEZEL har hovedrolle i anmeldelse nr. 2000 Her er han i PAUL, APOSTLE OF CHRIST

Filmanmeldelser

Tema - TEMA Familiefilm 11 år

På denne temaside er samlet familiefilm, hvor censuren er 11 år. Læs anmeldelserne og få en fornemmelse af, om det er en film for jeres familie. I artiklen "Børn griner af splatterfilm" beskrives Medierådets opgave i forbindelse med at finde ud af, hvad der kan være skadeligt for børn.

Alice i Eventyrland

Alice in Wonderland

Fra år 2010

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 05.03.2010

Alice vender tilbage til Eventyrland som teenager i en film, der flyder over med for meget computeranimation.[mere]


Børn griner af splatterfilm

Fra år 0

Filmbrug, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Medierådet for børn og unge 
d. 01.09.2009

Hvordan kan vi vide, om en film er egnet til at blive vist for en bestemt aldersgruppe? Jo, det er Medierådets opgave at finde ud af, hvad der kan være skadeligt for børn[mere]


Rejsen til jordens indre

Journey to the Center of the World

Fra år 2008

Action, Adventure, Science fiction, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af George Critchley 
d. 02.06.2009

Trevor tager sammen med sin nevø Sean på opdagelse i jordens indre og finder ud af, at der er andet af værdi i livet end teknologien.[mere]


Inkheart

Fra år 2008

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Ingvild T. Kro 
d. 17.04.2009

Meggies far har magt til at gøre bøgernes figurer levende. Figurerne kommer ind i vor verden, men til gengæld forsvinder et menneske fra vor verden ind i bogens verden.[mere]


Oliver Twist

Fra år 2005

Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Henrik Højlund 
d. 27.01.2009

Kender man ikke historien om den 9-årige Oliver Twist i 1800-tallets London, er denne familiefilm en udmærket introduktion.[mere]


Legenden fra dybet

The Water Horse - Legend of the Deep

Fra år 2007

Adventure, Familiefilm, Affirm films, TEMA Familiefilm 11 år

Af Nicola Lee 
d. 24.10.2008

Familievenlig film om den ensomme Agnus, der får en meget speciel ven. Filmen er en blanding af "E.T." og "Befri Willy".[mere]


Narnia: Prins Caspian

The Cronicles of Narnia: Prince Caspian

Fra år 2008

Adventure, Familiefilm, TEMA C. S. Lewis, TEMA Familiefilm 11 år

Af Peter E. Nissen 
d. 03.07.2008

Prins Caspian flygter fra sin onde onkel Miraz. Caspian allierer sig med de undertrykte nanianere og Peter, Susan, Edmund og Lucy samt løven Aslan for at befri landet fra Miraz.[mere]


Amy

Fra år 1998

Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Jacob Engholm Bøytler Rahbek 
d. 01.04.2008

Den lille pige Amy er blevet traumatiseret af sin berømte fars tragiske dødsfald.[mere]


Tempelriddernes skat III

Fra år 2008

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Danske film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 14.03.2008

Fire børn på eventyr på Malta, på jagt efter apostlen Paulus' slangekrone.[mere]


Det gyldne kompas

The Golden Compass

Fra år 2007

Adventure, Familiefilm, Filmstriben.dk, TEMA Familiefilm 11 år

Af Henrik Højlund 
d. 07.12.2007

En flot eventyrfilm om fri vilje og undertrykkende religion.[mere]


Skepsis over for familiefilm

Fra år 0

Nyheder, TEMA Familiefilm 11 år

Af Josh Hurst 
d. 15.11.2007

Kristne talsmænd advarer mod "Det gyldne kompas", fordi de mener, at bøgerne - og måske også filmen - agiterer for ateismens overlegenhed.[mere]


Pingvinmarchen

La Marche de l'empereur

Fra år 2005

Dokumentar, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 03.01.2007

En langsom, storslået naturfilm om kejserpingvinernes levevilkår på Antarktis.[mere]


Harry Potter og de vises sten

Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Fra år 2001

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Lars Frederiksen 
d. 31.07.2006

En fantastisk anledning for små og store til sund fodring af fantasien. Man bliver mæt i fantasien.[mere]


Drømmen

Fra år 2005

Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Danske film

Af Jacob Engholm Bøytler Rahbek 
d. 11.05.2006

På en lille landsbyskole i Himmerland tager den 13-årige Frits sidst i 60-erne kampen op mod skolens altdominerende inspektør.[mere]


Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

The Cronicles of Narnia: The Lion, The Witch, and The Wardrobe

Fra år 2005

Adventure, Familiefilm, TEMA C. S. Lewis, TEMA Familiefilm 11 år, Top 10 2005

Af Leif Andersen 
d. 11.05.2006

Narnia-krøniken er en fortælling i sin egen ret; den handler ikke om Kristus. Men den peger hen på Kristus.[mere]

Viser resultater 31 til 45 af 45
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 Næste > Sidste >>
Annoncer