• THE FATHER i biografen

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Disney+

  • BUSTER OREGON MORTENSEN i biografen

  • Den trosbaserede film INFIDEL nu på Viaplay

  • TYSKTIME nu på Filmstriben.dk

  • JIM CAVIEZEL har hovedrolle i anmeldelse nr. 2000 Her er han i PAUL, APOSTLE OF CHRIST

Filmanmeldelser

Tema - TEMA Familiefilm 11 år

På denne temaside er samlet familiefilm, hvor censuren er 11 år. Læs anmeldelserne og få en fornemmelse af, om det er en film for jeres familie. I artiklen "Børn griner af splatterfilm" beskrives Medierådets opgave i forbindelse med at finde ud af, hvad der kan være skadeligt for børn.

Inderst inde

Inside Out

Fra år 2015

Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, Top 10 2015

Af Carsten Riis Jensen 
d. 28.08.2015

For en 11-årig pige er følelser som glæde, sorg, vrede osv. blevet animerede figurer, der bor på et kontor i hendes hoved.[mere]


Skammerens datter

Fra år 2015

Action, Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 26.03.2015

En 12-årig pige med helt særlige evner hvirvles ind i en kamp på liv og død i et middelalderunivers med drager og magtsyge onde mennesker som modstandere.[mere]


Doctor Who (serie)

Fra år 2005

Adventure, Drama, Science fiction, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.10.2014

TV-serie for familier med store børn. Serien tager udgangspunkt i et humanistisk verdensbillede og refererer og sammenblander alverdens religioner.[mere]


Maleficent

Fra år 2014

Action, Adventure, Gyser, Romance, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 10.06.2014

En Disney familiefilm om den onde fe fra Tornerose, der måske har en god grund til at være ond. Den dystre stemning gør, at nogle børn nok gerne vil have en forælder i hånden.[mere]


Ace of Hearts

Fra år 2008

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Familiefilm 11 år

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 27.05.2014

Politimanden Dan har en dygtig schæfer, men bruger så meget tid sammen med den, at familien føler sig overset. Da hunden beskyldes for at have skambidt en skurk, skal den aflives - til stor sorg for Dan.[mere]


The Princess Bride

Fra år 1988

Adventure, Komedie, Romance, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 21.03.2014

Historien om Buttercup og Wesley er en efterhånden klassisk eventyrkomedie, med tryk på ordet komedie, med noget til både børn og voksne.[mere]


Oz - The Great Powerful

Fra år 2012

Action, Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Peter E. Nissen 
d. 02.10.2013

En dannelseshistorie om den selvoptagede Oscar Diggs, der havner i landet Oz. Et eventyr som spiller på den gamle klassiker "Troldmanden fra Oz".[mere]


Africa United

Fra år 2010

Drama, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Finn Andersen 
d. 08.08.2012

To fodboldtossede venner og en søster begiver sig optimistisk ud på en eventyrlig rejse gennem Afrika på vej til fodbold-VM i Sydafrika. De får følgeskab af en flygtet børnesoldat og en flygtet sexarbejder.[mere]


Dolphin Tale

Fra år 2011

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 31.07.2012

En historie baseret på en virkelig hændelse om en delfin, der mister sin hale, får en protese og kæmper for livsmod - til inspiration for handicappede børn.[mere]


Nausicaä - fra Vindenes Dal

Kaze ni tani no Naushika

Fra år 1984

Action, Animation, Science fiction, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Peter E. Nissen 
d. 24.07.2012

Prinsesse Nausicaä lever i en dal med fred og harmoni. Den øvrige verden er hærget af krig og en truende giftsump. Nausicaä tager kampen op for at redde den forgiftede verden.[mere]


Rejsen til den mystiske ø

Journey 2: The Mysterious Island

Fra år 2012

Adventure, Komedie, Science fiction, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 08.05.2012

En humoristisk tur til Jules Vernes hemmelighedsfulde ø – i familievenlig udgave med 3D.[mere]


Kidnappet

Fra år 2010

Action, Drama, Thriller, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, Filmstriben.dk, TEMA Danske film

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 09.05.2011

Den 12-årige Simon er adopteret. Sammen med sin mor besøger han sit hjemland, Kenya, og forvilder sig ind i Nairobis slum, Kibera, hvor mangel på penge kan få folk til at gå langt. [mere]


Prinsesse Mononoke

Mononoke Hime

Fra år 1997

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Peter E. Nissen 
d. 18.04.2011

Miyazakis gennembrudsfilm har imponerende scener og gode, fantasifulde historier. Filmens temaer minder meget om Tolkiens univers.[mere]


Narnia: Morgenvandrerens rejse

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Fra år 2010

Adventure, Familiefilm, TEMA C. S. Lewis, TEMA Familiefilm 11 år

Af Henrik Højlund 
d. 23.12.2010

Den tredje Narnia-film er under den medrivende overflade en historie med mange kristelige pointer. Det er en tilfredsstillende filmatisering af romanseriens femte bind. [mere]


Spiderwick fortællingerne

The Spiderwick Cronicles

Fra år 2008

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 08.10.2010

Spiderwick fortællingerne er ikke en uundværlig film på dvd-hylden, men den er god for en eftermiddags underholdning med de lidt større børn.[mere]

Viser resultater 16 til 30 af 45
Annoncer