• VEJEN TIL BETLEHEM TV2 | 25-12-18 | kl. 02.15

  • I biografen MORTAL ENGINES

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx SAME KIND OF DIFFERENT AS ME

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx DE UTROLIGE 2

  • TEMA jULEFILM - fx BLACK NATIVITY

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx STJERNEN

Filmanmeldelser

Tema - TEMA Familiefilm A/7 år

Ligesom det er forskelligt, hvilke film voksne gerne vil se - eller "tør" se, sådan er det også forskelligt, hvad børn og juniorer vil se. At en film er tilladt for alle, betyder slet ikke nødvendigvis, at alle vil få noget ud af at se den. På denne temaside er samlet nogle familiefilm. Læs anmeldelserne og få en fornemmelse af, om det er en film for jeres familie. I artiklen "Børn griner af splatterfilm" beskrives Medierådets opgave i forbindelse med at finde ud af, hvad der kan være skadeligt for børn. Her er listet anmeldelser af familiefilm med censuren: tilladt for alle eller 7 år. Se også TEMA Familiefilm 11 (censur 11 år) og TEMA Familiefilm jul.

Minder fra i går

Fra år 1991

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Peter E. Nissen 
d. 30.11.2018

Smuk og tankevækkende japansk animationsfilm. En film vi alle kan spejle os i, fordi vi har så meget til fælles, uanset kulturel baggrund.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


De utrolige 2

The Incredibles 2

Fra år 2018

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 04.09.2018

En opfølger til Pixars klassiker "De Utrolige", og den lever fuldstændigt op til 14 års forventninger. Filmen er med de originale danske stemmer. [mere]


Coco

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2017

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.02.2018

13-årige Miguel havner i De Dødes Land, hvor han skal finde sin tipoldefar for at komme hjem igen.[mere]


Ferdinand

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 20.12.2017

I en macho-verden ønsker tyren Ferdinand at lugte til blomster i stedet for at deltage i tyrefægtning. Filmen forbliver ufarlig familiehygge uden røde klude.[mere]


Paddington 2

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 01.12.2017

En film for både børn og voksne, og som man bliver i godt humør af at se, og man får det hele serveret farvestrålende og lækkert.[mere]


The Boss Baby

Fra år 2017

Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 15.09.2017

Sjov animeret komedie om børns kamp for forældrenes opmærksomhed. Kan ses af både børn, unge og voksne.[mere]


Biler 3

Cars 3

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 04.09.2017

Lynet McQueens dage som kongen af kørebanen er talte, da han bliver overhalet af nye højteknologiske racere.[mere]


Grusomme mig 3

Despicable Me 3

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christoffer Winther West 
d. 04.08.2017

Kan Gru vinde over skurken, den ny fundne tvillingebror og en moderne fars udfordringer?[mere]


Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år, Filmstriben.dk

Af Judith Hedager 
d. 07.04.2017

Den sultne Mikkel Ræv lusker rundt i skoven for at finde en mus, han kan æde, men Morten Skovmus og Bamsefar sætter en stopper for det, for nu skal alle dyrene være venner.[mere]


Skønheden og udyret

Beauty and the Beast

Fra år 2017

Drama, Romance, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Judith Hedager 
d. 16.03.2017

En på alle måder vellykket filmatisering af den kendte Disney klassiker. Alt er velkendt og føles alligevel nyt.[mere]


LEGO Batman filmen

The LEGO Batman Movie

Fra år 2017

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Judith Hedager 
d. 09.02.2017

Hvad skal en superhelt som Batman dog gøre, hvis der pludselig ikke er brug for ham mere?[mere]


Vaiana

Moana

Fra år 2016

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 08.02.2017

Disney er taget til Polynesien, hvor Vaiana og Maui kaster sig ud i en redningsaktion med bølgegang, humor og ørehængende sange.[mere]


Heidi

Fra år 2015

Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Judith Hedager 
d. 31.01.2017

Den 8-årige Heidi bliver sendt op i alperne for at bo hos sine gnavne tillukkede bedstefar. De to finder hurtigt sammen, og et stærkt bånd knyttes.[mere]


Syng

Sing

Fra år 2016

Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Judith Hedager 
d. 27.12.2016

Koalabjørnen Buster Moons sidste chance for at redde sir teater, er en lokal sangkonkurrence, der tiltrækker en broget, men talentfuld flok. Vil det lykkes at skabe en succes?[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 156
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer