• FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Dokumentar


Testamente: Historien om Moses (serie)

Testament: The Story of Moses

Fra år 2024

Drama, Dokumentar, TEMA Bibelfilm, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 28.03.2024

En miniserie åbner beretningerne om Moses med dramatisering og velvalgte korte kommentarer. Vi kommer tæt på hovedpersonerne og mange omkring dem, og vi lærer meget om Gud. [mere]


Innocence

Fra år 2022

Dokumentar, Filmstriben.dk, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 21.11.2023

Ud fra et negativt syn på den israelske hær skildrer den israelske instruktør dygtigt, hvordan børn allerede i børnehave og skole bliver forberedt på en nådesløs kamp mod Israels onde fjender.[mere]


Songs of Earth

Fedrelandet

Fra år 2023

Dokumentar, Filmstriben.dk

Af Henrik Højlund 
d. 18.11.2023

Vores første kærlighed var naturen. Dét citat fra åbningen samler på en måde hele filmens anliggende. Naturen er det, der vækker alle gode følelser i os. Ja, naturen er begyndelsen på alt liv.[mere]


Hillsong: A Megachurch Exposed (serie)

Fra år 2023

Alle anmeldelser, Dokumentar, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 22.08.2023

Mega-store fald i en mega-kirke. Anklager om overgreb, hykleri, dobbeltmoral og dækken over hinanden fylder en stor del af serien om Hillsong, der står bag mange voldsomt populære moderne kristne sange.[mere]


Niels Bohr: Verdens bedste menneske

Fra år 2023

Dokumentar, TEMA Biografiske film, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 07.02.2023

Denne dokumentarfilm tegner et spændende portræt af den verdensberømte danske nobelprismodtager. Den peger på de etiske dilemmaer, der udsprang af at kunne fremstille en atombombe under anden verdenskrig[mere]


Fantastiske nationalparker (serie)

Our Great National Parks

Fra år 2022

Dokumentar, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 21.07.2022

Man kan glæde sig over Guds forunderlige skaberfantasi, når man ser den mangfoldighed af dyreliv, der findes verden over. Barak Obama fortæller om det spændende liv i fire nationalparker.[mere]


Sneleoparden

La panthêre des neiges

Fra år 2021

Dokumentar, Filmstriben.dk

Af Henrik Højlund 
d. 08.02.2022

Dokumentarfilm om den det mystiske dyr, sneleoparden. Filmbillederne er fabelagtige smukke - som rene malerier, men fortællerstemmens forsøg på livsklog dybde er håbløs og amatøragtig.[mere]


Flugt

Fra år 2021

Animation, Dokumentar, TEMA Danske film

Af Christian Thomsen 
d. 07.02.2022

Historien om dig er med til at gøre dig, til den du er. Men hvad nu hvis din historie er løgn, og du er den eneste, som kender sandheden? Det er den afgørende problematik i den danske animerede dokumentarfilm. [mere]


Show Me The Father

Fra år 2021

Dokumentar, Drama, Affirm films, TEMA Kristne film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 15.12.2021

Ethvert menneskes relation til ens jordiske far påvirker, hvordan vi forstår og oplever Gud som far. Dette belyses i en ny dokumentar af holdet bag film som "Courageous" og "Facing the Giants."[mere]


Trøffeljægerne fra Piemonte

The Truffle Hunters

Fra år 2020

Dokumentar

Af Henrik Højlund 
d. 09.11.2021

En skøn og underfundig dokumentar om fire ældre trøffeljægere og deres hunde. En film om skabelsens skønhed. Et forklaret indblik i det enkle, holdbare liv i Italiens udkant. [mere]


Holy Father

Fra år 2020

Dokumentar

Af Peter E. Nissen 
d. 11.06.2021

En dokumentar, hvor Andrei besøger sin far i klostret på Athos for at prøve at at forstå, hvorfor han forlod familien, da Andrei var lille. Filmen er et eksempel på, at klosterlivet i sig selv ikke gør mennesker mere hellige.[mere]


The Mole Agent

El Agente Topo

Fra år 2020

Dokumentar, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 23.04.2021

En dokumentar om 83-årige Sergio, der går undercover på et plejehjem i Chile for at rapportere om forholdene. Sergio er god til at snakke med beboerne. Det kommer der mange livsbekræftende situationer ud af.[mere]


The Social Dilemma

Fra år 2020

Dokumentar, Drama

Af Stefan Vase 
d. 11.12.2020

Dramadokumentaren "The Social Dilemma" er et skræmmende kig bag de sociale mediers polerede facader. De har tilsyneladende som formål at drive os ud på kanten ...[mere]


Til Sama

For Sama

Fra år 2019

Dokumentar

Af Henrik Højlund 
d. 05.11.2020

En rystende dokumentar om borgerkrigen i Syrien. Det er som at lytte til et menneskes dybe smertehistorie. Filmen viser den grumme virkelighed, men rummer også håb.[mere]


Pope Francis - A Man of his Word

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Dokumentar

Af Anders Sune Hansen 
d. 21.07.2020

Dokumentarfilm om Pave Frans. Se den og bliv rystet! Filmen får seks stjerner, fordi den så klart og utvetydigt viser, hvad paven står for![mere]

Viser resultater 1 til 15 af 64
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-64 Næste > Sidste >>
Annoncer