• NARNIA: MORGENVANDRERENS REJSE TV3 | 23-10-20 | kl. 18.45 & 25-10-20 | KL. 14.50

  • TRACKS på filmstriben.dk (udgår 1. nov.)

  • THE PEANUT BUTTER FALCON på dvd/blu-ray

  • THE KINDNESS OF STRANGERS på dvd

  • TEMA - kristne film fx A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD

  • THE BEST OF ENEMIES på VOD

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Action


Papirhuset sæson 1 & 2 (serie)

La casa de papel

Fra år 2017

Action, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 26.09.2020

En serie om et bankrøveri i Madrid, men meget mere end det! Personkarakteristikkerne er fremragende – alle er de skrøbelige og begrænsede mennesker, der bor i et korthus.[mere]


The New Mutants

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.09.2020

Unge mennesker med superkræfter er tvangsindlagte på en mutant-anstalt, da de er til fare for dem selv og andre. Desværre er filmens visuelle effekter for dårlige.[mere]


Tenet

Fra år 0

Action, Science fiction, Thriller

Af Peter Greek Kofod 
d. 31.08.2020

Christoffer Nolan har i sin film taget alle de elementer, han kan lide fra James Bond-universet og lavet sin egen version. Filmen er imponerende, men fortællingen har for mange løse ender.[mere]


Greenland

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.08.2020

En enorm komet truer med at udrydde menneskeheden, og det er familiefaren Johns opgave at få sin familie i sikkerhed. Hyggelig og spændende film med gode etiske temaer, men som ikke ligefrem skriger efter at blive genset.[mere]


Westworld sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.08.2020

En nervepirrende kamp mellem mennesker og meget avancerede robotter – og internt i de to grupper indbyrdes. Hovedpersonerne fra Westworld er sluppet ud i den virkelige verden – og vil lave den radikalt om![mere]


Britannia sæson 1 og 2 (serie)

Fra år 2017

Action, Adventure, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 24.07.2020

En voldsomt underholdende serie om krig på det fysiske og det åndelige plan, da den romerske hær i år 43 prøver at erobre de keltiske områder.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Spenser Confidential

Fra år 2020

Action, Komedie, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 23.03.2020

Med inspiration fra 90'erne forsøger Netflix med muskelmanden Mark Wahlberg i hovedrollen at lave actionunderholdning, men det er desværre set før og bliver trivielt i længden.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


The Witcher sæson 1 (serie)

Fra år 0

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.01.2020

Netflix-serien "The Witcher" tager os ind i et kendt middelalderunivers med drager, riddere, elver og troldmænd. Men først og fremmest tager den os med ind i nogle meget fascinerende og usædvanlige personers liv.[mere]


Game of Thrones sæson 8 (serie)

Fra år 2019

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 04.01.2020

Sidste sæson af den berømte serie lander godt. Særligt sæsonens to sidste afsnit løfter serien op i den samlede fortællings høje niveau.[mere]


Star Wars: The Rise of Skywalker

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.12.2019

Filmen skruer maksimalt op for nostalgien, ja, man tvangsfodres nærmest af det. Men filmen præsenterer desværre intet, der er bare en smule overraskende eller vovet.[mere]


Jumanji: The Next Level

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.12.2019

"Jumanji" er i øjeblikket Hollywoods bedste bud på liveaction-underholdning for hele familien. Skuespillernes præstationer er i top.[mere]


Le Mans '66

Fra år 2019

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Sportsfilm

Af Mikael Arendt Laursen 
d. 18.11.2019

Krigen mellem Ferrari og Ford er legendarisk, og er du til fuldblods racing, action og et replikskifte med glimt i øjet, vil du blive godt underholdt her. Men på andre områder kører "Le Mans '66" ikke på alle cylindre.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 267
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer