2023 replica rolex online sale.

  • THE MARVELS nu på dvd og blu-ray udover Disney+

  • MIRAKLET I LE HAVRE nu på filmstriben.dk

  • Oscarvinder fra 1980'erne ORDINARY PEOPLE på dvd

  • ROM i biografen

  • EN VERDEN UDENFOR nu på HBO udover filmstriben.dk, Viaplay, dvd og blu-ray

  • WIL Netflix-film

  • Oscarvinder fra 1990'erne: FORREST GUMP på dvd og blu-ray

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Action


Gran Turismo

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Action, Adventure, Drama, TEMA Sportsfilm

Af Christian Riis Jensen 
d. 07.02.2024

Den unge Jann Mardenborough bruger til forældrenes fortrydelse meget tid foran sin PlayStation, hvor han spiller Gran Turismo. Han drømmer om at blive professionel racerkører.[mere]


Stockholm Bloodbath

Fra år 2023

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 23.01.2024

Kong Christian II's skændselsdåd i Stockholm i 1520 rummer stof til en klassisk storfilm. Der er drama, spektakulære begivenheder, kærlighed og svigt. Det lykkes bare ikke i denne film. [mere]


Napoleon

Fra år 2023

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Niels Christian Askholm 
d. 14.12.2023

Mesterinstruktør Ridley Scott tager os med på rejsen hos en af det nittende århundredes mest markante magtskikkelser, den franske erobrer Napoleon Bonaparte.[mere]


The Marvels

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 17.11.2023

Tre superheltekvinder må lære at arbejde sammen for at redde universet.[mere]


The Creator

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Henrik Højlund 
d. 06.10.2023

I en postapokalyptisk fremtid udspiller sig en krig mellem mennesker og maskiner. Mennesket har skabt maskinerne, men er de efterhånden klogere end deres skabere?[mere]


De tre musketerer: D'Artagnan

Les trois mousquetaires: d'artagnan

Fra år 2023

Action, Adventure

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 30.09.2023

En fransk filmatisering af Dumas' roman "De tre musketerer". Handlingen foregår i 1627 under trediveårskrigen, hvor interessekonflikter mellem protestanter og katolikker giver mange konflikter.[mere]


John Wick: Chapter 4

Fra år 2023

Action, Krimi, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 26.09.2023

Kan fjerde kapitel i historien om John Wick holde samme niveau som de tre første i serien? En kunstnerisk flot film med fænomenale kampscener.[mere]


The Equalizer 3 - The Final Chapter

Fra år 2023

Action, Krimi, Thriller

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.09.2023

En tidligere CIA-mand med speciale i likvideringer rydder op i uretfærdigheden i det sydlige Italien. Filmen er lidt for forudsigelig og er ikke for sarte sjæle.[mere]


Blue Beetle

Fra år 2023

Alle anmeldelser, Action, Adventure, Science fiction

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.08.2023

En oldgammel skarabæ udvælger Jamie og gør ham til superhelt. Jamie og hans familie kæmper mod Kord-dynastiet, som ønsker verdensherredømmet.[mere]


The Witcher sæson 3 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 07.08.2023

Film&tros anmelder gav både sæson 1 og 2 af "The Witcher" seks stjerner. Nu er sæson 3 klar på Netflix, men kan fantasyserien med et magisk middelalderunivers blive ved med at holde det høje niveau?[mere]


Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning Part One

Fra år 2023

Action, Adventure

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 19.07.2023

En kunstig intelligens overtager styringen i en ubåd og sigter tilsyneladende mod at overtage verdensherredømmet. To dele til en nøgle skal findes for at stoppe det.[mere]


Fast & Furious X

Fra år 2023

Action, Adventure, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 17.07.2023

Hav ikke for store forventninger til X'eren. Ethvert forsøg på at tilføje dybde og mening til dialog mellem karaktererne falder komisk til jorden.[mere]


The Witcher sæson 2 (serie)

Fra år 2021

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.07.2023

Fantasy-serien med et magisk middelalderunivers bliver endnu bedre i sin anden sæson.[mere]


Indiana Jones and the Dial of Destiny

Fra år 2023

Action, Adventure

Af Christian Thomsen 
d. 29.06.2023

Harrison Ford tager endnu engang hatten på og pisken i hånden, og tager os med ud på eventyr.[mere]


Spider-Man: Across the Spider-Verse

Fra år 2023

Action, Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.06.2023

Miles Morales møder et væld af andre Spider-Man-varianter på tværs af dimensioner. Filmen er fænomenal underholdning for hele familien.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 326
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer