• THE CHOICE TV3 | 31-05-20 | kl. 12.00

  • UNORTHODOX - Netflix-serie mest sete anmeldelse i år

  • ONDSKAB på dvd

  • 90 MINUTES IN HEAVEN TV3 | 30-05-20 | kl. 07.15

  • PARASITE på dvd/blu-ray

  • ONKEL på dvd og filmstriben.dk

  • DOVLATOV en Netflix-film

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Action


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Spenser Confidential

Fra år 2020

Action, Komedie, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 23.03.2020

Med inspiration fra 90'erne forsøger Netflix med muskelmanden Mark Wahlberg i hovedrollen at lave actionunderholdning, men det er desværre set før og bliver trivielt i længden.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


The Witcher sæson 1 (serie)

Fra år 0

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.01.2020

Netflix-serien "The Witcher" tager os ind i et kendt middelalderunivers med drager, riddere, elver og troldmænd. Men først og fremmest tager den os med ind i nogle meget fascinerende og usædvanlige personers liv.[mere]


Game of Thrones sæson 8 (serie)

Fra år 2019

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 04.01.2020

Sidste sæson af den berømte serie lander godt. Særligt sæsonens to sidste afsnit løfter serien op i den samlede fortællings høje niveau.[mere]


Star Wars: The Rise of Skywalker

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.12.2019

Filmen skruer maksimalt op for nostalgien, ja, man tvangsfodres nærmest af det. Men filmen præsenterer desværre intet, der er bare en smule overraskende eller vovet.[mere]


Jumanji: The Next Level

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.12.2019

"Jumanji" er i øjeblikket Hollywoods bedste bud på liveaction-underholdning for hele familien. Skuespillernes præstationer er i top.[mere]


Le Mans '66

Fra år 2019

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Sportsfilm

Af Mikael Arendt Laursen 
d. 18.11.2019

Krigen mellem Ferrari og Ford er legendarisk, og er du til fuldblods racing, action og et replikskifte med glimt i øjet, vil du blive godt underholdt her. Men på andre områder kører "Le Mans '66" ikke på alle cylindre.[mere]


El Camino: A Breaking Bad Movie

Fra år 2019

Action, Drama, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 05.11.2019

Filmen er den efterfølger, man som fan ikke vidste, man havde brug for. Instruktøren har helt sikkert haft en indebrændt fornemmelse af at få lavet en værdig afslutning, og det har vi fået![mere]


Zombieland: Double Tap

Fra år 2019

Action, Gyser, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 30.10.2019

10 år efter "Zombieland" kommer 2'eren. Filmen forsøger at være morsom, men det lykkes dårligt. Filmen er slet ikke samme niveau, som andre film i genren.[mere]


Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Precents: Hobbs & Shaw

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 19.08.2019

Filmen er kræs for fans og hører til en af de sjoveste film i år. Men filmen kunne sagtens være afkortet 30 minutter uden, at det var gået ud over handlingen.[mere]


Spider-Man: Far From Home

Fra år 2019

Action, Adventure

Af Carsten Riis Jensen 
d. 05.07.2019

Det kan siges meget enkelt, filmen er en omgang sjov superhelte-underholding for Spider-Man fans, men andre drengerøve kan også kikke med.[mere]


X-Men: Dark Phoenix

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.06.2019

”Dark Phoenix” er finalen på den seneste X-Men serie. Action-scenerne i filmen er topunderholdning, men resten af filmen er meget forudsigelig og en værre rodebutik.[mere]


John Wick 3: Parabellum

Fra år 2019

Action, Krimi, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 03.06.2019

Lejemorderen John Wick er på flugt. Der er mange kampscener, hvoraf flere er ulideligt lange, men samtidig er action-scenerne det allerbedste ved filmen.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 261
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer