• I AM LEGEND nu på Viaplay

  • BURDEN på dvd/blu-ray

  • DE FRIVILLIGE nu på filmstriben.dk

  • OFFICER OG SPION nu på dvd

  • MULAN på Disney+

  • Film med stikordet PRÆSIDENT Fx TRUTH

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Action


Mulan

Fra år 2020

Action, Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.01.2021

Storladen og episk opdatering af klassiker, som bag den flotte facade desværre føles flad. Og hvornår er Mulan blevet til en Marvel-karakter?[mere]


Harriet

Fra år 2019

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 08.01.2021

Den frygtløse slave Harriet flygter i 1849 fra Maryland til friheden i Philadelphia. Senere tager hun tilbage til Maryland for at hjælpe flere med at flygte. Harriets levende tro spiller en væsentlig rolle i filmen.[mere]


The Mandalorian sæson 2 (serie)

Fra år 2020

Action, Adventure, Science fiction, Western, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 21.12.2020

Mando og baby Yoda er tilbage i endnu et medrivende eventyr. Finder de mon en jedimester til Yoda - eller finder de hinanden?[mere]


The Mandalorian sæson 1 (serie)

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction, Western, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 18.12.2020

I "The Mandalorian" er vi tilbage i Star Wars-universet. Hvad sker der mon, når en dusørjæger falder over en baby-Yoda? Måske er han ikke helt så meget dusørjæger, som han selv troede.[mere]


Retfærdighedens ryttere

Fra år 2020

Action, Komedie, TEMA Danske film

Af Henrik Højlund 
d. 27.11.2020

Filmen er helt igennem en dyster historie, som serveres med tårnhøj humor. En vanvittig sammenfletning af tragedie og komedie. Og det fungerer, hvis man ellers kan lide den slags.[mere]


Barbarerne (serie)

Barbarians

Fra år 2020

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 16.11.2020

Serien begynder år 6 i det nuværende Midteuropa, hvor romerne har underlagt sig de lokale stammer. Roms skattekrav vokser – det samme gør stammernes utilfredshed. Oprøret ulmer[mere]


Shorta

Fra år 2020

Action, Thriller, TEMA Danske film

Af Henrik Højlund 
d. 29.10.2020

En voldsom og mørk film. Et intenst drama, som rammer ind midt i indvandrerdebatten. Filmen er fremragende og noget af det bedste danske, der er set længe.[mere]


Papirhuset sæson 1 & 2 (serie)

La casa de papel

Fra år 2017

Action, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 26.09.2020

En serie om et bankrøveri i Madrid, men meget mere end det! Personkarakteristikkerne er fremragende – alle er de skrøbelige og begrænsede mennesker, der bor i et korthus.[mere]


The New Mutants

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.09.2020

Unge mennesker med superkræfter er tvangsindlagte på en mutant-anstalt, da de er til fare for dem selv og andre. Desværre er filmens visuelle effekter for dårlige.[mere]


Tenet

Fra år 0

Action, Science fiction, Thriller

Af Peter Greek Kofod 
d. 31.08.2020

Christoffer Nolan har i sin film taget alle de elementer, han kan lide fra James Bond-universet og lavet sin egen version. Filmen er imponerende, men fortællingen har for mange løse ender.[mere]


Greenland

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.08.2020

En enorm komet truer med at udrydde menneskeheden, og det er familiefaren Johns opgave at få sin familie i sikkerhed. Hyggelig og spændende film med gode etiske temaer, men som ikke ligefrem skriger efter at blive genset.[mere]


Westworld sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.08.2020

En nervepirrende kamp mellem mennesker og meget avancerede robotter – og internt i de to grupper indbyrdes. Hovedpersonerne fra Westworld er sluppet ud i den virkelige verden – og vil lave den radikalt om![mere]


Britannia sæson 1 og 2 (serie)

Fra år 2017

Action, Adventure, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 24.07.2020

En voldsomt underholdende serie om krig på det fysiske og det åndelige plan, da den romerske hær i år 43 prøver at erobre de keltiske områder.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 274
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer