• THE KINDNESS OF STRANGERS DR2 | 13-08-22 | kl. 20.00

  • PAGTEN nu på Cmore udover dvd, blu-ray og filmstriben.dk

  • DU SOM ER I HIMLEN nu på filmstriben.dk udover dvd

  • FARVEL HR. HAFFMANN i biografen

  • CHILDREN OF MEN nu på Cmore udover Viaplay

  • BELFAST nu på dvd og blu-ray

  • UNDTAGELSEN nu på Viaplay udover dvd, blu-ray og filmstriben.dk

  • TEMA familiefilm fx SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Action

X-Men: Days of Future Past

ActionAdventureScience fiction
Produktionsår: 2014
Varighed: 130 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: Bryan Singer,
Medvirkende: James McAvoyMichael FassbenderHugh JackmanJennifer Lawrence,
Stikord:
 Krig,


Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 31.05.2014Når nu Marvel filmselskabet har lavet en "oprindelsesfilm", den flotte og spændende "X-Men: First Class", så er det klart, at næste trin kunne være at lave en film, hvor de unge X-Men møder sig selv som gamle. Og det er så gjort, i årets blockbuster-film, "X-Men: Days of Future Past".

Hele X-Men franchisen er rigtig stor, og heldigvis er der tale om gennemført flot producerede film med spændende historier og masser af action for os, der kan li’ det. Og den allernyeste, "X-Men: Days of Future Past", er ingen undtagelse. Man bemærker, at det har kostet mange penge at lave filmen. Og man bemærker, at skuespillerne befinder sig godt i de roller, de nu har spillet i en del film efterhånden. Især Hugh Jackman er – endnu en gang – den perfekte til at spille mutant-rovdyret Wolverine.

I "X-Men: Days of Future Past" kastes vi direkte ud i en dyster fremtidsverden, hvor mutanter over hele verden er ved at uddø på grund af forfølgelse, og gamle fjender (Magneto og professor X) har slået sig sammen. Men truslen er så voldsom, at de finder på en ny og farlig plan: Send et af X-Men medlemmerne, Wolverine, tilbage i tiden, opsøg de unge udgaver af dem selv og få standset den videnskabsmand, som er i færd med at udvikle de robotter, der skal udslette X-Men.

Det er spændende fortalt, det er sjovt, og det har lykkedes filmholdet at skabe en rimelig troværdig 70'er-stemning. De har tilmed fundet en skuespiller, der med lidt sminke fint ligner præsident Nixon.

Der er egentlig ikke så meget mere at sige om filmen, end at den er 100 procent underholdning – og passer rigtig fint ind i rækken af X-Men film.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer