• STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Drama

The Other Woman

Filmen beskriver en ung kvindes ægteskab med en lidt ældre mand. Natalie Portman har hovedrollen i et drama om sorg, tab og familiekonflikter.

Drama
Produktionsår: 2009
Varighed: 119 min.
Censur: 15 år
Instruktør: Don Roos,
Medvirkende: Natalie PortmanLisa KudrowAnthony RappLauren Ambrose,
Stikord:
 Død,
 Sorg,


Anmeldelse:

Af: Anders Kronborg - 12.03.2012"The Other Woman" er et drama og en fortælling om en kvindes indre kamp med fortid, nutid og skyldfølelse. Filmen beskriver en ung kvindes ægteskab med en fraskilt mand og forholdet til dennes søn.

Den unge advokat Emilia bliver ansat i et advokatfirma, og der opstår et forhold til den lidt ældre Jack, som også er hendes chef. Kærligheden blomstrer og ender med et ægteskab. Emilia bliver gravid og sammen får Jack og Emilia en lille datter. Lykken tager en dramatisk drejning, da den lille pige dør nogle få dage gammel.

Filmens handling udspiller sig i månederne efter datterens død, hvor også Jacks søn, William, fra et tidligere ægteskab spiller en central rolle. Emilia prøver at får hverdagen til at fungere i mødet mellem sorg, stedsøn og kærlighed. Hverdagen bliver en kamp for Emilia. En kamp, hvor konflikter med de mennesker, hun elsker, er uundgåelig på grund af sorg og en stadig voksende skyldfølelse i forholdet til datterens død.

Natalie Portmans skuespilpræstation er det helt klare lyspunkt i denne film. Natalie Portman får følelser og stemninger frem, som kun få skuespillere mestrer at frembringe. Lisa Kudrows præstation er også god. Hendes humoristiske attitude, som vi kender den fra "Friends" er dejlig forfriskende i en ellers ret traumatisk historie.

Målgruppen for "The Other Woman" vurderer jeg til at være de 25-45-årige. Filmens temaer: Sorg, tab og familiekonflikter udelukker på mange måde den yngre aldersgruppe. "The Other Woman" er en seværdig film, som både bidrager til smil og tanker.

"The Other Woman" har intet egentligt kristent budskab. Filmens moral omkring skilsmisse og ægteskab er fra min synsvinkel ikke kristen etik og moral. På trods af en sekulær tilgang til ægteskab og skilsmisse har filmen en vigtig pointe til os om skyld og skyldfølelse.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer