• PAST LIVES på dvd og blu-ray

  • THE ZONE OF INTEREST nu på MAX udover dvd og blu-ray

  • ONE LIFE i biografen

  • HORIZON - EN AMERIKANSK SAGA (DEL 1) i biografen

  • BABYLON nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • GOLDA nu på Viaplay udover filmstriben.dk, dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Drama

October Storm

En spændingsfilm der skaber forventninger, men bare fuser ud som en stor nytårsraket. Det er desværre sandheden om "October Storm".

DramaThriller
Produktionsår: 2014
Varighed: 91 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 15 år
Instruktør: Ruba Nadda,
Medvirkende: Patricia ClarksonScott SpeedmanTim Roth,
Stikord:
 Tab,


Anmeldelse:

Af: Ketty Dahl - 19.09.2016EN FUSER

Sommetider kastes en bold op i luften, men desværre er der ingen, der griber den, og så dør den leg ligesom ud. Jeg kan huske en nytårsaften, hvor en af gæsterne medbragte en kæmpe raket, der skabte store forventninger, og så blev den aftenens største fuser med nogle sparsomme stjerneglimt, hvorefter den faldt ynkeligt til jorden.

Sådan er det også med filmen "October Storm". Der er lagt op til både drama og spænding, men den fader ud igen og får hverken hårene eller eftertanken til at rejse sig, skønt begge dele vist var meningen.

Gode skuespillere, tyndt manus
Filmen har ellers gode skuespillere på listen: Patricia Clarkson, Scott Speedman og Tim Roth (kendt fra serien "Lie to me"), men de har simpelthen for lidt at arbejde med i dette manuskript.

Skitseagtigt
En kvindelig læge mister sin mand, og i sorgen tager hun op til deres fælles, ensomt beliggende bjerghytte for at rydde op i sit og hans liv. Her vækkes minder til live og følelser får afløb, - hendes smerte, sorg og ensomhed er beskrevet med fin indføling og indlevelse, så de første 20 minutter af filmen har dybde, men så rammer stormen uden varsel. Oktoberstormen. Og med den skylles en hårdt såret fremmed mand ind over hendes dørtrin. Nu skulle man tro, at der her var lagt op til et spændende drama, men filmen kommer ligesom aldrig helt ud over anden gear.

Manden er forfulgt, og mens stormen raser, venter man …, og venter og venter og venter på, at forfølgeren skal dukke op. Mens de to har samtaler, der aldrig når rigtig i dybden, opstår der et spirende bånd af romantik. Så kommer forfølgeren - omsider - og så er der lidt skyderi og så, ja, hvad så? Der foregår en hel masse, men det er usammenhængende og uden nerve. Man sidder og venter på den helt store forløsning, der aldrig kommer. Rollerne bliver kun til skitser, og man tror aldrig helt på dem.

Filmen er simpelthen hverken god eller dårlig, bare sådan lidt midt imellem. Lidt ligegyldig underholdning, uden at være rigtig underholdende. Med andre ord: en film, der fra start lægger rigtig godt fra land, går helt død, vågner lidt igen og fuser så ud. Som en raket nytårsaften, der blev en skuffelse.

Kan ses på Blockbuster.dk.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer