• FILM MED STIKORDET FODBOLD fx SOMMEREN '92

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Netflix udover Disney+ og blu-ray

  • IO CAPITANO på Filmstriben.dk og fx Blockbuster.dk

  • TEMA KRISTNE FILM fx. JESUS REVOLUTION

  • TEMA BIBELFILM fx TESTAMENTE: HISTORIEN OM MOSES

Alle anmeldelser - Komedie

Moms' Night Out

En kristen komedie, som nok bedst egner sig til yngre mødre med små børn. Budskabet er velment, men desværre lykkes filmens komik for dårligt - rigtig sjovt bliver det aldrig.

KomedieAffirm filmsTEMA Kristne film
Produktionsår: 2014
Varighed: 98 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Andrew ErwinJon Erwin,
Medvirkende: Sarah DrewSean AstinPatricia HeatonAlex Kendrick,
Stikord:
 Tro,


Anmeldelse:

Af: Inge Lise Diaminda - 19.02.2015WHAT COULD GO WRONG?

Det krævende moderskab
Moar!!! At være småbørnsmor kræver sin kvinder 24/7. Træthed, stress, kaos, rod og at sætte andres behov før sine egne kan dræne selv den mest dedikerede kvinde. Tilsæt dertil følelsen af aldrig at slå til - aldrig at være god nok - så har du en ide om, hvordan livet føles lige nu for den unge mor og blogger, Allison. Og det til trods for, at hun har en kærlig mand, dejlige børn og et drømmehus. Måske kan en aften ude med veninderne give nye kræfter?

Allison allierer sig med præstekonen, Sondra, som har en teenagedatter, og veninden, tvillingemoren Izzy. Allison og Izzys mænd samt en af deres mandlige venner tilbyder at passe børnene imens. Hvad kan dog gå galt?  Ret så meget skal det vise sig.

Hvad kan dog gå galt?
Jeg satte mig for at se filmen med store forventninger. Intentionen om at skabe en lødig og rummelig kristen komedie om moderskabet med dertilhørende opmuntrende budskab kan jeg kun bifalde, og filmen er da også "familievenlig" både, hvad angår sprogbrug og indhold. Skuffelsen indfandt sig dog desværre hurtigt, da jeg ikke fandt filmen særlig underholdende endsige komisk. Der var alt for meget deja-vu over dens indhold af hysteriske kvinder, paniske småbørnsfædre, undslupne kæledyr, biljagter, skadestuer og politistationer. Sarah Drew er sød og charmerende som Allison, og de andre skuespillere gør det også udmærket, men det bliver ofte lidt for anstrengt og overgearet efter min smag.

Uskadelig underholdning - dedikeret til mødre alle vegne
Filmen er dedikeret til mødre alle vegne, hvilket er en smuk gestus, og mødre er nok også den mest oplagte målgruppe for filmen. Specielt yngre mødre med små børn kan måske relatere til dele af film-mødrenes livssituation og have glæde af filmens velmente budskab. Ærgerligt er det dog, at selvsamme gode og vedkommende budskab kommer i en så "forglemmelig" indpakning.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.3 af 6. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer