• BLACKBERRY nu på Viaplay udover filmstriben.dk og dvd

  • FULD AF KÆRLIGHED i biografen

  • STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

Alle anmeldelser - Drama

Korsridderne

Crosiati

En korsridderfilm, der slet ikke når på højde med fx "Kingdom of Heaven" og "Arn - Tempelridderen".

Drama
Produktionsår: 2007
Varighed: 193 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 15 år
Instruktør: Dominique Othenin-Gira,
Medvirkende: Franco NeroArmin Mueller-StahlAlessandro Gassman,
Stikord:
 Krig,
 Tro,


Anmeldelse:

Af: Sprint Aagaard Korsholm - 06.02.2009På omslaget sammenligner denne film sig med Kingdom of Heaven og Arn - Tempelridderen. Efter min mening er det en skændsel for de nævnte film! Godt nok har "Korsridderne" samme tema: korstogene. Men hermed hører al lighed også op. Lad det være sagt kort: filmen er elendig. Handlingen udspiller sig omkring det første korstog, hvor tre unge mænd og en ung jødisk kvinde er med. Der er både kærlighed, jalousi, trekantdramaer, slagscener og filosofisk snak. Men tingene hænger ikke sammen, det hele er meget brudstykkeagtigt. Man møder aldrig nogen af personerne som personer. Man præsenteres bare for nogle optrin, der alle har en meget (læs: alt, alt for) tydelig pointe. Der er meget "forkyndelse" i filmen, og den er meget kritisk over for korsridderne - uden dog at nå under overfladen på én eneste af de problematikker, der berøres.

Skuespillet er elendigt – enten fordi skuespillerne ikke har noget i sig, eller fordi manuskriptet ganske enkelt ikke tillader dem at være andet end klicheér.

Havde det ikke været at fornærme danske film, ville jeg have beskrevet filmen som en korsridder-Morten Koch-film. Men dertil er der for dyb personskildring i en Morten Koch-film.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.3 af 6. 3 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer