• THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • HAMMARSKJÖLD i biografen

  • Pinsefilm: PAUL, APOSTLE OF CHRIST se fx på Blockbuster.dk eller dvd kan lånes fysisk på bibliotek.dk

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Drama

Grace Unplugged

18-årige Grace er med til at lede lovsangen i menigheden. Men hun vil gerne blive en kendt sanger uden for menighedens rammer.

DramaTEMA Kristne film
Produktionsår: 2013
Varighed: 102 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: Brad J. Silverman,
Medvirkende: AJ MichalkaKelly ThiebaudJames Denton,
Stikord:
 Valg,


Anmeldelse:

Af: Judith Hedager Vestergaard - 28.12.2015STORT TALENT, STOR CHANCE
18-årige Grace er vokset op med musik i hjemmet. Hendes far er tidligere - nu omvendt - rockstjerne og har opflasket hende med både sang, klaverspil og guitar. De to står nu for lovsangen i den lokale kirke, og Grace har udviklet et stort talent. Så stort, at det matcher farens, og det giver en del gnidninger, når der skal besluttes stil og udformning af lovsangene. Da en talentspejder kommer forbi for at overtale faren til at lave endnu en cd og tour, tager Grace chancen og stikker af til storbyen for at blive kendt sanger. Hendes indspilning kommer hurtigt på top10-listen, og karrieren skyder op ad med lynets fart.

Stor chance, svære valg
Det viser sig dog, at branchen er hård, fuld af løgn og egoistiske bagtanker. At være kendt er måske ikke så let. Skal man i interviews stå ved, at man er kristen, selvom det vil mindske pladesalget? Skal man klæde sig, som de ønsker, og synge de tekster, som de ønsker, selvom det går imod ens egen overbevisning? Hvordan kan man blive ved med at have Gud på førstepladsen i sit liv, når man er omgivet af folk, der ser ned på kirken.

Svære valg møder vi alle
Selvom denne film desværre er præget af det amerikanske ret sort-hvide enten/eller-billede, så har den nogle vigtige pointer. Du vil på din vej her i livet møde mennesker, som beder dig om at ændre dig. Du vil få chancer, som du ved, kan komme til at koste dig for meget. Budskabet i filmen er, om du i de situationer er ærlig over for dig selv i dine valg, eller om du jagter, hvad du tror er lykken. Hvad Grace gør af valg, det må du se filmen for at finde ud af.

Vi tager den igen
Listen af kristne amerikanske "Den fortabte søn vender hjem"-film er efterhånden lang. Jeg kan nævne: The Second Chance, Sparkle, Joyful Noise, The Gospel, og nu også "Grace Unplugged". Emnet er populært og vil altid være aktuelt, således også denne film, der virkelig har noget på hjerte.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer