• STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Drama

Det lille bageri

Love Sarah

Tre kvinder med sår på sjælen finder sammen i et fælles projekt om at åbne et lille bageri i Londonbydelen Notting Hill. En rigtig hyggefilm til en grå regnvejrsdag.

DramaKomedieRomanceFilmstriben.dk
Produktionsår: 2020
Varighed: 97 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: Tilladt for alle
Instruktør: Eliza Schroeder,
Medvirkende: Candice BrownShelley ConnShannon Tarbet,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Peter E. Nissen - 26.11.2021EN LILLE HVERDAGSPERLE 

Denne film handler om de tre kvinder Clarissa, Isabella og Mimi, som har fundet sammen om et fælles projekt: at åbne et bageri i bydelen Notting Hill i London for at ære deres nyligt afdøde fælles forbindelse Sarah. De har alle tre deres sår at kæmpe med, og det koster kamp for dem at finde sammen. Med tiden støder mændene Matthew og Felix til, og kvindernes individuelle historie væves ind i hinanden. Vi ser, hvordan bageriet skaber ny mening og muligheder for dem alle sammen.

Brug fællesskabet
Filmen viser, hvordan menneskeligt fællesskab – uanset hvor besværligt det måtte være – kan åbne op for nye veje og muligheder i livet. Den viser, hvordan vores medmennesker kan hjælpe os videre i livet, selvom vi måske ikke tror det. På den måde er filmen en hyldest til fællesskab og menneskelig kontakt i en verden, som er dybt præget af individualisme og selvrealisering. Derved underbygger filmens budskab et grundlæggende kristent princip, at vi er skabt til fællesskab, og at Guds kærlighed viser sig i fællesskabet med andre mennesker. Det er noget, vi alle i vores tid har brug for at huske. Denne grundlæggende livslektie skal filmen have tak for at minde os om.

Meget idyl
Kvindernes udfordringer sættes ind i en idyllisk ramme omkring hverdagslivet i London. Kunstnerisk bliver vi præsenteret for langsomme scener med smukke billeder fra storbyens oaser, men netop dette truer filmens troværdighed. Vi ser ikke meget til det travle og beskidte London, og der bliver lige rigeligt af idyl og hygge over filmens historie. De gode skuespillere redder den, for de formår at skabe troværdige roller omkring personerne, som alle har deres ’lig i lasten’. Derfor er det også udviklingen af rollerne i deres fælles projekt, som gør filmen seværdig. Filmen er en rigtig hyggefilm på en grå regnvejrsdag. Den slags skal der også være plads til – på rette tid og sted.

Filmen er kommet på dvd.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer