• DEN GRÆNSELØSE nu på dvd og blu-ray

  • LÆRERVÆRELSET nu på filmstriben.dk udover dvd

  • DESPERATION ROAD nu på dvd og blu-ray

  • STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Komedie

Are You Here

En ligegyldig historie om familiekonflikt ved deling af arv. Den har en halvlummer seksuel undertone, så den kan ikke anbefales.

Komedie
Produktionsår: 2013
Varighed: 112 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 15 år
Instruktør: Matthew Weiner,
Medvirkende: Owen WilsonZach GalifianakisAmy PoehlerLaura Ramsey,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Anders Kronborg - 30.04.2015KONFLIKT OM ARV
Ben Baker er lettere psykisk ustabil. Han bor i en skurvogn, hvor han bl.a. dyrker marihuana. Steve Dallas er en mindre succesfuld vejrreporter. Steve lever et overfladisk liv med uforpligtende seksuelle forhold. Da Ben hører, at hans far er død, kører de to venner hjem til Bens barndomshjem - en amishfamilie - for at mødes med Bens succesfulde og energiske søster, Terri, og hippi-stedmor, Angela, som har samme alder som de to søskende.

Til alles store overraskelse indeholder testamentet buskabet om, at Ben skal arve størstedelen af farens formue.  Det medfører selvfølgelig en familiekonflikt, og den ustabile Ben planlægger og realiserer et socialistisk universitetsprojekt.

Owen Wilson og Zach Galifianakis leverer i film som fx "Hangover" og" Marlee & Me" gode skuespilpræstationer; men det er ikke tilfældet i "Are you here".

Filmen har enkelte højdepunkter, hvor man får sig et grin og et smil på læben, men der er for lidt god humor, for meget ligegyldig historie, en halvlummer seksuel undertone og en happy ending, hvor alle er blevet "meget klogere" på livet og sig selv. Filmens historie og ligeså manuskriptet er bare ikke godt nok til, at filmen har noget nævneværdigt at byde på.

Imdb.com giver "Are You Here" en rating på 5,3. Jeg giver filmen 2 stjerner. Jeg vil ikke anbefale denne film til nogen. Set ud fra et kristent livssyn er filmen dårlig. Hvis jeg skal være lidt kantet, så har jeg ikke lyst til at se denne film igen. I stedet vil jeg smide den ud!Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer