• FULD AF KÆRLIGHED i biografen

  • STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Drama

About Time

Vi har vel alle tænkt, at det var bedre, hvis jeg havde sagt eller gjort noget andet. Bare jeg havde chancen for at gøre det om. Tim kan ved hjælp af en tidsrejse-mulighed ændre det, som er sket - til en vis grænse.

DramaKomedieRomance
Produktionsår: 2013
Varighed: 123 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Richard Curtis,
Medvirkende: Domhnall GleesonRachel McAdamsBill NighyLydia Wilson,
Stikord:
 Valg,


Anmeldelse:

Af: Finn Andersen - 18.03.2014Da Tim bliver 21, fortæller hans far ham, at han har evnen til at rejse tilbage i tiden og ændre det, som er sket - til en vis grænse.

Tim kan ikke ændre historien, men han kan ændre, hvad der sket i hans eget liv, så han beslutter at gøre sin verden til et bedre sted. Han vil finde en kæreste, men det er ikke så let, som det lyder, selv om han får flere oplagte muligheder. Tim flytter til London for at læse jura. Der møder han den skønne, men lidt usikre Mary. De bliver forelskede, men ved en lidt uheldig tidsrejse, mister han hende. De mødes dog flere gange – og endelig ved en lidt smart tidsrejse, vinder han hendes hjerte.

Tim bruger derefter sin tidsrejse-mulighed til at skabe det helt perfekte romantiske frieri, og til at redde sit bryllup fra den værste tale nogensinde. Han benytter den også til at redde sin bedste ven fra en katastrofe, og til at få sin gravide kone til sygehuset i tide, selvom der er trafikkøer.

Men efterhånden som hans lidt usædvanlige liv udfolder sig, opdager han, at hans specielle tidsrejse-mulighed ikke kan redde ham fra sorger og bekymringer, som der er i alle familiers liv. Der er grænser for, hvad tidsrejser kan ændre, og det kan også være farligt.

Filmen er en fin fortælling, der hænger rigtig godt sammen – på trods af det eventyrlige i at kunne rejse i tiden. Også castingen fungerer godt – rollerne har den helt rigtige besætning. Instruktøren har også lavet "Notting Hill" og "Love Actually", som tilhører samme genre.

Filmen kan lære os, at
- du ikke kan tvinge nogen til at elske dig,
- kvalitetstid kommer af, at vi giver os tid. At hoppe frem og tilbage for at gøre tingene bedre hjælper ikke. Det er den koncentrerede opmærksomhed, der tæller,
-  det, som er virkelig, skal læres. Sandheden er, at jeg slet ikke behøver at rejse tilbage. Jeg prøver at leve hver dag, som om det var den sidste dag i mit fantastiske almindelige liv.

Vi skal leve hver dag til bedste for vores næste, familie og venner. Det skal vi vælge, inden vi står op.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer