• PAST LIVES på dvd og blu-ray

  • THE ZONE OF INTEREST nu på MAX udover dvd og blu-ray

  • ONE LIFE i biografen

  • HORIZON - EN AMERIKANSK SAGA (DEL 1) i biografen

  • BABYLON nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • GOLDA nu på Viaplay udover filmstriben.dk, dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Action

10.000 B. C.

Vi er rykket 12.000 år tilbage. En stammeleder må redde sine venner, som er blevet røvet.

ActionAdventureDrama
Produktionsår: 2008
Varighed: 109 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: Roland Emmerich,
Medvirkende: Camilla BelleCliff CurtisSteven StraitOmar Sharif,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Sprint Aagaard Korsholm - 31.03.2008Vi er rykket 12.000 år tilbage i tiden. Vi er hos en lille stamme, der primært lever af at jage gigant-mammutter i de snekolde bjerge. Slavejægere kommer og røver det meste af stammen, hvorefter stammens leder sammen med et par andre jægere må prøve at redde deres stammefæller - heriblandt lederes kæreste.

Deres jagt fører dem gennem jungle og ørken. De må kæmpe med sabeltigre og kæmpefugle. De finder sammen med andre stammer, der også kender til slavejægernes grusomheder. Vores hovedperson leder derefter disse stammer i den store befrielseskamp, der foregår ved nogle pyramider under opbygning.

Det er ikke verdens største plot. Det er ikke verdens bedste skuespil. Det er heller ikke den dyreste grafik eller de fleste statister (om end der er nogle fantastiske scener her og der undervejs). Man skal heller ikke tænke for dybt over eventuelle ligheder med, hvordan historien og naturen rent faktisk var for 12.000 år siden J.

MEN: tilbage står, at det faktisk er hyggelig underholdning med en spænding og en handling, som selv en hel del af de skolesøgende i familien kan tåle at være med til.

Helten redder det hele til sidst, "kun" de onde dør - og stammens store problem med at overleve i de barske egne, hvor gigant-mammutterne bliver færre og færre, løses! Kort sagt: man går glad, men ikke synderligt klogere, hjem.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.5 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer