• HEAVEN IS FOR REAL TV3 | 26-09-21 | kl. 14.55

  • THE GOOD LIE nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • THE PROMISE nu på TV2 Play udover dvd og blu-ray

  • Den trosbaserede film I STILL BELIEVE på YouSee-tv

  • THE SONG OF NAMES nu på Netflix

  • MARGRETE DEN FØRSTE i biografen

  • DA HITLER STJAL DEN LYSERØDE KANIN nu på dvd

  • KNIVES OUT - VAR DET MORD? på Netflix udover dvd og blu-ray

Nyheder

13.08.2021

Trosbaserede film på Netflix

Af Anette Hedager Nielsen
På Netflix kan ses flere trosbaserede film, fx "Overcomer" og "Miracles from Heaven".


En del af filmogtro's anmeldte trosbaserede film kan ses på Netflix. Mange kan også lejes på Blockbuster og Google Film, fx Beyond the Mask, I Can Only Imagine og I Still Believe. Nogle kan ses eller lejes på Viaplay, fx Infidel, eller andre streamingtjenester. En del er også udkommet på dvd og blu-ray, fx War Room.

TROSBASEREDE FILM PÅ NETFLIX

Harriet
Den frygtløse slave Harriet flygter i 1849 fra Maryland til friheden i Philadelphia. Senere tager hun tilbage til Maryland for at hjælpe flere med at flygte. Harriets levende tro spiller en væsentlig rolle i filmen.

Blue Miracle
En klassisk feel-good film for hele familien, baseret på virkelige begivenheder, om hvordan Omar redder sit børnehjem ved deltagelse i en fiskekonkurrence med kæmpestore sværdfisk.

Miracles From Heaven
Familien rammes af sorg, da den 10-årige Anna rammes af en meget alvorlig og ukendt tarmlidelse. Men sorgen vendes til glæde, da Anna mirakuløst helbredes. Filmen er en gave til kirken!

Overcomer
John Harrison er lærer og baseballtræner, men da byens største fabrik lukker, udfordres hans tro, og han må nødtvunget acceptere at træne Hannah, der lider af astma og er på Cross Country-holdet.

A Week Away
En kristen musical primært for teenagere og unge, med sange fra 80’erne og 90’erne. Handlingen er lidt tynd, men musik, sang og koreografi er i top.

Gud er ikke død 2
Et frisindet forældrepar lægger sag an mod deres datters kristne gymnasielærer, fordi hun i historietimen citerede Bibelen som svar på et spørgsmål.

Greenleaf (serie)
En sort megakirke ledet af præstefamilien Greenleaf er rammen for en serie, hvor det ene fejltrin efter det andet skaber problemer i familien. Krydret med mange bibelcitater undervejs.

Come Sunday
Den landskendte flamboyante pinsepræst Carlton Pearson mener, at han er "Guds stemme" og derfor kan fortælle menigheden, hvorfor Gud tillader så meget ondskab i verden. Anbefales til en debataften.

Moms' Night Out
En kristen komedie, som nok bedst egner sig til yngre mødre med små børn. Budskabet er velment, men desværre lykkes filmens komik for dårligt - rigtig sjovt bliver det aldrig.

BIBELFILM PÅ NETFLIX

Josef - Drømmenes konge
Filmen er tro mod den bibelske fortælling, og det er der kommet en seværdig film ud af, som er velegnet til bibelundervisning for børn og voksne.

Prinsen af Egypten
En flot tegnefilm om Moses, som dog ikke er helt troværdig mod den bibelske beretning.
Annoncer