• KVINDEN I GULD TV2 | 20-05-18 | kl. 21.15

  • TEMA kristne film Trosbaserede film - fx SAME KIND OF DIFFERENT AS ME

  • Den Oscarnomierede KRIGEN DR1 |21-05-18 | kl. 22.15

  • I biografen THE JOURNEY

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx FERDINAND

Nyheder

19.10.2016

To bokse med trosbaserede film

Af Anette Hedager Nielsen
Otte trosbaserede film - bl.a. "War Room" og "Heaven is for Real" - kommer nu i to bokse.

Sidst i oktober udkommer to bokse med otte trosbaserede film. Det er Universal/Sony, der er distributør, hvilket betyder, at filmene er omfattet af CVLI-licens. Flere af filmene kan med fordel anvendes til fremvisning for grupper, hvor der lægges op til en snak bagefter.

BOKS 1 - kan bl.a. købes ved cdon.dk

War Room
- En film om bønnens kraft og om, hvad der sker, både når vi glemmer at bede, og når vi kommer ind i et vedholdende bønsliv.

Heaven is for Real - En filmatisering af bogen af samme navn - på dansk: Himlen findes virkelig - hvor en lille dreng under en operation har en nærdødsoplevelse og pludselig befinder sig i himlen.

Courageous - Fire politimænd og en arbejdsmand indgår en pagt om at tage ansvar som fædre i deres familier. De gør det ud fra principper, som de finder i Bibelen.

Fireproof - Kristen film om ægteskab, kærlighedskrise og troens kraft. En brandstation og livet som brandmand er metafor for ægteskabet og de kriser, der kan være: En brandmand lader aldrig sin makker alene, når der er brand et sted.


BOKS 2
- kan bl.a. købes ved cdon.dk

Faith Like Potatos
- Skotten Angus Buchan er landmand i Sydafrika. Hans familie bliver inviteret med i kirke. Efter sin omvendelse sætter han kartofler - i tro - og høster trods tørke.

Angus Buchan's Ordinary People - Angus Buchan har været redskab til mange menneskers omvendelse og fornyelse.  I 2010 havde flere oplevet svære og dramatiske ting, inden de kom til arrangementet, der forandrede deres liv.

The Grace Card - Filmen hører til blandt de bedste kristne film. To politibetjente - en sort og en hvid - erfarer Guds nåde på en meget konkret måde.

Rust
- Præsten James befinder sig i en troskrise, fordi han synes, Gud lader for mange meningsløse ting ske.
Annoncer
 

filmogtro.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies