2023 replica rolex online sale.

  • WORLD ON FIRE SÆSON 2 serie på DRTV

  • TEMA JULEFILM fx BLACK NATIVITY

  • SYNKEFRI i biografen

  • FEM FAVORITJULEFILM valgt af Christian Thomsen bl.a. JULEMANDENS GAVE

  • TEMA familiejulefilm fx JINGLE-JANGLE ET MAGISK JULEEVENTYR

  • Den kristne film I STILL BELIEVE TV2 | 18-12-23 | kl. 23.45

Nyheder

09.06.2023

Redaktørskifte på film & tro

Af Film og tro
I al den tid filmogtro.dk har eksisteret, har Johan Schmidt Larsen været med som initiativtager og redaktør.


Fra den 1. juni er der en ny mand i front for filmogtro.dk, da Johan Schmidt Larsen stopper som redaktør på hjemmesiden. Hans afløser er Christian Thomsen fra Hvide Sande, der selv har været anmelder på film & tro.

Film & tro
 har eksisteret i 17 år, og Johan Schmidt Larsen har som initiativtager og redaktør været med hele vejen. Han har dels haft kontakten til de 20-25 frivillige anmeldere, og dels, i samarbejde med redaktionssekretær Anette Hedager Nielsen, holdt øje med filmkulturen og nye filmtitler i biograferne og på diverse streaming-tjenester.

"Filmogtro.dk har et særligt fokus på film og filmkultur ud fra både en kunstnerisk og en værdibaseret, kristen synsvinkel, og vi ønsker at inspirere brugerne til at se og anvende film ud fra det samme perspektiv. Kort sagt vil vi inspirere kristne til at være bevidste filmforbrugere, som lader deres kristne livssyn spille aktivt med, når de ser film," siger Johan Schmidt Larsen.

"Vores ambition er desuden at skabe en dialog mellem filmens og kulturens verden og det kristne livs- og menneskesyn. I dette værdigrundlag ligger hele film & tro's eksistensberettigelse, og her kan vi faktisk noget særligt, som andre medier ikke tilbyder."

Film har været en passion
For Johan Schmidt Larsen har filmens verden været en passion, som han har nydt at kunne arbejde med. "Jeg plejer at sige, at jeg har haft tre passioner i mit arbejdsliv: Mission, diakoni og film, og disse tre områder har i høj grad været med til at forme min tilværelse og mit livssyn," fortæller han.

"Jeg har været rigtig glad for at redigere filmogtro.dk, hvor jeg har haft et eksemplarisk samarbejde med Anette Hedager. Det har også været særdeles spændende og givende at arbejde sammen med vores anmeldere. Men det har også været et specielt samarbejde, for al kommunikation har stort set foregået fra en computer. Vi har anmeldere, som jeg aldrig har mødt fysisk, men har skrevet rigtig meget sammen med."

Johan Schmidt Larsen synes nu, at tiden er moden til at takke af. "Selv om det har været en stor glæde at arbejde med film & tro, tænker jeg, at det er okay at sige stop, når man har passeret de 72 år og dermed give plads til yngre kræfter. Jeg ønsker desuden at stoppe, mens a

rbejdet stadig er sjovt og givende," siger han og glæder sig over, at der er fundet en kompetent afløser.

"Jeg er rigtig glad for, at Christian Thomsen har sagt ja til opgaven. Han er en erfaren og vidende filmkender og har desuden et grundsyn, som hænger fint sammen med film & tro’s værdigrundlag."

Kilde: Impuls nr. 11/2023
Annoncer