2023 replica rolex online sale.

  • Over 500 af filmogtro.dk's anmeldte film kan ses på FILMSTRIBEN.DK fx SMUKKE SIND

  • RAIN MAN på dvd og blu.-ray

  • Oscarvinder fra 1980'erne ORDINARY PEOPLE på dvd

  • ROM i biografen

  • EN VERDEN UDENFOR nu på HBO udover filmstriben.dk, Viaplay, dvd og blu-ray

  • Oscarvinder i 1970-erne: GØGEREDEN på dvd og blu-ray

Nyheder

02.01.2024

Mest sete anmeldelser i 2023

Af Film og tro
Blandt de 10 mest sete anmeldelser på filmogtro.dk i 2023 findes "Den største forbrydelse" om det norske statspoliti, der i efteråret 1942 arresterede jøder og sendte dem til Auschwitz.


Topscoreren i 2023 er Bille Augusts Kysset, der havde biografpremiere 23. februar og udkom på dvd den 11. maj. Af serier er der flest visninger af Riget Exodus - sæson 3 tæt fulgt af serien World on Fire - sæson 1 & 2, hvor sæson 2 havde premiere 1. december. Blandt TEMA-sider er det igen familiefilm fra 11 år, der har haft flest visninger efterfulgt at TEMA kristne film.

De 10 mest sete anmeldelser er

1. KYSSET (dvd)
Bille Augusts film om et kompliceret og medlidende kærlighedsforhold er absolut seværdig og bevægende, men er samtidig lidt for velstrøget og kontrolleret. Baseret på roman af Stefan Zweig.

2. PRINSEN AF EGYPTEN (dvd og blu-ray samt Viaplay)
En flot tegnefilm om Moses, som dog ikke er helt troværdig mod den bibelske beretning.

3. RIGET EXODUS - sæson 3 (Viaplay)
Hvordan afslutter man en fortælling efter verdens sandsynligvis længste cliffhanger? Det giver Lars von Trier sig i kast med i tredje sæson af Riget med undertitlen Exodus.

4. DEN STØRSTE FORBRYDELSE (VOD, fx Blockbuster.dk)
Det norske statspoliti arresterede i efteråret 1942 jøder fra hele landet. Den 26. november 1942 blev de sendt med skibet DS Donau til Tyskland og sendt videre til Auschwitz.

5. THE BANSHEES OF INISHERIN (Disney+)
Filmens fokus er fællesskabet på et lille øsamfund vest for Irland. En kulsort dramakomedie, hvor tabet af et nært langt venskab sker på bekostning af drømme, musik, og udlængsel.

6. FOG IN AUGUST (filmstriben.dk)
En vaks 13-årig dreng anbringes under anden verdenskrig på en institution for psykisk og fysisk handicappede. Der oplever han, at flere venner "befries" med giftig drik.

7. ALENE I BERLIN (blu-ray samt filmstriben.dk)
Efter sønnens død i krigen får hans forældre i Berlin nok. De laver kort med anklager mod nazismen og anbringer dem anonymt på offentlige steder - og jagtes af nazisterne.

8. LYKKELAND - sæson 1 (DRTV)
Flot norsk dramaserie om olieeventyret i Stavanger fra 1969 til 1972. En rivende samfundsudvikling, som får store konsekvenser for landet og regionen både økonomisk og religiøst.

9. DEN STORE STILHED (dvd samt Viaplay og filmstriben.dk)
Alma er gået i kloster og skal snart optages som nonne, men så melder fortiden sig i form af halvbroren Erik! En særdeles stærk film om kristendommens essens – skyld og forsoning.

10. ENGLEMAGEREN 
(dvd samt Netflix)
En ung kvinde myrdes. Hendes lig placeres uden for et kvindeherberg. Mellem hendes hænder findes et SD-kort. Lad fangelegen begynde.

Se TEMA - mest sete anmeldelser fra forrige år.
Annoncer