• LÆRERVÆRELSET nu på filmstriben.dk udover dvd

  • DESPERATION ROAD nu på dvd og blu-ray

  • STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Nyheder

08.02.2023

Karen Kingsbury laver eget produktionsselskab

Af Anette Hedager Nielsen
Den kristne forfatter Karen Kingsburys nye produktionsselskab producerer selskabets første film ud fra hendes bog "Someone Like You".


Den kristne forfatter Karen Kingsbury har skrevet mere end 70 bøger, hvoraf nogle få er filmatiseret. Med danske undertekster kan A Time to Dance streames flere steder, Som støv fra himlen er kommet på dvd og blu-ray, og "Lykkelig til jul" kan ses på Viaplay.

Da Karen Kingsbury og hendes mand pludselig stod med 3 mio. dollars fra en tidligere investering, valgte de at lave Karen Kingsbury Productions og dermed sige farvel til TV-kanalen Hallmark. Den første film i det nye produktionsselskab bliver "Someone Like You". Optagelserne til filmen begyndte i oktober 2022. "Someone Like You" er baseret på Karen Kingsburys roman af samme navn og har Tyler Russell som instruktør. Den ventes at få premiere i USA til efteråret 2023.

Romanen Someone Like You handler om en ung pige, hvis liv er bygget på en løgn. Hun må gøre op med sin fortid for at møde fremtiden. Kan hun mon tilgive bedraget og forsone sig med familien? Vil hun acceptere tilbuddet om betingelsesløs kærlighed?

En trailer er lavet om bogen, hvor det hedder: Et frossent embryo - to søstre som ikke kendte hinandens eksistens - og som nu aldrig vil komme til det ... Se traileren her.
Annoncer