2023 replica rolex online sale.

  • Oscarvinder i 1960'erne: LAWRENCE OF ARABIA på dvd, blu-ray samt Netflix

  • RAIN MAN på dvd og blu.-ray

  • FRIT FALD i biografen

  • MAESTRO Oscarnomineret Netflix-film

  • Oscarvinder i 1970-erne: GØGEREDEN på dvd og blu-ray

  • INTERSTELLAR nu på HBO udover dvd, blu-ray og Viaplay

Nyheder

11.02.2010

Bogen kan redde verden

Af Jørgen Hedager Nielsen
Denzel Washington spiller Eli i "The Book of Eli". Filmen foregår i en tid, hvor verdens undergang er godt i gang. Eli er beskytter af en bog, som rummer det, der kan redde verden.

Endnu en film med et kristent tema er på vej fra Hollywood. Denzel Washington spiller Eli i The Book of Eli. Filmen foregår i en tid, hvor verdens undergang er godt i gang. Eli er beskytter af en bog, som rummer det, der kan redde verden.

Denzel Washington har fortalt til ChristianityToday, at han har været glad for rollen, for den falder helt i tråd med hans kristne tro. Den kendte skuespiller er søn af en præst, og voksede op i et hjem, hvor alle bønner sluttede med: "Amen. God is love." (Gud er kærlighed).

"Jeg troede meget længe, at det var ét langt ord, fortæller han. Det var først sent, det gik op for mig, at det var en sætning med en dyb mening," fortæller han.

Da Denzel for ikke så længe siden sad i sit hjem og læste Bibelen (han er i gang med at læse den hele vejen igennem for tredje gang), stoppede han ved et vers om visdom i Ordsprogenes Bog.

"Her bor jeg i et hus med alt det jeg har brug for. Hvad mere har du brug for, Denzel? Du kan ikke tage det med herfra. Bibelen sagde visdom, så jeg begyndte at bede: 'Gud give mig en dosis af det.' Jeg kan ikke få mere succes, men jeg kan blive bedre. Jeg kan lære et elske mere. Jeg kan lære at blive mere forstående. Jeg kan få mere visdom."

Denzel Washington vælger sine roller med omhu, og søger altid at dreje dem i retning af det, han gerne vil lægge navn til som kristen. I "The Book of Eli" var det ikke så svært. Den handler om en mand, der ønsker at udføre Guds kald på den måde, han selv mener, han bedst kan gøre det.

Kilde: Indre Missions Tidende nr. 7/2010.
Annoncer