• LÆRERVÆRELSET nu på filmstriben.dk udover dvd

  • DESPERATION ROAD nu på dvd og blu-ray

  • STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Nyheder

29.04.2023

Bibelserien "The Chosen" er nu med CVLI

Af Film og tro
For menigheder og foreninger med CVLI-licens er det nu muligt at se den flotte bibelserie "The Chosen" på lovlig vis til bl.a. møder, undervisning og studiegrupper.


Bibelserien The Chosen sæson 1 og 2 kan ses med danske undertekster, mens sæson 3 indtil videre ikke har danske undertekster. Serien skildrer, hvordan disciplene kunne have oplevet vandringen med Jesus. Hvert afsnit indeholder meget ekstrastof, som ikke er nævnt i Ny Testamente, men samtidig har seriens instruktør og producenter dyb respekt over for de bibelske beretninger.

Respekt for de bibelske fortællinger
F.eks. ved vi, at Simon (Peter) var på fisketur uden det store resultat, og at Jesus møder ham og sørger for, at han og hans venner fanger rigeligt med fisk. Men hvordan kunne det gå til, at Simon så dramatisk og drastisk kaster sig for Jesu fødder? Hvad er baggrunden for, at Simon så hovedkulds kaster sig ud i at følge Jesus? Og hvilke konsekvenser får det for Peter selv og hans familie? Det er sådanne problemstillinger og spørgsmål serien gør et forsøg på at levendegøre.

Serien egner sig især godt til undervisning af teenagere og unge og er velegnede til fortløbende visning ved møder og i studiegrupper.

At tegne CVLI-licens gør det muligt at se film fra mange selskaber på lovlig vis i større forsamlinger. Serien kan streames på app'en The Chosen eller på hjemmesiden thechosen.tv.
Annoncer