2023 replica rolex online sale.

  • Oscarvinder i 1960'erne: LAWRENCE OF ARABIA på dvd, blu-ray samt Netflix

  • RAIN MAN på dvd og blu.-ray

  • FRIT FALD i biografen

  • MAESTRO Oscarnomineret Netflix-film

  • Oscarvinder i 1970-erne: GØGEREDEN på dvd og blu-ray

  • INTERSTELLAR nu på HBO udover dvd, blu-ray og Viaplay

Nyheder

18.12.2009

Ændret syn på kristne

Af Jørgen Hedager Nielsen
Hovedrolle i filmen "The Blind Side", som er baseret på en historie fra det virkelige liv, ændrede Sandra Bullocks syn på kristne.

Under indspilningen af den nye film The Blind Side mødte den kendte skuespiller Sandra Bullock den kvinde, som hun skulle skildre i filmen. Det gav hende et nyt syn på troende kristne.

Filmen er baseret på en historie fra det virkelige liv, som er blevet en bestseller i bogform. Den handler om den hvide Leigh Anne Tuohy, der adopterede en sort teenagedreng, og gav ham et helt nyt liv.

Inden filmoptagelserne begyndte, mødte Sandra Bullock den rigtige familien Tuohy, der går i kirke i Grace Evangelical Church i sydstaten Memphis. Mødet gav Sandra Bullock "en tro på dem, der siger, at de repræsenterer en tro," fortæller Kristeligt Dagblad.

Inden arbejdet med filmen var Sandra Bullock skeptisk over for troende kristne. Men mødet med Leigh viste hende en kvinde, som praktiserer det, hun tror på.

En lille rundtur på kristne filmsider i USA tyder på, at det er lykkedes for Hollywood at lave en film med en kristen hovedperson, som ikke ligner en karikatur, og hvad der er lige så væsentligt: Filmen kom i weekenden 4 - 6. december 2009 på førstepladsen med hensyn til solgte billetter for 20,4 mio. dollars.

Kilde: Indre Missions Tidende nr. 51/2009
Annoncer