• FILM MED STIKORDET FODBOLD fx SOMMEREN '92

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Netflix udover Disney+ og blu-ray

  • IO CAPITANO på Filmstriben.dk og fx Blockbuster.dk

  • TEMA KRISTNE FILM fx. JESUS REVOLUTION

  • TEMA BIBELFILM fx TESTAMENTE: HISTORIEN OM MOSES

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Thriller


Greenland

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.08.2020

En enorm komet truer med at udrydde menneskeheden, og det er familiefaren Johns opgave at få sin familie i sikkerhed. Hyggelig og spændende film med gode etiske temaer, men som ikke ligefrem skriger efter at blive genset.[mere]


Westworld sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.08.2020

En nervepirrende kamp mellem mennesker og meget avancerede robotter – og internt i de to grupper indbyrdes. Hovedpersonerne fra Westworld er sluppet ud i den virkelige verden – og vil lave den radikalt om![mere]


Undtagelsen

Fra år 2019

Drama, Thriller, TEMA Danske film, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 07.07.2020

Fire kvinder arbejder med ondskabens psykologi, men bliver selv ofre og bødler i et rædselsfuldt arbejdsmiljø, der undertrykker og manipulerer. Filmatisering af Christian Jungersens succesombruste roman.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Platformen

El hoyo

Fra år 2019

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.05.2020

Minimalistisk thriller/lignelse i højt tempo. På toppen er der ressourcer nok – i bunden er der ingenting. Du ved bare ikke, på hvilket niveau, du lander næste gang, og derfor må du rage til dig.[mere]


The Messenger (2019)

Kurier

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Anden verdenskrig, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 15.05.2020

Den polske officer Jan Nowak skulle under krigen være kurér fra den polske eksilregering i London til undergrundshæren i Warszawa. Tyskerne ville have fat i ham, så det var en farlig mission.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Flugten fra Østtyskland

Balloon

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, Filmstriben.dk

Af Peter E. Nissen 
d. 19.03.2020

Et helstøbt drama om to familiers forberedelser og flugt fra DDR i 1978 og myndighedernes forsøg på at stoppe dem. Filmen er baseret på virkelige begivenheder.[mere]


The Invisible Man

Fra år 2020

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 12.03.2020

En imponerende gyserfilm, som fastholder i sit stærke greb i publikum, men som også helt overraskende formår at skifte stil og genre flere gange.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


Parasite

Gisaengchung

Fra år 2019

Drama, Komedie, Thriller, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 21.01.2020

Den sydkoreanske Guldpalmevinder fra Cannes 2019 handler om tre familier, om overlevelse, om værdighed og gode grin. En fremragende film med meget på hjerte.[mere]


Messiah (serie)

Fra år 2020

Drama, Thriller, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 06.01.2020

En Messiasskikkelse træder i 2019 frem og får mange følgere. Han citerer fra Koranen og Bibelen og kan tilsyneladende beherske naturkræfter. To agenter vil afsløre ham som fupmager.[mere]

Viser resultater 61 til 75 af 370
Annoncer