• THE NOTEBOOK TV3 | 18-07-20 | kl. 21.00 & 19-07-20 | kl. 16.20

  • UNDTAGELSEN i biografen

  • Netflix-serien UNORTHODOX mest læste anmeldelse i år

  • SANGKLUBBEN i biografen

  • THE CALL OF THE WILD på dvd/blu-ray

  • TEMA familiefilm fra 11 år Fx LØVERNES KONGE

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Science fiction


Platformen

El hoyo

Fra år 2019

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.05.2020

Minimalistisk thriller/lignelse i højt tempo. På toppen er der ressourcer nok – i bunden er der ingenting. Du ved bare ikke, på hvilket niveau, du lander næste gang, og derfor må du rage til dig.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Invisible Man

Fra år 2020

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 12.03.2020

En imponerende gyserfilm, som fastholder i sit stærke greb i publikum, men som også helt overraskende formår at skifte stil og genre flere gange.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


Star Wars: The Rise of Skywalker

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.12.2019

Filmen skruer maksimalt op for nostalgien, ja, man tvangsfodres nærmest af det. Men filmen præsenterer desværre intet, der er bare en smule overraskende eller vovet.[mere]


Metropolis

Fra år 1927

Drama, Science fiction, Filmstriben.dk

Af Anders Sune Hansen 
d. 25.09.2019

Fritz Langs stumfilm fra 1927 er en flot og dyster film med happy ending, hvor det religiøse budskab er, at vi er alle brødre, og vi kan frelse os selv - blot vi har mod og følger hjertet. [mere]


The Leftovers sæson 2 & 3 (serie)

Fra år 2017

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 20.09.2019

To procent af jordens befolkning forsvinder pludselig. Serien cirkler hele tiden omkring centrale livstemaer, som tro, tvivl, livsmening, sammenhæng, tab, sorg, had, kærlighed osv. [mere]


X-Men: Dark Phoenix

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.06.2019

”Dark Phoenix” er finalen på den seneste X-Men serie. Action-scenerne i filmen er topunderholdning, men resten af filmen er meget forudsigelig og en værre rodebutik.[mere]


Avengers: Endgame

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 06.05.2019

Filmen er en utrolig smuk og rørende afslutning på ikke mindre en 10 år med 21 sammenhængende film. Trods dens længde på tre timer er filmen på intet tidspunkt kedelig, men bliver en værdig hyldest af en hel æra.[mere]


Hellboy

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 15.04.2019

Den gode dæmon, Hellboy, kastes ud i en voldsom kamp mod en udødelig heks, der vil udslette hele menneskeheden for at skabe en verden, hvor trolde og hekse kan regere.[mere]


Glass

Fra år 2019

Drama, Gyser, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.01.2019

To mænd med superkræfter vælger at benytte dem på hver deres måde; heroisk og skurkagtigt. Men er deres kræfter bare ren indbildning?[mere]


Bird Box

Fra år 2018

Drama, Gyser, Science fiction

Af Christoffer Winther West 
d. 05.01.2019

Bird Box fanger dig som en fugl, men er det nu også positivt? Filmens manuskript og skuespil er ikke noget at skrive hjem om. Det kan selv ikke Susanne Bier gøre noget ved.[mere]


Mortal Engines

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 07.12.2018

Et flot steampunk-eventyr - med Peter Jackson som producer - om rullende byer og ung kærlighed.[mere]


Venom

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 22.10.2018

Reporteren Eddie Brock får færten af, at et firma bruger hjemløse som prøvekaniner i forsøg på at binde dem til symbiotiske livsformer fra det ydre rum.[mere]


Contact

Fra år 1997

Drama, Science fiction, Thriller

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 05.10.2018

Stærk thriller- og science fiction-film i skæringspunktet mellem videnskab, tro og politik, hvor Jodie Foster er filmens lysende midtpunkt. Velegnet til en filmaften.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 154
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer