• THE FATHER i biografen

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Disney+

  • BUSTER OREGON MORTENSEN i biografen

  • Den trosbaserede film INFIDEL nu på Viaplay

  • TYSKTIME nu på Filmstriben.dk

  • JIM CAVIEZEL har hovedrolle i anmeldelse nr. 2000 Her er han i PAUL, APOSTLE OF CHRIST

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Komedie


The Grand Seduction

Fra år 2013

Komedie

Af Per Breindahl 
d. 17.07.2015

Hvor langt kan man gå for at redde sin lille udkantsby – de 120 beboere i Tickle Cove er villige til at gå meget langt![mere]


Det er aldrig for sent

And So It Goes

Fra år 2014

Drama, Komedie, Romance, Filmstriben.dk

Af Finn Andersen 
d. 02.07.2015

En feel good-film om en sur gammel mand, der ser frem til at trække sig tilbage i fred og ro. Men pludselig får han ansvar for et barnebarn, som vender op og ned på tilværelsen.[mere]


Words and Pictures

Fra år 2013

Drama, Komedie, Romance

Af Per Breindahl 
d. 09.06.2015

Er en mand mere værd end sine ord? Er en kvinde mere værd end sine billeder? Hvad er stærkest – ord eller billeder?[mere]


The Song

Fra år 2014

Drama, Komedie, Affirm films, TEMA Kristne film

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 08.05.2015

Med Bibelens Højsangen og Prædikerens Bog som inspiration fortælles en nutidig historie om sangeren Jed's op- og nedtur. Jed's ægteskab trues af lange turnéer, hvor mange fristelser dukker op.[mere]


Are You Here

Fra år 2013

Komedie

Af Anders Kronborg 
d. 30.04.2015

En ligegyldig historie om familiekonflikt ved deling af arv. Den har en halvlummer seksuel undertone, så den kan ikke anbefales.[mere]


Chef

Fra år 2014

Komedie, Top 10 2014

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 04.04.2015

Carl Casper er Chefkok på en kendt restaurant. Da han bliver uenig med restaurantejeren, vælger han sammen med sin søn og en god ven at åbne en restaurant på hjul.[mere]


Into the Woods

Fra år 2014

Adventure, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2014

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 30.03.2015

Askepot, Hans og bønnestagen, Rødhætte og Rapunzel blandes med et femte eventyr. Filmen indeholder mange seriøse etiske problemstillinger, men det er svært at sige, hvem der er målgruppen.[mere]


Betties tur

Elle s'en va

Fra år 2013

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Finn Andersen 
d. 24.03.2015

Feel good-roadmovie om en moden kvinde, der ønsker at få mere ud af livet end bare en rygepause. En livsbekræftende rejse med håndholdt kamera.[mere]


The Way Way Back

Fra år 2013

Drama, Komedie, Filmstriben.dk, Top 10 2013

Af Anette Hedager Nielsen 
d. 17.03.2015

Den 14-årige Duncan skal på ferie med sin mor og hendes nye kæreste. De to voksne har kun øje for hinanden, og Duncan er ikke den udadvendte type, men i badeland finder han en voksenven.[mere]


Kingsman: The Secret Service

Fra år 2015

Action, Adventure, Komedie

Af Carsten Riis Jensen 
d. 09.03.2015

Tegneserievold i en grotesk voldelig udgave til et ungt publikum, med parodier på tidernes mest kendte agentfilm - men den groteske vold bliver bare for meget.[mere]


Mennesker bliver spist

Fra år 2015

Drama, Komedie, TEMA Danske film

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 02.03.2015

Erik Clausens film er en smuk hyldest til arbejderen og manden på gulvet. Samtidig er filmen et hudløst ærligt portræt af en mand, der rammes af demens.[mere]


Hundredefodsrejsen

The Hundred-Foot Journey

Fra år 2014

Drama, Komedie, Top 10 2014, Filmstriben.dk

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 25.02.2015

Man er godt underholdt i denne romantiske filmkomedie af Lasse Hallström, hvor kultursammenstødet mellem indisk og klassisk fransk madkultur får fuld skrue.[mere]


Inherent Vice

Fra år 2014

Komedie, Krimi

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 20.02.2015

En omtåget hyldest til 70'ernes hippiekultur. Os, der aldrig har været en del af kulturen, har svært ved at afkode filmen og finde mening i hashtågerne.[mere]


Moms' Night Out

Fra år 2014

Komedie, Affirm films, TEMA Kristne film

Af Inge Lise Diaminda 
d. 19.02.2015

En kristen komedie, som nok bedst egner sig til yngre mødre med små børn. Budskabet er velment, men desværre lykkes filmens komik for dårligt - rigtig sjovt bliver det aldrig.[mere]


Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed

Night at the Museum: Secret of the Tomb

Fra år 2014

Adventure, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 10.02.2015

Familiekomedien om nattevagten Larrys oplevelser på museet er et hyggeligt gensyn, hvis du har set de to første Nat på museet-film. Igen er der masser af historiske personer at tale om bagefter.[mere]

Viser resultater 91 til 105 af 352
Annoncer