• THE FATHER i biografen

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Disney+

  • BUSTER OREGON MORTENSEN i biografen

  • Den trosbaserede film INFIDEL nu på Viaplay

  • TYSKTIME nu på Filmstriben.dk

  • JIM CAVIEZEL har hovedrolle i anmeldelse nr. 2000 Her er han i PAUL, APOSTLE OF CHRIST

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Komedie


Vores livs ferie

The Leisure Seeker

Fra år 2017

Drama, Komedie, Romance, Filmstriben.dk

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 26.03.2018

En rørende historie om et ægteskab, der hastigt nærmer sig sin afslutning. Ella og John tager på deres livs sidste rejse i en gammel autocamper.[mere]


The Big Sick

Fra år 2017

Komedie, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 13.03.2018

En komedie som ikke er morsom er en selvmodsigelse. Når filmens seksualmoral desuden skygger for handlingen, bliver det en slem fuser.[mere]


Coco

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2017

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.02.2018

13-årige Miguel havner i De Dødes Land, hvor han skal finde sin tipoldefar for at komme hjem igen.[mere]


Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Fra år 2017

Drama, Komedie, Thriller

Af Carsten Riis Jensen 
d. 31.01.2018

En sort komedie med voldsom afslutning. En mor anklager ved hjælp af reklamestandere politiet for ikke at gøre nok for at finde sin datters morder. Moren har et særdeles hårdt sprog, men vi får sympati med hende.[mere]


Jumanji: Welcome to the Jungle

Fra år 2017

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 02.01.2018

Filmens handling er simpel, men den lykkes med de meste. Absolut værd at se, hvis man længes efter et godt grin.[mere]


Ferdinand

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 20.12.2017

I en macho-verden ønsker tyren Ferdinand at lugte til blomster i stedet for at deltage i tyrefægtning. Filmen forbliver ufarlig familiehygge uden røde klude.[mere]


Paddington 2

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, Filmstriben.dk, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 01.12.2017

En film for både børn og voksne, og som man bliver i godt humør af at se, og man får det hele serveret farvestrålende og lækkert.[mere]


The Boss Baby

Fra år 2017

Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 15.09.2017

Sjov animeret komedie om børns kamp for forældrenes opmærksomhed. Kan ses af både børn, unge og voksne.[mere]


The Hitman's Bodyguard

Fra år 2017

Action, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 31.08.2017

Humoristisk actionfilm med Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson. Filmen kunne blive en af årets store, men det lykkes ikke rigtig.[mere]


American Made

Fra år 2017

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Komedie

Af Carsten Riis Jensen 
d. 25.08.2017

En tankevækkende actionkomedie med Tom Cruise - om USA's groteske påvirkning i Centralamerika gennem køb og salg af våben, smugling og uddannelse af oprørere.[mere]


Paterson

Fra år 2016

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Finn Andersen 
d. 08.08.2017

En stille buschauffør med et sjældent ønske om at skrive digte, som han helst vil holde for sig selv. En pragtfuld og rar film.[mere]


Den hundredetårige der stak af fra regningen og forsvandt

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

Fra år 2016

Drama, Komedie, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 01.07.2017

Det er svært at lave en efterfølger til en filmsucces, og "Den hundredetårige …" lever da heller ikke op til sin sjove og originale forgænger.[mere]


Lægen fra Chaussy

Médecin de campagne

Fra år 2016

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 05.05.2017

En dygtig læge, Jean Pierre, bliver syg og skal oplære en afløser, som ikke ved, at Jean Pierre er syg. En sympatisk film om livet og døden og om at give ansvaret fra sig.[mere]


La La Land

Fra år 2016

Drama, Komedie, Romance, Top 10 2016

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 25.02.2017

Mia og Sebastian slider for at nå deres drømme i Hollywood og valser ind i hinanden i bestræbelserne.[mere]


Café Society

Fra år 2016

Drama, Komedie, Romance, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 13.02.2017

I 1930-erne kommer Bobby til Hollywood og får et kedeligt job hos sin succesrige onkel. Bobby bliver forelsket i onklens sekretær, men hun har en kæreste.[mere]

Viser resultater 46 til 60 af 352
Annoncer