• THE FATHER i biografen

  • EN FLÆNGE I HIMLEN nu på Disney+

  • BUSTER OREGON MORTENSEN i biografen

  • Den trosbaserede film INFIDEL nu på Viaplay

  • TYSKTIME nu på Filmstriben.dk

  • JIM CAVIEZEL har hovedrolle i anmeldelse nr. 2000 Her er han i PAUL, APOSTLE OF CHRIST

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Komedie


Emma

Fra år 2020

Drama, Komedie, Romance

Af Ketty Dahl 
d. 09.03.2020

Den nye udgave af Jane Austens roman Emma lægger vægt på det komiske og det absurde og det alvorlige midt i det morsomme - en vellykket udgave med masser af romantik.[mere]


Fremad

Onward

Fra år 2020

Adventure, Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 05.03.2020

To brødre drager på en magisk mission for at genoplive deres far for én dag. En flot og underholdende film for hele familien, men især for unge drenge.[mere]


Working Girl

Fra år 1988

Drama, Komedie, Romance

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 25.02.2020

Romantisk komedie fra 1988. Om den ambitiøse sekretær Tess McGrill, der forsøger at skabe sig en karriere i New Yorks kyniske finansmiljø. En underholdende askepot-komedie.[mere]


Fisherman's Friends

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 04.02.2020

En hyggelig filmatisering af den virkelige historie om et skørt fiskerband med stærke personligheder. Filmen er et sjovt og letbenet bekendtskab til en god og afslappet aften i sofaen. [mere]


Parasite

Gisaengchung

Fra år 2019

Drama, Komedie, Thriller, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 21.01.2020

Den sydkoreanske Guldpalmevinder fra Cannes 2019 handler om tre familier, om overlevelse, om værdighed og gode grin. En fremragende film med meget på hjerte.[mere]


Jumanji: The Next Level

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.12.2019

"Jumanji" er i øjeblikket Hollywoods bedste bud på liveaction-underholdning for hele familien. Skuespillernes præstationer er i top.[mere]


Last Christmas

Fra år 2019

Drama, Komedie, Romance, TEMA Julefilm

Af Ketty Dahl 
d. 19.11.2019

"Last Christmas" er ikke nogen stor julekomedie. Den er politisk korrekt, men kun glimtvis sjov. Uden en god afslutning, ville filmen have været en fuser.[mere]


Zombieland: Double Tap

Fra år 2019

Action, Gyser, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 30.10.2019

10 år efter "Zombieland" kommer 2'eren. Filmen forsøger at være morsom, men det lykkes dårligt. Filmen er slet ikke samme niveau, som andre film i genren.[mere]


The Upside

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 22.10.2019

Den amerikanske udgave af den franske film "De urørlige" om en handicaphjælper er amerikansk på alle måder, men det er ikke en fordel i dansk kontekst.[mere]


Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Precents: Hobbs & Shaw

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 19.08.2019

Filmen er kræs for fans og hører til en af de sjoveste film i år. Men filmen kunne sagtens være afkortet 30 minutter uden, at det var gået ud over handlingen.[mere]


Once Upon A Time ... in Hollywood

Fra år 2019

Drama, Komedie

Af Peter Greek Kofod 
d. 16.08.2019

En tidsrejse med en twist. En af Tarantinos bedste film. Der er kræset om enhver detalje. Filmen er et must for alle Tarantino-fans.[mere]


After Life sæson 1 (serie)

Fra år 2019

Drama, Komedie, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 02.07.2019

Drama-komedie, TV-serie om det at miste sin allernærmeste, og hvordan man samler sig op fra tabet og kommer videre.[mere]


Kvinde på krigsstien

Kona fer í stríð

Fra år 2018

Drama, Komedie, Thriller, Filmstriben.dk

Af Carsten Riis Jensen 
d. 17.06.2019

Humoristisk islandsk thriller om at elske naturen og miljøet. Det kan i høj grad anbefales at se denne dejlige film om miljøaktivisten Halla. [mere]


Lotto

Fra år 2006

Komedie, TEMA Danske film

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 16.05.2019

Folkekomedie om lottoklubben på maskinfabrikken T.J. Jensen, men da klubben vinder 3,6 millioner, går det helt galt. Filmen skaber mindelser til Kong Davids deroute med Batseba.[mere]


Shazam!

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 11.04.2019

Flot superheltefilm, hvor børnekaraktererne er i centrum. Desværre forsøger filmen at ramme flere målgrupper - både børn, teenagere og voksne - men det lykkes ikke.[mere]

Viser resultater 16 til 30 af 352
Annoncer