• THE CHOICE TV3 | 31-05-20 | kl. 12.00

  • UNORTHODOX - Netflix-serie mest sete anmeldelse i år

  • 90 MINUTES IN HEAVEN TV3 | 30-05-20 | kl. 07.15

  • SORRY WE MISSED YOU på dvd/blu-ray

  • PARASITE på dvd/blu-ray

  • ONKEL på dvd og filmstriben.dk

  • DOVLATOV en Netflix-film

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Adventure


The Dark is Rising

Fra år 2007

Action, Adventure

Af Carsten Riis Jensen 
d. 12.10.2007

Forudsigeligt eventyr for drenge om lysets kamp mod mørket.[mere]


Batman Begins

Fra år 2005

Adventure, Science fiction, Top 10 2005

Af Carsten Riis Jensen 
d. 28.09.2007

Oplev en "realistisk" superhelt med stor retfærdighedssans i den hidtil mest dystre Batman-filmatisering.[mere]


Shrek den tredje

Shrek the Third

Fra år 2007

Adventure, Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 31.08.2007

Eventyrparodien om Shrek, hvor de kæmper mod ondskaben i skikkelse af hekse eller trolde, er for både børn og voksne.[mere]


Tempelriddernes skat

Fra år 2005

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år, TEMA Danske film

Af Mikael Arendt Laursen 
d. 10.08.2007

Læn dig godt tilbage og lad dig underholde af en af de bedste danske familiefilm i mange år![mere]


Harry Potter og Føniksordenen

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Fra år 2007

Adventure

Af Mikael Arendt Laursen 
d. 23.07.2007

Med sin længde på over to timer er det lykkedes rimeligt godt at komprimere den alt for lange bog. Men nye Potter-fans kan ikke begynde her![mere]


Harry Potter og de vises sten

Harry Potter and the Sorcerer's Stone

Fra år 2001

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Lars Frederiksen 
d. 31.07.2006

En fantastisk anledning for små og store til sund fodring af fantasien. Man bliver mæt i fantasien.[mere]


Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet

The Cronicles of Narnia: The Lion, The Witch, and The Wardrobe

Fra år 2005

Adventure, Familiefilm, TEMA C. S. Lewis, TEMA Familiefilm 11 år, Top 10 2005

Af Leif Andersen 
d. 11.05.2006

Narnia-krøniken er en fortælling i sin egen ret; den handler ikke om Kristus. Men den peger hen på Kristus.[mere]

Viser resultater 211 til 217 af 217
Annoncer