• THE BLIND SIDE TV3 | 22-11-19 | kl. 22.00 & 24-11-19 | KL. 16.20

  • I biografen LE MANS '66

  • På dvd/blu-ray SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

  • TEMA - kristne film fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA jULEFILM - fx biografaktuelle LAST CHRISTMAS

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx STJERNEN

Nyeste filmtrailere

Seneste nyt:
Last Christmas

Drama, Komedie, Romance, TEMA Julefilm

19.11.2019

"Last Christmas" er ikke nogen stor julekomedie. Den er politisk korrekt, men kun glimtvis sjov. Uden en god afslutning, ville filmen have været en fuser.
Le Mans '66

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Sportsfilm

18.11.2019

Krigen mellem Ferrari og Ford er legendarisk, og er du til fuldblods racing, action og et replikskifte med glimt i øjet, vil du blive godt underholdt her. Men på andre områder kører "Le Mans '66" ikke på alle cylindre.
Tarzan

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

15.11.2019

Flot tegnefilm om den isolerede jungledreng, der møde civilisationen og den smukke pige Jane. Filmens humanistiske "evangelium" er: Tro på dig selv, så skal det nok gå alt sammen!
Arctic

Drama

12.11.2019

Hr. Overgård (Mads Mikkelsen) er helt alene i Arktis, men har et håb om at blive fundet. En dag styrter en helikopter ned. En såret kvinde har brug for hjælp, så Overgård begynder den lange vej mod civilisationen.
Saints of War

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig

07.11.2019

På den engelske kanalø Jersey skjuler Louisa Gould en russisk krigsfange under anden verdenskrig. Det kommer der mange farlige situationer ud af. Det er ikke nemt at vide, hvem man kan stole på.
El Camino: A Breaking Bad Movie

Action, Drama, Krimi

05.11.2019

Filmen er den efterfølger, man som fan ikke vidste, man havde brug for. Instruktøren har helt sikkert haft en indebrændt fornemmelse af at få lavet en værdig afslutning, og det har vi fået!
The Angel of Auschwitz

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Ved livets begyndelse

01.11.2019

Filmen er baseret på den sande historie om en polsk jordemors forsøg på at redde spædbørn i kz-lejren Auschwitz. Desværre er skuespillet en parodi og amatøragtigt.
Zombieland: Double Tap

Action, Gyser, Komedie

30.10.2019

10 år efter "Zombieland" kommer 2'eren. Filmen forsøger at være morsom, men det lykkes dårligt. Filmen er slet ikke samme niveau, som andre film i genren.
Mindhunter sæson 1 & 2 (serie)

Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

29.10.2019

TV-krimiserie om den vigtige og kontroversielle forskning, der førte til, at man begyndte at kunne profilere og spore seriemordere.
Danmarks sønner

Drama, Thriller, TEMA Danske film

25.10.2019

I Københavns nære fremtid står indvandreren Malik mellem to ekstreme yderfløje, der ønsker alle indvandrere ud af landet. Som en skildring af fjendebilleder er filmen nærmest genial.

Annoncer