• UNSUNG HERO nu på VOD, fx Blockbuster.dk

  • BOYHOOD nu på Netflix udover dvd

  • BIRTHDAY GIRL nu på Blockbuster.dk

  • THE CALL OF THE WILD nu på Netflix udover Disney+, dvd og blu-ray

  • PAST LIVES på dvd og blu-ray

  • THE ZONE OF INTEREST nu på MAX udover dvd og blu-ray

  • ONE LIFE i biografen

Nyeste filmtrailere

Seneste nyt:
Unsung Hero

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film, TEMA Kristne film

17.07.2024

I 1991 var David Smallbone manager på den kristne musikscene i Australien, men han gik konkurs. Da han fik et tilbud i Nashville, rejste familien på 8 dertil, kun for at opdage at jobbet var givet til en anden.
Past Lives

Drama, Romance

12.07.2024

Det er ikke et medrivende, tempofyldt plot, der fanger publikum i denne rørende fortælling. Det er til gengæld stemning og stærke skuespilpræstationer, der gør, at man ønsker at følge med i historien om Nora og Hae Sung.
One Life

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig

09.07.2024

I 1939 lykkedes det - med Nicholas Winton i spidsen - at redde 669 børn fra jødiske flygtningefamilier ud af Prag med børnetog til London, hvor børnene blev indkvarteret hos plejefamilier.
Horizon - en amerikansk saga (del 1)

Drama, Western

08.07.2024

Første kapitel af Kevin Costners megafortælling om tilblivelsen af den amerikanske nation er lige så proppet som en foie gras-gås’ mavesæk, mens den filmhistoriske delikatesse lader vente på sig.
Frækkere end politiet tillader: Axel F

Action, Komedie, Krimi

04.07.2024

Er der mere i denne nye film i serien om Axel Foley end velkendte replikker og gensyn med velkendte karakterer? Der er i hvert fald masser af sidstnævnte.
Suncoast

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

02.07.2024

Teenageren Doris har aldrig levet et normalt ungdomsliv. Hendes kræftsyge bror har fået al opmærksomhed, og nu kæmper hun med valget mellem venner og familie.
Godzilla Minus One

Action, Adventure, Drama

25.06.2024

Lige som anden verdenskrig er ved at nå sin afslutning i Japan, dukker en fjende op, som ingen havde regnet med. Nu må japanerne endnu en gang stå sammen og kæmpe mod den ondskab, der truer med at ødelægge nationen.
Inderst inde 2

Animation, Adventure, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

22.06.2024

Alt ånder fred og idyl, men så melder puberteten sin ankomst med nye og stærke følelser. Tag en tur i biffen og giv følelserne frit spil i Pixars efterfølger til den moderne klassiker Inderst inde.
Ordinary Angels

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Kristne film

18.06.2024

Hilary Swank spiller hovedrollen i dramaet om en enlig mor, som føler sig kaldet til at hjælpe en far, hvis datter er alvorligt syg. Hun forsøger at aktivere lokalsamfundet og samle penge ind til familien med de mange hospitalsregninger.
Io Capitano

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk

14.06.2024

Et par 16-årige drenge fra Senegal stikker af for at tage den farefulde tur gennem ørkenen og over Middelhavet til Italien. Undervejs møder de mange skruppelløse mænd, der kun er ude på at kradse penge fra dem.

Annoncer