• I WANNA DANCE WITH SOMEBODY nu på dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på dvd og blu-ray

  • METER I SEKUNDET i biografen

  • THE PRESTIGE nu på HBO udover Viaplay, dvd og blu-ray

  • THE FIGHTER nu på Viaplay udover filmstriben.dk, dvd og blu-ray

  • 5000 BLANKETS trosbaseret film - nu til streaming

  • FILM MED STIKORDET PÅSKE fx BARABBAS

Nyeste filmtrailere

Seneste nyt:
5000 Blankets

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Affirm films, TEMA Kristne film

24.03.2023

Den sande historie om en mor og søn, der indsamler tæpper til hjemløse. Om at foretage et valg, når krisen banker på. Et valg, som er givet af Gud.
Meter i sekundet

Komedie, TEMA Danske film

21.03.2023

Marie og Rasmus flytter fra København til Vestjylland. Det opleves som et kulturchok. En fornøjelig, finurlig film, der er fortaler for livslange kærlighedsforhold.
Ferskenlunden i Catalonien

Drama

14.03.2023

En lavtonet film om et familieliv i Spanien. En film med ufattelig fin sans for det yderst almindelige menneskeliv. Man føler sig genkendt på trods af kulturkløften!
Everything everywhere all at once

Action, Adventure, Komedie, Filmstriben.dk

11.03.2023

Ved et besøg på skattekontoret, hvirvles hovedpersonerne ud i parallelle universer. Hver gang, de tager et valg, kommer der to universer ud af det. Det kommer der en mærkelig, flimrende handling ud af.
All the King's Men

Drama

07.03.2023

Willie Starks begynder sin karriere som en ærlig og ligefrem politiker, men ender som en korrumperet og magtsyg guvernør, der ikke skyr nogen midler i sin jagt på succes.
Thirteen Days

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, Filmstriben.dk

03.03.2023

I oktober 1962 opdager USA, at Sovjetunionen er ved at sætte atombevæbnede missiler op i Cuba. De kan nå til USA, så der må gøres noget. John F. Kennedy, hans bror ”Bobby” og en rådgiver må træffe svære valg.
Kysset

Drama, Romance, TEMA Danske film

01.03.2023

Bille Augusts film om et kompliceret og medlidende kærlighedsforhold er absolut seværdig og bevægende, men er samtidig lidt for velstrøget og kontrolleret.
Son of the South

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

28.02.2023

I 1961 slutter den hvide studerende Bob Zellner sig til borgerrettighedsbevægelsen i Alabama. Det skaffer ham uvenner hos hans medstuderende, hos kæresten og hos farfaren, der er KKK-medlem.
Babylon

Drama

24.02.2023

Tempo, fest og filmsets. Damien Chazelles mesterlige periodedrama inviterer dig ind bag kulisserne i 1920’ernes Hollywood og ind i selve filmen som idé.
The Lost King

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie

21.02.2023

Mesterlig film om Philippa Langleys kamp for at finde den engelske kong Richard den Tredjes grav og dermed oprejse kongens dårlige rygte, som eftertiden har givet ham.

Annoncer