• HIDDEN FIGURES TV2 | 24-01-21 | kl. 21.00

  • BURDEN på dvd/blu-ray

  • OFFICER OG SPION nu på dvd

  • SUMMERLAND nu på dvd/blu-ray

  • THE NEW MUTANTS nu på dvd/blu-ray

  • TIL SAMA nu på VOD og filmstriben.dk

  • AFFIRM FILMS OG PURE FLIX FILM slår pjalterne sammen

Nyeste filmtrailere

Seneste nyt:
Burden

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

15.01.2021

I 1996 afholder en gruppe sorte - anført af præsten - en ikkevoldelig demonstration foran et nyt KKK-museum. Mike Burden kommer i tvivl om det rigtige i KKK's menneskesyn, og han må vælge mellem kæresten og klanen.
Mulan

Action, Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

12.01.2021

Storladen og episk opdatering af klassiker, som bag den flotte facade desværre føles flad. Og hvornår er Mulan blevet til en Marvel-karakter?
Harriet

Action, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

08.01.2021

Den frygtløse slave Harriet flygter i 1849 fra Maryland til friheden i Philadelphia. Senere tager hun tilbage til Maryland for at hjælpe flere med at flygte. Harriets levende tro spiller en væsentlig rolle i filmen.
Sjæl

Adventure, Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

04.01.2021

Hvis du har nydt "Op" og "Inderst Inde" så glæd dig til "Sjæl", der har samme særegne evne til at forene humor med dybere tanker over tilværelsen. Denne gang følger vi en jazz'et sort musiklærer, en terapi-kat og en sjæl uden livslyst.
The Returned sæson 1 & 2 (serie)

Drama, Gyser, TEMA Serier

31.12.2020

Hvordan ville du reagere, hvis et familiemedlem, som døde for år tilbage, pludselig står ved din hoveddør? Eller hvordan vil en afsidesliggende fransk bjerglandsby reagere, når flere og flere får deres døde tilbage på samme måde?
Giv det videre

Drama

29.12.2020

Den 11-årige Trevor får en ny lærer i samfundsfag. Læreren giver klassen en banebrydende årsopgave: Forestil dig en idé, der kan forandre verden, og før den ud i livet.
Fantastiske Ivan

Adventure, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

23.12.2020

En spændende historie om gorillaen Ivan og dens mærkværdige liv. Filmen kan ses af hele familien, men er nok mest for børn fra seks år og opefter.
The Mandalorian sæson 2 (serie)

Action, Adventure, Science fiction, Western, TEMA Serier

21.12.2020

Mando og baby Yoda er tilbage i endnu et medrivende eventyr. Finder de mon en jedimester til Yoda - eller finder de hinanden?
The Mandalorian sæson 1 (serie)

Action, Adventure, Science fiction, Western, TEMA Serier

18.12.2020

I "The Mandalorian" er vi tilbage i Star Wars-universet. Hvad sker der mon, når en dusørjæger falder over en baby-Yoda? Måske er han ikke helt så meget dusørjæger, som han selv troede.
Romulus (serie)

Drama, TEMA Serier

16.12.2020

Vi kender alle Romerriget. Men hvad gik forud og førte til dannelsen af det? Romulus gir et spændende, farverigt og dramatisk bud på den proces!

Annoncer