• MOMS' NIGHT OUT TV3 | 01-10-20 | kl. 22.00

  • OFFICER OG SPION i biografen

  • DE SÆRLIGE nu på Filmstriben.dk

  • THE WHISTLEBLOWER nu på filmstriben.dk

  • ANTEBELLUM i biografen

  • I'M THINKING OF ENDING THINGS på Netflix

  • Emmy til Maria Schrader med UNORTHODOX for bedste instruktion af miniserie eller tv-film

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Thriller


Antebellum

Fra år 2020

Gyser, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 24.09.2020

En film om sorte amerikaneres kamp for ligestilling. Filmens ene del er er som taget ud af romanen Onkel Toms Hytte, mens anden del foregår i et mere nutidigt storbymiljø.[mere]


I'm Thinking of Ending Things

Fra år 2020

Drama, Thriller

Af Christoffer Winther West 
d. 23.09.2020

En vanvittig feberdrøm eller en kunstners refleksion om parforhold og ensomhed? En rigtig god film, som dog kræver meget af sine seere.[mere]


Officer og spion

J'accuse

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.09.2020

Picquart fra den franske hær finder i 1890'erne ud af, at den jødiske officer Dreyfus er blevet uskyldig dømt for højforræderi. Picquart vil have retssagen til at gå om, men møder hård modstand fra hærens øverste chefer.[mere]


The New Mutants

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 14.09.2020

Unge mennesker med superkræfter er tvangsindlagte på en mutant-anstalt, da de er til fare for dem selv og andre. Desværre er filmens visuelle effekter for dårlige.[mere]


Tenet

Fra år 0

Action, Science fiction, Thriller

Af Peter Greek Kofod 
d. 31.08.2020

Christoffer Nolan har i sin film taget alle de elementer, han kan lide fra James Bond-universet og lavet sin egen version. Filmen er imponerende, men fortællingen har for mange løse ender.[mere]


Greenland

Fra år 2020

Action, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.08.2020

En enorm komet truer med at udrydde menneskeheden, og det er familiefaren Johns opgave at få sin familie i sikkerhed. Hyggelig og spændende film med gode etiske temaer, men som ikke ligefrem skriger efter at blive genset.[mere]


Westworld sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.08.2020

En nervepirrende kamp mellem mennesker og meget avancerede robotter – og internt i de to grupper indbyrdes. Hovedpersonerne fra Westworld er sluppet ud i den virkelige verden – og vil lave den radikalt om![mere]


Undtagelsen

Fra år 2019

Drama, Thriller, TEMA Danske film

Af Ketty Dahl 
d. 07.07.2020

Fire kvinder arbejder med ondskabens psykologi, men bliver selv ofre og bødler i et rædselsfuldt arbejdsmiljø, der undertrykker og manipulerer. Filmatisering af Christian Jungersens succesombruste roman.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Platformen

El hoyo

Fra år 2019

Gyser, Science fiction, Thriller

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.05.2020

Minimalistisk thriller/lignelse i højt tempo. På toppen er der ressourcer nok – i bunden er der ingenting. Du ved bare ikke, på hvilket niveau, du lander næste gang, og derfor må du rage til dig.[mere]


The Messenger (2019)

Kurier

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Anden verdenskrig, Filmstriben.dk

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 15.05.2020

Den polske officer Jan Nowak skulle under krigen være kurér fra den polske eksilregering i London til undergrundshæren i Warszawa. Tyskerne ville have fat i ham, så det var en farlig mission.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 315
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer