• SPIONERNES BRO DR1 | 10-07-20 | kl. 21.50

  • BELLE TV2 | 11-07-20 | kl. 23.45

  • Bibelfilmserien THE CHOSEN nu med danske undertekster i app'en

  • FREMAD på dvd/blu-ray

  • THE KINDNESS OF STRANGERS i biografen

  • SHARP OBJECTS (miniserie) på HBO, dvd og blu-ray

Filmanmeldelser

Tema - TEMA Serier

Efterhånden, som udbuddet af film til streaming vokser, bliver der også set flere og flere serier. I dette tema findes anmeldelse af tv-serier og miniserier.

Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Unorthodox (serie)

Fra år 2020

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 31.03.2020

Den 19-årige jøde Esty er flygtet fra et ortodokst samfund i Brooklyn og må nu begynde på bar bund i Berlin. Gennem flashbacks får vi indblik i hendes opvækst, som bygger på selvbiografi.[mere]


World on Fire (serie)

Fra år 2019

Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 27.03.2020

En ensemblefilm som foregår i begyndelsen af anden verdenskrig med scener i England, Frankrig og Polen. Mange skæbner skildres, og en frygtløs journalist giver os løbende indføring i krigens gang.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


Ragnarok (serie)

Fra år 2020

Drama, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 13.02.2020

Adam Price forsøger sig med et godt gammeldags "coming of age"-drama. Nøgleordet er "forsøger". Netflix-serien er ude af trit med unges virkelighed.[mere]


Mit navn er Anne sæson 3 (serie)

Anne With an E

Fra år 2019

Drama, TEMA Serier

Af Ketty Dahl 
d. 20.01.2020

Tredje sæson af "Mit navn er Anne" er et godt bekendtskab. Selv om serien tager seriøse etiske og moralske emner op, forgår det i den sædvanlige humoristiske, hyggelige og trygge ramme. Alt er ved det gode gamle![mere]


The Witcher sæson 1 (serie)

Fra år 0

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.01.2020

Netflix-serien "The Witcher" tager os ind i et kendt middelalderunivers med drager, riddere, elver og troldmænd. Men først og fremmest tager den os med ind i nogle meget fascinerende og usædvanlige personers liv.[mere]


Messiah (serie)

Fra år 2020

Drama, Thriller, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 06.01.2020

En Messias-skikkelse træder i 2019 frem og får mange følgere. Han citerer fra Koranen og Bibelen og kan tilsyneladende beherske naturkræfter. To agenter vil afsløre ham som fupmager.[mere]


Game of Thrones sæson 8 (serie)

Fra år 2019

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 04.01.2020

Sidste sæson af den berømte serie lander godt. Særligt sæsonens to sidste afsnit løfter serien op i den samlede fortællings høje niveau.[mere]


The Chosen season 1 (serie)

Fra år 2019

Drama, TEMA Bibelfilm, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 10.12.2019

En unik og flot produceret TV-serie om Jesus, hvor bipersonerne fortæller historien om Jesus. Findes kun med engelske undertekster.[mere]


The Crown sæson 3 (serie)

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 29.11.2019

Dronning Elizabeth får i 1964 ny premierminister. England kommer i krise flere gange, og hændelser i tilknytning til kongefamilien trækker avisoverskrifter. Men monarkiet består.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 85
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-85 Næste > Sidste >>
Annoncer