• THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • HAMMARSKJÖLD i biografen

  • Pinsefilm: PAUL, APOSTLE OF CHRIST se fx på Blockbuster.dk eller dvd kan lånes fysisk på bibliotek.dk

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Filmanmeldelser

Tema anmeld - TEMA Serier

Efterhånden, som udbuddet af film til streaming vokser, bliver der også set flere og flere serier. I dette tema findes anmeldelse af tv-serier og miniserier.

Valley og Tears (serie)

Sh'at Neila

Fra år 2020

Drama, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Christian Thomsen 
d. 01.05.2024

Den 6. oktober 2023 blev Israel udsat for et overraskelsesangreb. Det skete på 50-års dagen for dét angreb, som startede Yom Kippur-krigen. HBO-serie skildrer de første fem dage af krigen, som varede tre uger.[mere]


3 Body Problem (serie)

Fra år 2024

Adventure, Drama, Science fiction, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.04.2024

Menneskeheden kommer i kontakt med beboere på en fjern planet, som vil komme og overtage jorden. Et gennemgående tema er virkelighedsopfattelsen – hvad skal man tro på?[mere]


Testamente: Historien om Moses (serie)

Testament: The Story of Moses

Fra år 2024

Drama, Dokumentar, TEMA Bibelfilm, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 28.03.2024

En miniserie åbner beretningerne om Moses med dramatisering og velvalgte korte kommentarer. Vi kommer tæt på hovedpersonerne og mange omkring dem, og vi lærer meget om Gud. [mere]


Fool Me Once (serie)

Fra år 2024

Drama, Krimi, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 19.03.2024

Skal man tilgive eller hævne, når ens kære er blevet dræbt, og hvordan lever man med skyldfølelse. Interessante mennesker og en spændende handling giver stof til etiske overvejelser.[mere]


Great Expectations (serie)

Fra år 2023

Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 30.12.2023

Det gælder for enhver pris om at blive noget stort her i livet, tænkte den fattige dreng – men blev prisen for høj?[mere]


The Crown sæson 6 (serie)

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 19.12.2023

Sidste sæson skildrer dagene op til prinsesse Dianas død og prinsernes svære år derefter, hvor de er vrede på deres far. Dronningen må tage svære valg i forbindelse med Dianas død.[mere]


World on Fire sæson 2 (serie)

Fra år 2023

Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 02.12.2023

Krigen når til England, og soldaten Harry sendes til ørkenkrig i Nordafrika. Kasia bor hos Harrys mor sammen med sin lillebror Jan. I Tyskland udvælges en teenagepige til Lebensborn-programmet.[mere]


Alt det lys vi ikke ser (serie)

All the Light We Cannot See

Fra år 2023

Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 08.11.2023

I 1940 flygter en far og hans 13-årige blinde datter til Saint-Malo. Her sender datteren kodede beskeder til modstandsbevægelsen. En tysk radiooperatør et andet sted i byen opsnapper det.[mere]


Hillsong: A Megachurch Exposed (serie)

Fra år 2023

Alle anmeldelser, Dokumentar, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 22.08.2023

Mega-store fald i en mega-kirke. Anklager om overgreb, hykleri, dobbeltmoral og dækken over hinanden fylder en stor del af serien om Hillsong, der står bag mange voldsomt populære moderne kristne sange.[mere]


The Witcher sæson 3 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 07.08.2023

Film&tros anmelder gav både sæson 1 og 2 af "The Witcher" seks stjerner. Nu er sæson 3 klar på Netflix, men kan fantasyserien med et magisk middelalderunivers blive ved med at holde det høje niveau?[mere]


The Witcher sæson 2 (serie)

Fra år 2021

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.07.2023

Fantasy-serien med et magisk middelalderunivers bliver endnu bedre i sin anden sæson.[mere]


Sweet Tooth sæson 2 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 16.06.2023

I en verden, hvor alles liv er truet, kæmper en blanding af hjort og dreng for at overleve og bringe håb til andre.[mere]


Shadow and Bone sæson 2 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 03.05.2023

Den dystre fantasy-verden byder i sæson 2 på endnu voldsommere kampe i sind og på slagmarker. Serien er rigtig god underholdning med mange væsentlige etiske og religiøse temaer. [mere]


The Last of Us sæson 1 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 21.04.2023

En zombie-serie uden zombier! Men til gengæld er den fuld af cliffhangere og spænding! Filmserien hører uden tvivl til en af de bedste serier i år.[mere]


Transatlantic (serie)

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.04.2023

Den amerikanske journalist Varian Fry stifter i 1940 et netværk i Marseille, hvis formål er at redde jøder og kunstnere, der er udsat for Hitlers antisemitisme, ved at skaffe dem visa til Amerika.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 160
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer