• MOMS' NIGHT OUT TV3 | 01-10-20 | kl. 22.00

  • PAPIRHUSET serie på Netflix

  • ANTEBELLUM i biografen

  • I'M THINKING OF ENDING THINGS på Netflix

  • TEMA familiefilm fra 11 år Fx FLUGTEN OVER GRÆNSEN

Filmanmeldelser

Tema - TEMA Serier

Efterhånden, som udbuddet af film til streaming vokser, bliver der også set flere og flere serier. I dette tema findes anmeldelse af tv-serier og miniserier.

Papirhuset sæson 1 & 2 (serie)

La casa de papel

Fra år 2017

Action, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 26.09.2020

En serie om et bankrøveri i Madrid, men meget mere end det! Personkarakteristikkerne er fremragende – alle er de skrøbelige og begrænsede mennesker, der bor i et korthus.[mere]


The Office sæson 1-9 (serie)

Fra år 2005

Komedie, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 08.09.2020

En komedieserie, som udspiller sig på så kedeligt et sted som et kontor. Dette er imidlertid ingen hindring for komikken. Karaktererne er både enormt sjove, skæve og til tider meget rørende bekendtskaber.[mere]


The Luminaries (serie)

Fra år 2020

Adventure, Drama, Western, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 18.08.2020

Kærlighed, guldtørst, hævn, intriger og overnaturlige kræfter driver rundt med personerne i denne mini-western fra New Zealands guldfebertid i 1860’erne.[mere]


Folklore (serie)

Fra år 2018

Gyser, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 07.08.2020

Er du til gyserfilm med baggrund i autentiske metafysiske forestillinger – så er serien en usædvanlig oplevelse: HBO Asia har lavet en serie små film, der giver en indføring i nogle asiatiske udgaver af tro og overtro.[mere]


Westworld sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.08.2020

En nervepirrende kamp mellem mennesker og meget avancerede robotter – og internt i de to grupper indbyrdes. Hovedpersonerne fra Westworld er sluppet ud i den virkelige verden – og vil lave den radikalt om![mere]


Britannia sæson 1 og 2 (serie)

Fra år 2017

Action, Adventure, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 24.07.2020

En voldsomt underholdende serie om krig på det fysiske og det åndelige plan, da den romerske hær i år 43 prøver at erobre de keltiske områder.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Fauda sæson 3 (serie)

Fra år 2020

Action, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2020

En gruppe fra det israelske militær arbejder undercover på Vestbredden og i Gaza. De udfører vovede og dumdristige operationer for at befri et kidnappet israelsk kærestepar. [mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


Devs (serie)

Fra år 2020

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.04.2020

Softwareingeniøren Lily kommer i kontakt med High Tech-firmaet Amayas hemmelige udviklingsafdeling kaldet Devs. Bekendtskabet med Devs og dets leder gør livet farligt for Lily og hendes nærmeste.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Unorthodox (serie)

Fra år 2020

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 31.03.2020

Den 19-årige jøde Esty er flygtet fra et ortodokst samfund i Brooklyn og må nu begynde på bar bund i Berlin. Gennem flashbacks får vi indblik i hendes opvækst, som bygger på selvbiografi.[mere]


World on Fire (serie)

Fra år 2019

Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 27.03.2020

En ensemblefilm som foregår i begyndelsen af anden verdenskrig med scener i England, Frankrig og Polen. Mange skæbner skildres, og en frygtløs journalist giver os løbende indføring i krigens gang.[mere]


Westworld sæson 2 (serie)

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 28.02.2020

I anden sæson af denne forrygende og eksistentielle fantasy-serie skrues der endnu mere op for både tempo, følelser og tanker.[mere]


Ragnarok (serie)

Fra år 2020

Drama, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 13.02.2020

Adam Price forsøger sig med et godt gammeldags "coming of age"-drama. Nøgleordet er "forsøger". Netflix-serien er ude af trit med unges virkelighed.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 91
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-91 Næste > Sidste >>
Annoncer