• STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Science fiction


Kingdom of the Planet of the Apes

Fra år 2024

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 13.05.2024

Engang levede og regerede mennesker på jorden. Det er mange generationer siden, og ingen husker mere, hvordan verden engang så ud. Nu er det abernes planet, og mennesket er slaver og byttedyr, der jages.[mere]


Civil War

Fra år 2024

Action, Drama, Science fiction

Af Niels Christian Askholm 
d. 28.04.2024

Overvejer du en tur i biografen, er Alex Garlands seneste værk et oplagt filmvalg. ”Civil War” er en actionspækket krigsthriller med fokus på journalistikkens rolle i brutal borgerkrig.[mere]


3 Body Problem (serie)

Fra år 2024

Adventure, Drama, Science fiction, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.04.2024

Menneskeheden kommer i kontakt med beboere på en fjern planet, som vil komme og overtage jorden. Et gennemgående tema er virkelighedsopfattelsen – hvad skal man tro på?[mere]


Godzilla X Kong: The New Empire

Fra år 2024

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 03.04.2024

Både Godzilla og Kong er på menneskehedens side, og de gør det af med monstre, der truer menneskeheden. Men der er kun plads til én alfahan. Film med adskillige velproducerede actionsekvenser.[mere]


Dune: Del 2

Dune: Part Two

Fra år 2024

Action, Adventure, Drama, Science fiction

Af Henrik Højlund 
d. 13.03.2024

Denis Villeneuves efterfølger til "Dune" fra 2021 er lige så flot og storladen som sin forgænger. Selvom det til tider går lidt hurtigt med både historie og action, er den bestemt værd at se![mere]


The Marvels

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 17.11.2023

Tre superheltekvinder må lære at arbejde sammen for at redde universet.[mere]


The Creator

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Henrik Højlund 
d. 06.10.2023

I en postapokalyptisk fremtid udspiller sig en krig mellem mennesker og maskiner. Mennesket har skabt maskinerne, men er de efterhånden klogere end deres skabere?[mere]


Blue Beetle

Fra år 2023

Alle anmeldelser, Action, Adventure, Science fiction

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.08.2023

En oldgammel skarabæ udvælger Jamie og gør ham til superhelt. Jamie og hans familie kæmper mod Kord-dynastiet, som ønsker verdensherredømmet.[mere]


Guardians of the Galaxy Vol. 3

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 08.05.2023

En voldsom superheltefilm for voksne, men én af de bedste. Skurken vil skabe en perfekt verden med perfekte skabninger, der skal bo i hans paradis.[mere]


Black Adam

Fra år 2022

Action, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 16.11.2022

Forskellene på ondt og godt tages op, når Black Adam går i kamp mod både helte og skurke i denne superheltefilm. Filmen indeholder til tider decideret grotesk og usmagelig vold.[mere]


Nope

Fra år 2022

Gyser, Komedie, Science fiction

Af Peter Palmqvist Skjøtt Poulsen 
d. 22.08.2022

Jordan Peele's tredje gyserfilm er en dragende og kryptisk genrebastard, men filmens mening bliver aldrig tydelig. Det er både dens styrke og dens svaghed.[mere]


Jurassic World Dominion

Fra år 2022

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.06.2022

Dinosaurerne og deres mennesker er i topform i denne film. Slå dog fornuften fra, nyd underholdningen, og lad dig ikke distrahere af alle de ting, der slet ikke kan lade sig gøre[mere]


Men

Fra år 2022

Drama, Gyser, Science fiction, Thriller

Af Niels Christian Askholm 
d. 15.06.2022

Der er dømt metaforisk arthouse horror, når Harper tager alene på ferie for at komme sig over en personlig tragedie i Alex Garlands tredje film.[mere]


Raised by Wolves sæson 1 og 2 (serie)

Fra år 2022

Adventure, Drama, Science fiction, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 14.06.2022

To androider skal genstarte menneskeheden på en lille planet med nogle få menneskebørn. Det bliver en indviklet opgave. Serien indeholder masser af eksistentielle temaer.[mere]


The Book of Boba Fett (serie)

Fra år 2021

Action, Adventure, Science fiction, Western, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 07.06.2022

En dusørjæger beslutter sig for at stoppe med at rejse fra planet til planet. Han dræber forbryderkongen, og nu er det pludselig ham, der skal holde styr på det hele i det lille samfund.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 184
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer