• TRASH DR2 | 26-05-19 | kl. 23.30

  • Netflixfilm GOOD SAM

  • TEMA Kristne film fx WHERE HOPE GROWS

  • THE CATCHER WAS A SPY ny på FILMSTRIBEN.DK

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • DVD-anmeldelse GRÆNSE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle MARY POPPINS VENDER TILBAGE

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Science fiction


Avengers: Endgame

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 06.05.2019

Filmen er en utrolig smuk og rørende afslutning på ikke mindre en 10 år med 21 sammenhængende film. Trods dens længde på tre timer er filmen på intet tidspunkt kedelig, men bliver en værdig hyldest af en hel æra.[mere]


Hellboy

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 15.04.2019

Den gode dæmon, Hellboy, kastes ud i en voldsom kamp mod en udødelig heks, der vil udslette hele menneskeheden for at skabe en verden, hvor trolde og hekse kan regere.[mere]


Glass

Fra år 2019

Drama, Gyser, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.01.2019

To mænd med superkræfter vælger at benytte dem på hver deres måde; heroisk og skurkagtigt. Men er deres kræfter bare ren indbildning?[mere]


Bird Box

Fra år 2018

Drama, Gyser, Science fiction

Af Christoffer Winther West 
d. 05.01.2019

Bird Box fanger dig som en fugl, men er det nu også positivt? Filmens manuskript og skuespil er ikke noget at skrive hjem om. Det kan selv ikke Susanne Bier gøre noget ved.[mere]


Mortal Engines

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 07.12.2018

Et flot steampunk-eventyr - med Peter Jackson som producer - om rullende byer og ung kærlighed.[mere]


Venom

Fra år 2018

Action, Science fiction, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 22.10.2018

Reporteren Eddie Brock får færten af, at et firma bruger hjemløse som prøvekaniner i forsøg på at binde dem til symbiotiske livsformer fra det ydre rum.[mere]


Contact

Fra år 1997

Drama, Science fiction, Thriller

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 05.10.2018

Stærk thriller- og science fiction-film i skæringspunktet mellem videnskab, tro og politik, hvor Jodie Foster er filmens lysende midtpunkt. Velegnet til en filmaften.[mere]


Et spring i tiden

A Wrinkle in Time

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, Science fiction, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.08.2018

Eventyrfilm om Meg og to andre børn, der skal finde hendes far i rummet. Den er baseret på elsket børnebog, som trods stor reklamekampagne fra Disney slet ikke kom i danske biografer.[mere]


Ant-Man and the Wasp

Fra år 2018

Action, Komedie, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 12.07.2018

Ant-Man and The Wasp er en udmærket Marvel-film. Ganske underholdende, men ikke noget, man klapper vildt i hænderne over.[mere]


Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 12.06.2018

Dinosaurerne viser igen deres frygtindgydende tænder i en ellers ret tandløs film.[mere]


Solo: A Star Wars Story

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 28.05.2018

Underholdende film for fans af Star Wars universet. Om piloten Han Solo, hans møde med gambleren Lando Calrissian og hvordan han bliver pilot på Tusindårsfalken. [mere]


The Handmaid's Tale

Fra år 2017

Drama, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 15.05.2018

Serie om Gilead - et brutalt kristeligt-religiøst samfund, hvor kvinder indgår som en slags avlskvæg i overklassens husholdning. En stærk og grusom fortælling om religiøs ekstremismes hæslighed.[mere]


Avengers: Infinity War

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 30.04.2018

Et mesterværk med opsamling på 10 års mange superheltefilm. Titanen Thanos er en nuanceret karakter, der har andet end død og ødelæggelse på dagsordenen.[mere]


Ready Player One

Fra år 2018

Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 03.04.2018

Suveræn filmoplevelse fra Steven Spielberg, hvor han fortæller et fascinerende eventyr og stiller spørgsmålstegn ved konsekvenserne af virtuelle verdener.[mere]


The Humanity Bureau

Fra år 2017

Action, Science fiction, Thriller

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 20.03.2018

Ud i fremtiden er store dele af USA omdannet til ørken og der er fødevaremangel. En styregruppe skal kontrollere udviklingen og sende uproduktive mennesker til kolonien New Eden.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 146
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer