• BLACK WIDOW i få biografer og på Disney+ Premier Access

  • THE FAREWELL nu på Viaplay udover dvd og filmstriben.dk

  • CHARIOTS OF FIRE fra OL 1924 om den kristne OL-vinder Eric Lidell

  • THE IMPOSSIBLE om tsunamien 2004 nu på Filmstriben.dk

  • THE GABBY DOUGLAS STORY kristen OL-vinder 2012

  • GEORGETOWN på VOD

  • TEMA - kristne film fx musicalen A WEEK AWAY - på Netflix

  • TEMA familiefilm Fx SJÆL - på dvd og blu-ray samt Disney+

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Krimi


Georgetown

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 22.07.2021

En mand med ambitioner om at begå sig på de bonede gulve i Washington D.C. gifter sig med en rig, ældre enke og bedrager sig til mange højtstående forbindelser.[mere]


Fast & Furious 9

Fra år 2021

Action, Adventure, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 28.06.2021

Masser af stunts og action får ikke 9'eren til at skille sig ud fra mængden af Fast & Furious-film. Dom har slået sig ned med familie og er ikke længere kriminel, men skammer sig ikke over trangen til at banke 'bad guys'.[mere]


Monster

Fra år 2018

Drama, Krimi

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 09.06.2021

En 17-årig hæderlig, sort mand ses på et overvågningskamera sammen med to af hans bekendte, der begår røveri og mord. Han anklages for at være medskyldig. Vil det lykkes hans forsvarer at få ham frikendt?[mere]


The Little Things

Fra år 2021

Krimi, Thriller

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.06.2021

En seriemorder er på spil i 1990´ernes Los Angeles. En erfaren og en yngre efterforsker jagter morderen. En noir-film, som ikke giver publikum mange ledetråde i at tolke handlingen.[mere]


Marco effekten

Fra år 2021

Krimi, Thriller, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 27.05.2021

En østeuropæisk dreng ved navn Marco er illegalt på vej til Danmark i et tog. Han er uvidende om, at hans ankomst til Danmark vil udløse voldsomme effekter på mange niveauer.[mere]


The Irregulars (serie)

Fra år 2021

Drama, Krimi, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.05.2021

I London har Holmes og Watson gjort byen usikker for kriminelle. Der er også usikkerhed på grund af uhyggelige overnaturlige fænomener. Det får Watson til at kontakte en gruppe unge, hvoraf én har ekstraordinære evner …[mere]


Snowpiercer sæson 1 og 2 (serie)

Fra år 2020

Drama, Krimi, Science fiction, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 09.04.2021

Hele jorden er dybfrossen og et eneste langt tog kører konstant jorden rundt for at bevare livet og varmen. Intet er lutter idyl, for kampen for at overleve er nådesløs, hvis man vil avancere eller bare bevare sin plads.[mere]


Child 44

Fra år 2015

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi, Thriller

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 12.03.2021

Portræt af et angstpræget Sovjetunionen under Stalintiden. Her møder vi et ægtepars sociale deroute, da de og nogle soldaterkammerater falder i unåde hos regimet.[mere]


Sagen Collini

Der Fall Collini

Fra år 2019

Drama, Krimi, Thriller, Filmstriben.dk

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 29.01.2021

Fabrizio Collini skyder en gammel industrimagnat og tilstår mordet, men han vil ikke fortælle, hvorfor han gjorde det. En ung advokat skal finde motivet, som viser sig at trække tråde tilbage til anden verdenskrig.[mere]


The Undoing (serie)

Fra år 2020

Drama, Krimi, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 03.12.2020

Et tilsyneladende fejlfrit og succesrigt liv begynder at falde fra hinanden, og en familie udsættes for den ultimative test på, om de kan stole på hinanden. Susanne Bier leverer en filmserie, der holder spændingen hele vejen.[mere]


Ratched sæson 1 (serie)

Fra år 2020

Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 02.10.2020

Oversygeplejerske Mildred Ratched er kendt af mange som den personificerede ondskab i romanen og senere filmen Gøgereden. I denne serie får vi hendes forhistorie, der rummer mange bizarre, makabre og voldsomme ting.[mere]


Richard Jewell

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Finn Andersen 
d. 30.09.2020

Clint Eastwoods stærke moralske fortælling om sikkerhedsvagten Richard Jewell, der først hyldes som helt for at redde tusindvis af menneskeliv, men senere gøres til skurk og hovedmistænkt.[mere]


Papirhuset sæson 1 & 2 (serie)

La casa de papel

Fra år 2017

Action, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 26.09.2020

En serie om et bankrøveri i Madrid, men meget mere end det! Personkarakteristikkerne er fremragende – alle er de skrøbelige og begrænsede mennesker, der bor i et korthus.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 88
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-88 Næste > Sidste >>
Annoncer