• DOMMERENS VALG DR2 | 04-12-20 | kl. 20.00

  • RETFÆRDIGHEDENS RYTTERE i biografen

  • RINGENES HERRE-filmene nu på Netflix og fra 1/12 på Viaplay

  • THE GOOD LORD BIRD HBO-serie

  • LAST CHRISTMAS nu på Viaplay

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx STJERNEN

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Krimi


Ratched sæson 1 (serie)

Fra år 2020

Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 02.10.2020

Oversygeplejerske Mildred Ratched er kendt af mange som den personificerede ondskab i romanen og senere filmen Gøgereden. I denne serie får vi hendes forhistorie, der rummer mange bizarre, makabre og voldsomme ting.[mere]


Richard Jewell

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Finn Andersen 
d. 30.09.2020

Clint Eastwoods stærke moralske fortælling om sikkerhedsvagten Richard Jewell, der først hyldes som helt for at redde tusindvis af menneskeliv, men senere gøres til skurk og hovedmistænkt.[mere]


Papirhuset sæson 1 & 2 (serie)

La casa de papel

Fra år 2017

Action, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 26.09.2020

En serie om et bankrøveri i Madrid, men meget mere end det! Personkarakteristikkerne er fremragende – alle er de skrøbelige og begrænsede mennesker, der bor i et korthus.[mere]


Sharp Objects (serie)

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 30.06.2020

Psykologisk thriller om en alkoholisk, personlighedsforstyrret journalist, der vender tilbage til sin hjemby for at undersøge mord på to piger. En mørk, langsom og tankevækkende film om selvoptagethed og egoisme.[mere]


Designated Survivor sæson 1-3 (serie)

Fra år 2016

Alle anmeldelser, Action, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.05.2020

Pludselig står den uerfarne Tom Kirkman som præsident i USA, og opgaverne hober sig op. Hans varemærke er helt igennem at være hæderlig, men mange tror ikke på, at det kan fungere.[mere]


The Outsider (serie)

Fra år 2020

Alle anmeldelser, Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 21.04.2020

Et bestialsk mord på et barn med masser af beviser mod en helt bestemt person. Men samtidig er personen i samme tidsrum set langt væk fra mordscenen. Hvad i alverden gør en garvet politimand så?[mere]


Spenser Confidential

Fra år 2020

Action, Komedie, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 23.03.2020

Med inspiration fra 90'erne forsøger Netflix med muskelmanden Mark Wahlberg i hovedrollen at lave actionunderholdning, men det er desværre set før og bliver trivielt i længden.[mere]


The Irishman

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 03.12.2019

Den gamle lejemorder Frank Sheeran fortæller om sit liv. Det er lidt rystende, hvor ubesværet han omgås drab. Tilmed går han jævnligt i kirke og kan få det til at hænge sammen.[mere]


El Camino: A Breaking Bad Movie

Fra år 2019

Action, Drama, Krimi

Af Christian Riis Jensen 
d. 05.11.2019

Filmen er den efterfølger, man som fan ikke vidste, man havde brug for. Instruktøren har helt sikkert haft en indebrændt fornemmelse af at få lavet en værdig afslutning, og det har vi fået![mere]


Mindhunter sæson 1 & 2 (serie)

Fra år 2017

Drama, Krimi, Thriller, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 29.10.2019

TV-krimiserie om den vigtige og kontroversielle forskning, der førte til, at man begyndte at kunne profilere og spore seriemordere.[mere]


The Mule

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 07.06.2019

En 90-årig gartner - spillet af Clint Eastwood - går fallit, men får et job som kurer for et narkokartel. Rebet strammes, han må erkende skyld fra fortiden og opdager, at det frigør at få sandheden frem.[mere]


John Wick 3: Parabellum

Fra år 2019

Action, Krimi, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 03.06.2019

Lejemorderen John Wick er på flugt. Der er mange kampscener, hvoraf flere er ulideligt lange, men samtidig er action-scenerne det allerbedste ved filmen.[mere]


The Innocent Man (serie)

Fra år 2018

Dokumentar, Krimi, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 08.01.2019

En ung kvinde myrdes, og to oplagte mistænkte dømmes skyldige. Det samme gentager sig i den samme by få år senere. Mange år går, og så bliver de dømte frikendt, fordi der rejses tvivl om bevisernes holdbarhed.[mere]


Journal 64

Fra år 2018

Krimi, Thriller, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 04.10.2018

Frygtelige ugerninger på en kvindeanstalt på Sprogø for 60 år siden trækker blodige spor ind i nutiden, så Mørck og Assad og Rosa må sætte livet på spil for at standse de samvittighedsløse forbrydere.[mere]


Wind River

Fra år 2017

Drama, Krimi, Thriller

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 03.07.2018

Et krimidrama i det iskolde Wyoming, hvor sorgen ofte er det koldeste, der kan findes. En film om skæbner og livets barske vilkår – og hvordan vi tackler det. [mere]

Viser resultater 1 til 15 af 78
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-78 Næste > Sidste >>
Annoncer