• EN KONGELIG AFFÆRE DR1 | 30-03-19 | kl. 21.30

  • Stikord FØRSTE VERDENSKRIG Fx dvd/blu-ray aktuelle I KRIG OG KÆRLIGHED

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx UNBROKEN - PATH TO REDEMPTION

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år -fx dvd-aktuelle NØDDEKNÆKKEREN OG DE FIRE KONGERIGER

  • TEMA - BIOGRAFISKE FILM fx THE MUSIC OF SILENCE - om Andrea Bocelli

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Komedie


Cold Pursuit

Fra år 2018

Action, Drama, Komedie, Thriller

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.03.2019

En film om en snerydders iskolde hævn på dem, der har myrdet hans søn. En action-komedie af den sorte slags.[mere]


Green Book

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie

Af René Brorson 
d. 25.02.2019

Sort og hvid mødes i raceadskillelsens USA i 60’erne, hvor musikken er omdrejningspunktet. En hjertevarm og fantastisk film om venskab mellem to meget forskellige personligheder.[mere]


Ternet ninja

Fra år 2018

Animation, Komedie

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 25.12.2018

En animationsfilm om typiske teenageproblemer – og en ternet ninjas måde at løse dem på. Filmen har et saftigt sprog og er ikke for børn.[mere]


Minder fra i går

Fra år 1991

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Peter E. Nissen 
d. 30.11.2018

Smuk og tankevækkende japansk animationsfilm. En film vi alle kan spejle os i, fordi vi har så meget til fælles, uanset kulturel baggrund.[mere]


Lady Bird

Fra år 2017

Drama, Komedie

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 21.11.2018

Ær din far og din mor, for at det må gå dig godt og du må få et langt liv – men hvad sker der, hvis moren ikke formår at slippe sin datter og bare vise omsorg og støtte?[mere]


Johnny English slår til igen

Johnny English Strikes Again

Fra år 2018

Action, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 06.11.2018

En klassisk, sjov og underholdende spionfilm for hele familien, hvor Rowan Atkinsons kendte humor har fået et nyt twist.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


C'est la vie

Le sens de la fête

Fra år 2017

Drama, Komedie, Romance, Filmstriben.dk

Af Finn Andersen 
d. 26.10.2018

Filmholdet bag den franske komedie ”De Urørlige” har lavet endnu en underholdende film. Denne gang om et bryllup, hvor meget ikke går som planlagt.[mere]


Om Gud vil

Se Dio Vuole

Fra år 2015

Komedie

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.10.2018

En dygtig kirurg, der er ateist, får at vide, at sønnen vil være præst. Han mener, sønnen er hjernevasket af præsten Pietro og prøver hemmeligt at finde noget snavs om præsten, så sønnen kan komme på andre tanker.[mere]


Gringo

Fra år 2018

Action, Komedie

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 21.09.2018

En actionkomedie med David Oyelowo. Filmen har både alvor og en god del humor, og handler om en mand, der i Mexico ender i kløerne på en narkobaron. God underholdning.[mere]


Lys i mørket (2017)

Toivon tuolla puolen

Fra år 2017

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Henrik Højlund 
d. 18.09.2018

Underspillet og fåmælt finsk drama om syrisk flytning. Filmen vandt fuldt fortjent Sølvbjørnen i Berlin og kaster en afgørende stemme ind i flygtningedebatten.[mere]


Lucky

Fra år 2017

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 11.09.2018

En 90-årig ateist slæber sig igennem hverdagen og forsøger at acceptere, at han skal dø. En plotløs og bittersød film til diskussion og eftertanke.[mere]


Isle of Dogs

Fra år 2018

Alle anmeldelser, Adventure, Animation, Komedie

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 30.07.2018

Visuelt prangende deadpan-komedie for hundeelskende voksne. En hundeinfluenza har spredt sig, så hundene skal deporteres til en ø. En 12-årig dreng vil redde sin hund.[mere]


Ant-Man and the Wasp

Fra år 2018

Action, Komedie, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 12.07.2018

Ant-Man and The Wasp er en udmærket Marvel-film. Ganske underholdende, men ikke noget, man klapper vildt i hænderne over.[mere]


Deadpool 2

Fra år 2018

Action, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 01.06.2018

Deadpool 2 indeholder en overflod af blod, lemlæstelse og vulgær humor. Det er mildt sagt ikke en film for alle.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 322
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer