• PRAKTIKANTEN TV3 | 28-07-19 | kl. 21.00

  • På dvd TO MINUTTERS STILHED

  • Trosbaserede film fx SAME KIND OF DIFFERENT AS ME - på VOD og Netflix

  • I biografen SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

  • TEMA familiefilm fra 11 år Fx LØVERNES KONGE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle LEGO-FILMEN 2

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Drama


Løvernes konge

The Lion King

Fra år 2019

Adventure, Animation, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 22.07.2019

En overvældende flot udgave af den klassiske historie om løveungen Simba, der bliver voksen. Den lægger sig tæt op ad originalen med de velkendte sange.[mere]


After Life sæson 1 (serie)

Fra år 2019

Drama, Komedie, TEMA Serier

Af Peter Højlund 
d. 02.07.2019

Drama-komedie, TV-serie om det at miste sin allernærmeste, og hvordan man samler sig op fra tabet og kommer videre.[mere]


If Beale Street Could Talk

Fra år 2018

Drama, Romance

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 28.06.2019

Et kærlighedsdrama mellem to unge, fattige mennesker fra 1970'ernes Harlem. Pigen er gravid, manden er uskyldig dømt og sidder i fængsel. Filmen skildrer troen på en sympatisk og troværdig måde.[mere]


The Guard of Auschwitz

Fra år 2018

Drama, TEMA Anden verdenskrig

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 25.06.2019

Da Hans bliver SS-officer i Auschwitz, bliver han rystet over omfanget af lejrens rædsler. Jøden Helena skubber til hans samvittighed, men han prøver at overbevise sig selv om, at han bare følger ordrer.[mere]


Kvinde på krigsstien

Kona fer í stríð

Fra år 2018

Drama, Komedie, Thriller

Af Carsten Riis Jensen 
d. 17.06.2019

Humoristisk islandsk thriller om at elske naturen og miljøet. Det kan i høj grad anbefales at se denne dejlige film om miljøaktivisten Halla. [mere]


Beautiful Boy

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 14.06.2019

"Beautiful Boy" - en sandfærdig historie om far og søn og sønnens stofmisbrug - er blevet til en rigtig god film. Som forældre føler man sig både genkendt og afsløret.[mere]


The Bookshop

Fra år 2017

Drama

Af Ketty Dahl 
d. 11.06.2019

Film med britisk underspillet charme om en enkes kamp for i 50'erne at åbne en boghandel i en lille by. Den kontroversielle roman "Lolita" spiller en væsentlig rolle i en flot, men langsom film.[mere]


The Mule

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 07.06.2019

En 90-årig gartner - spillet af Clint Eastwood - går fallit, men får et job som kurer for et narkokartel. Rebet strammes, han må erkende skyld fra fortiden og opdager, at det frigør at få sandheden frem.[mere]


Vogterne

Les guardiennes

Fra år 2017

Alle anmeldelser, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 31.05.2019

Krigsfilm uden krigsdramaets ydre spænding. Fokus er på kvinderne og børnene i krigens baggård, der må gøre alt det fysiske hårde arbejde i mændenes fravær. En smuk og stemningsmættet film.[mere]


Aladdin

Fra år 2019

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.05.2019

Remake af tegnefilmen ”Aladdin”, men filmen skuffer fælt, selv om Will Smith gør sit yderste som Genie. Disney har desværre i denne version tabt den afholdte magi fra originalen.[mere]


Grænse

Gräns

Fra år 2018

Drama, Romance, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 23.05.2019

Stærkt drama om tolderen Tina, der er ensom og ser meget aparte ud, men som er ufattelig dygtig sit arbejde. Hun kan nærmest lugte, når folk ikke har rent mel i posen.[mere]


Good Sam

Fra år 2019

Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 20.05.2019

En tv-journalist får til opgave at finde ud af, hvem der anonymt sætter poser med 100.000 dollars på tilfældige folks trapper. Hvorfor vil giveren være anonym?[mere]


To minutters stilhed

Das schweigende Klassenzimmer

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2019

Fremragende film om en klasse i DDR, som i en undervisningstime holder to minutters stilhed til ære for de mange dræbte under den ungarske opstand i 1956.[mere]


Værk uden skaber

Werk ohne Autor

Fra år 2018

Drama, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 07.05.2019

En flot og imponerende tysk film, der berører store etiske temaer om kærligheden og kunstens ubarmhjertige møde ideologierne nazisme, kommunisme og liberalisme - inspireret af kunstneren Gerhard Ricters liv.[mere]


Lazzaro den lykkelige

Lazzaro felice

Fra år 2018

Drama

Af Henrik Højlund 
d. 02.05.2019

En dybt bevægende film om egoisme og den rene, uspolerede godhed. Om helgenskikkelsen og Kristusfiguren Lazzaro. Man går ud af biografen med en følelse af inderlig lyst til godhedens sejr.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 1229
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer