• A BEAUTIFUL DAY IN THE NEIGHBORHOOD nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • THE DUKE på Viaplay og Blockbuster.dk

  • HOLY SPIDER nu på filmstriben.dk udover dvd

  • MUNCH nu på dvd udover Viaplay

  • TEMA - kristne film fx 5000 BLANKETS til leje på bl.a. Blockbuster.dk

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Drama


Munch

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 30.05.2023

Edvard Munch ... Norges store nationalkunstner. Edvard Munch, der gav verden malerier som "Skriget", "Kysset", "Vampyr", "Døden i sygeværelset", "Livets dans", "Pubertet" og "Madonna". [mere]


Devotion

Fra år 2022

Biografi/baseret på virkelig historie, Action, Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 19.05.2023

Den første sorte pilot i den amerikanske flåde, Jesse Brown, var med i Koreakrigen i 1950. Han blev udsat for megen racisme og havde svært ved at tage imod venskab - især fra hvide.[mere]


She Said

Fra år 2022

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 12.05.2023

To journalister arbejdede i flere år på en artikel, der skulle afsløre Havey Weinstein, der misbrugte sin magtposition til at opnå seksuelle ydelser. Det blev begyndelsen til MeToo-bevægelsen.[mere]


Wannsee-konferencen

Die Wannseekonferenz

Fra år 2022

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2023

En fremragende film om topnazisters og ministerielle embedsmænds vanvittige og kyniske planlægning af den endelige løsning på jødespørgsmålet – Endlösung! [mere]


Miss Viborg

Fra år 2022

Drama, Komedie, Filmstriben.dk, TEMA Danske film

Af Finn Andersen 
d. 06.05.2023

En førtidspensionist og tidligere skønhedsdronning og en rodløs og grænsesøgende teenager forsøger at snyde hinanden, men ender mod alle forventninger at danne et umage venskab.[mere]


Shadow and Bone sæson 2 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 03.05.2023

Den dystre fantasy-verden byder i sæson 2 på endnu voldsommere kampe i sind og på slagmarker. Serien er rigtig god underholdning med mange væsentlige etiske og religiøse temaer. [mere]


A Man Called Otto

Fra år 2022

Drama, Komedie

Af Peter E. Nissen 
d. 01.05.2023

Otto er en ældre middelklassemand, som går kværulerende gennem livet. Tom Hanks og Mariana Treviño spiller fremragende. En socialrealistisk komediefilm med et godt budskab.[mere]


The Quiet Girl

An Cailín Ciúin

Fra år 2022

Drama

Af Henrik Højlund 
d. 28.04.2023

Den ensomme og underkuede Cáit får lov til at bo en hel sommer hos sin mors kusine. Et lyst og stilfærdigt hjem, der modsat hendes eget, er omsorgsfuldt og varmt.[mere]


Regnen skyller alt bort

Beurokeo

Fra år 2022

Alle anmeldelser, Drama

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 25.04.2023

En diskret kidnappet baby fra en kirke, hvor mødre kan aflevere uønskede babyer i en luge, sælges til højstbydende på det sorte marked. Men er moren nu helt sikker på, at hun vil af med barnet?[mere]


The Last of Us sæson 1 (serie)

Fra år 2023

Action, Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Christoffer Winther West 
d. 21.04.2023

En zombie-serie uden zombier! Men til gengæld er den fuld af cliffhangere og spænding! Filmserien hører uden tvivl til en af de bedste serier i år.[mere]


The Woodcutter Story

Fra år 2022

Drama, Komedie, Filmstriben.dk

Af Henrik Højlund 
d. 19.04.2023

En i begyndelsen lavmælt og ordknap historie om mennesker og natur i et finsk vinterlandskab, hvor handlingen ender med at blive mere og mere absurd og grotesk. [mere]


Transatlantic (serie)

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig, TEMA Serier

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.04.2023

Den amerikanske journalist Varian Fry stifter i 1940 et netværk i Marseille, hvis formål er at redde jøder og kunstnere, der er udsat for Hitlers antisemitisme, ved at skaffe dem visa til Amerika.[mere]


Emily

Fra år 2022

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Romance

Af Ketty Dahl 
d. 14.04.2023

En meget fri fortolkning af forfatteren Emily Brontë liv. En poetisk og tankevækkende film om længsler, drømme, svigt og kærlighed og ønsket at blive elsket og anerkendt. [mere]


The Unholy

Fra år 2021

Drama, Gyser

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.04.2023

En døvstum ung kvinde oplever, at jomfru Maria åbenbarer sig for hende, helbreder hende og giver hende at kunne helbrede andre.[mere]


Moonrise

Fra år 2022

Drama, Affirm films, TEMA Kristne film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 04.04.2023

Sørgende countrysanger møder kærligheden igen i en film, hvor kristendommen spiller en minimal rolle.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 1544
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer