• TRASH DR2 | 26-05-19 | kl. 23.30

  • Netflixfilm GOOD SAM

  • TEMA Kristne film fx WHERE HOPE GROWS

  • THE CATCHER WAS A SPY ny på FILMSTRIBEN.DK

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • DVD-anmeldelse GRÆNSE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle MARY POPPINS VENDER TILBAGE

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Drama


Grænse

Gräns

Fra år 2018

Drama, Romance, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 23.05.2019

Stærkt drama om tolderen Tina, der er ensom og ser meget aparte ud, men som er ufattelig dygtig sit arbejde. Hun kan nærmest lugte, når folk ikke har rent mel i posen.[mere]


Good Sam

Fra år 2019

Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 20.05.2019

En tv-journalist får til opgave at finde ud af, hvem der anonymt sætter poser med 100.000 dollars på tilfældige folks trapper. Hvorfor vil giveren være anonym?[mere]


To minutters stilhed

Das schweigende Klassenzimmer

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2019

Fremragende film om en klasse i DDR, som i en undervisningstime holder to minutters stilhed til ære for de mange dræbte under den ungarske opstand i 1956.[mere]


Værk uden skaber

Werk ohne Autor

Fra år 2018

Drama, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 07.05.2019

En flot og imponerende tysk film, der berører store etiske temaer om kærligheden og kunstens ubarmhjertige møde ideologierne nazisme, kommunisme og liberalisme - inspireret af kunstneren Gerhard Ricters liv.[mere]


Lazzaro den lykkelige

Lazzaro felice

Fra år 2018

Drama

Af Henrik Højlund 
d. 02.05.2019

En dybt bevægende film om egoisme og den rene, uspolerede godhed. Om helgenskikkelsen og Kristusfiguren Lazzaro. Man går ud af biografen med en følelse af inderlig lyst til godhedens sejr.[mere]


Gøg og Gokke

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 29.04.2019

Historien om komikerparret, som skabte figurerne Gøg og Gokke, og et rørende indblik i deres glæder og udfordringer bag kameraet.[mere]


Bel Canto

Fra år 2018

Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 05.04.2019

En gidseltagning i Peru i 1996 har inspireret til denne film med overraskende mange humoristiske scener. Temaet er, hvordan en gruppe reagerer, når de ufrivilligt skal leve på et begrænset område.[mere]


Dumbo

Fra år 2019

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 01.04.2019

Tim Burtons film er en ujævn genfortælling af den originale "Dumbo" og samtidig en fortsættelse af historien om den flyvende cirkuselefant. Visuelt overdådig, men desværre uambitiøs og ufarlig.[mere]


The Wife

Fra år 2017

Drama

Af Henrik Højlund 
d. 30.03.2019

Joe Castleman modtager nobelprisen i litteratur, men det viser sig, at det er hustruen, der er succesen bag forfatterskabet. Et intenst drama uden kedelig-korrekt feminisme.[mere]


The Music of Silence

La musica del silenzio

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Ketty Dahl 
d. 22.03.2019

Et portræt af Andrea Bocelli, en af verdens største sangere. Filmen er baseret på hans selvbiografi og indeholder masser af skøn sang og musik.[mere]


Where Hands Touch

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Romance, TEMA Anden verdenskrig

Af Ketty Dahl 
d. 14.03.2019

Hvordan overlever man nazismens racisme, når man er født som mulat og forelsker sig i en ung mand fra Hitler-jugend? Uafrysteligt drama baseret på virkelige begivenheder.[mere]


Cold Pursuit

Fra år 2018

Action, Drama, Komedie, Thriller

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.03.2019

En film om en snerydders iskolde hævn på dem, der har myrdet hans søn. En action-komedie af den sorte slags.[mere]


Van Gogh - ved evighedens port

At Eternity's Gate

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 07.03.2019

Flimrende og dogmeagtig film med underlige skæve vinkler som fint afspejler Van Goghs skrøbelige sind og særlige teknik. En flot og visuel oplevelse.[mere]


Loving Vincent

Fra år 2017

Animation, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 04.03.2019

En original og usædvanlig film om Van Goghs kunst - håndmalet af 100 kunstnere! Det er fremragende tænkt og fortjener at blive set af alle, som interesserer sig for Van Gogh.[mere]


House of War

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.03.2019

I en film om terrorangrebet på Taj Mahal-hotellet i Mumbai i 2008 er budskabet først og sidst, at det ikke spiller nogen rolle, hvad du tror på. Hovedfortællingen foregår i et af hotelværelserne, hvor turister er fanget.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 1219
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer