• THE LONGEST RIDE TV3 | 26-09-19 | kl. 22.10

  • I biografen SER DU MÅNEN, DANIEL

  • På dvd/blu-ray POKEMON DETECTIVE PIKACHU

  • THE RAILWAY MAN TV2 | 21-09-19 | kl. 23.25

  • I biografen I TRYGGE HÆNDER

  • På dvd/blu-ray GØG OG GOKKE

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx THE SHACK

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Biografi/baseret på virkelig historie


Ser du månen, Daniel

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Danske film

Af Ketty Dahl 
d. 18.09.2019

"Ser du månen, Daniel" bygger på Puk Damsgaards bog af samme navn. Et intenst gidseldrama, der midt i den barske fortælling har plads til dansk humor og lune.[mere]


The Spy (serie)

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza, TEMA Serier

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 13.09.2019

Den jødiske kontormand Eli Cohen blev i 1960'erne spion for Mossad i Syrien. Han opbyggede et dække i Argentina og bosatte sig derefter i Syrien, hvor han netværkede med højtstående personer.[mere]


Flugten fra Sobibor

Sobibor

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig, Filmstriben.dk

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 27.08.2019

En russisk film om fangeflugten fra dødslejren Sobibor i 1943, hvor krigsfanger fra Den Røde Hær fremstilles som helte. Stemningen er hovedsagelig grum og intens og ikke for sarte sjæle.[mere]


Rivals Forever

Die Dasslers

Fra år 2016

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Jacob Engholm Bøytler Rahbek 
d. 23.08.2019

Et spændende drama baseret på den virkelige historie om Dassler-brødrenes uvenskab, som førte til skabelsen af Adidas og Puma.[mere]


Pave Frans - en rejse fra slummen

Francisco - el padre jorge

Fra år 2015

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 13.08.2019

Et portræt af den milde, ydmyge Pave Frans, der har et dybtfølt ønske om at følge Jesus. Det er en skam, at de teologiske stridigheder i Vatikanet ikke berøres. Dermed bliver billedet for ensidigt.[mere]


The Red Sea Diving Resort

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller, TEMA Israel, Vestbredden, Gaza

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 02.08.2019

Et hotel ved Sudans kyst ud til Det Røde Hav blev først i 80'erne base for, at Mossad smuglede etiopiske jøder fra en flygtningelejr til Israel.[mere]


Boy Erased

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Peter E. Nissen 
d. 29.07.2019

En kristen familie i USA ønsker, at deres homoseksuelle teenager skal i terapi for ændring af seksuel orientering. Kurset ledes af manipulerende, afstumpede amatører.[mere]


Beautiful Boy

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk

Af Henrik Højlund 
d. 14.06.2019

"Beautiful Boy" - en sandfærdig historie om far og søn og sønnens stofmisbrug - er blevet til en rigtig god film. Som forældre føler man sig både genkendt og afsløret.[mere]


The Mule

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 07.06.2019

En 90-årig gartner - spillet af Clint Eastwood - går fallit, men får et job som kurer for et narkokartel. Rebet strammes, han må erkende skyld fra fortiden og opdager, at det frigør at få sandheden frem.[mere]


Vogterne

Les guardiennes

Fra år 2017

Alle anmeldelser, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 31.05.2019

Krigsfilm uden krigsdramaets ydre spænding. Fokus er på kvinderne og børnene i krigens baggård, der må gøre alt det fysiske hårde arbejde i mændenes fravær. En smuk og stemningsmættet film.[mere]


To minutters stilhed

Das schweigende Klassenzimmer

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2019

Fremragende film om en klasse i DDR, som i en undervisningstime holder to minutters stilhed til ære for de mange dræbte under den ungarske opstand i 1956.[mere]


Gøg og Gokke

Stan & Ollie

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 29.04.2019

Historien om komikerparret, som skabte figurerne Gøg og Gokke, og et rørende indblik i deres glæder og udfordringer bag kameraet.[mere]


The Music of Silence

La musica del silenzio

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Ketty Dahl 
d. 22.03.2019

Et portræt af Andrea Bocelli, en af verdens største sangere. Filmen er baseret på hans selvbiografi og indeholder masser af skøn sang og musik.[mere]


Where Hands Touch

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Romance, TEMA Anden verdenskrig

Af Ketty Dahl 
d. 14.03.2019

Hvordan overlever man nazismens racisme, når man er født som mulat og forelsker sig i en ung mand fra Hitler-jugend? Uafrysteligt drama baseret på virkelige begivenheder.[mere]


Van Gogh - ved evighedens port

At Eternity's Gate

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 07.03.2019

Flimrende og dogmeagtig film med underlige skæve vinkler som fint afspejler Van Goghs skrøbelige sind og særlige teknik. En flot og visuel oplevelse.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 365
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer