• PRAKTIKANTEN TV3 | 28-07-19 | kl. 21.00

  • På dvd TO MINUTTERS STILHED

  • Trosbaserede film fx SAME KIND OF DIFFERENT AS ME - på VOD og Netflix

  • I biografen SPIDER-MAN: FAR FROM HOME

  • TEMA familiefilm fra 11 år Fx LØVERNES KONGE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle LEGO-FILMEN 2

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Biografi/baseret på virkelig historie


Beautiful Boy

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 14.06.2019

"Beautiful Boy" - en sandfærdig historie om far og søn og sønnens stofmisbrug - er blevet til en rigtig god film. Som forældre føler man sig både genkendt og afsløret.[mere]


The Mule

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 07.06.2019

En 90-årig gartner - spillet af Clint Eastwood - går fallit, men får et job som kurer for et narkokartel. Rebet strammes, han må erkende skyld fra fortiden og opdager, at det frigør at få sandheden frem.[mere]


Vogterne

Les guardiennes

Fra år 2017

Alle anmeldelser, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 31.05.2019

Krigsfilm uden krigsdramaets ydre spænding. Fokus er på kvinderne og børnene i krigens baggård, der må gøre alt det fysiske hårde arbejde i mændenes fravær. En smuk og stemningsmættet film.[mere]


To minutters stilhed

Das schweigende Klassenzimmer

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2019

Fremragende film om en klasse i DDR, som i en undervisningstime holder to minutters stilhed til ære for de mange dræbte under den ungarske opstand i 1956.[mere]


Gøg og Gokke

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 29.04.2019

Historien om komikerparret, som skabte figurerne Gøg og Gokke, og et rørende indblik i deres glæder og udfordringer bag kameraet.[mere]


The Music of Silence

La musica del silenzio

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Biografiske film

Af Ketty Dahl 
d. 22.03.2019

Et portræt af Andrea Bocelli, en af verdens største sangere. Filmen er baseret på hans selvbiografi og indeholder masser af skøn sang og musik.[mere]


Where Hands Touch

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Romance, TEMA Anden verdenskrig

Af Ketty Dahl 
d. 14.03.2019

Hvordan overlever man nazismens racisme, når man er født som mulat og forelsker sig i en ung mand fra Hitler-jugend? Uafrysteligt drama baseret på virkelige begivenheder.[mere]


Van Gogh - ved evighedens port

At Eternity's Gate

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 07.03.2019

Flimrende og dogmeagtig film med underlige skæve vinkler som fint afspejler Van Goghs skrøbelige sind og særlige teknik. En flot og visuel oplevelse.[mere]


Loving Vincent

Fra år 2017

Animation, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 04.03.2019

En original og usædvanlig film om Van Goghs kunst - håndmalet af 100 kunstnere! Det er fremragende tænkt og fortjener at blive set af alle, som interesserer sig for Van Gogh.[mere]


House of War

Fra år 2017

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 01.03.2019

I en film om terrorangrebet på Taj Mahal-hotellet i Mumbai i 2008 er budskabet først og sidst, at det ikke spiller nogen rolle, hvad du tror på. Hovedfortællingen foregår i et af hotelværelserne, hvor turister er fanget.[mere]


Green Book

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Komedie

Af René Brorson 
d. 25.02.2019

Sort og hvid mødes i raceadskillelsens USA i 60’erne, hvor musikken er omdrejningspunktet. En hjertevarm og fantastisk film om venskab mellem to meget forskellige personligheder.[mere]


Chosen

Fra år 2016

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Anden verdenskrig

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 15.02.2019

En ungarsk enkemand bliver tøvende leder for en modstandsgruppe i Ungarn i 1944 og er med til at redde mange jøder.[mere]


Kursk

Fra år 2019

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 01.02.2019

Katastrofefilm om en atomdreven ubåd, der i 2000 forliste i Barentshavet. Filmen sætter på en måde døden helt op på øverste hylde.[mere]


The Miracle Season

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, TEMA Kristne film, TEMA Sportsfilm

Af René Brorson 
d. 31.01.2019

Trosbaseret film om et pige-volleyhold, som mister deres kaptajn i et trafikuheld, og må finde en vej gennem smerten og håbløsheden. Desværre røber titlen handlingen.[mere]


I Can Only Imagine

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk, TEMA Biografiske film, TEMA Kristne film

Af Carsten Riis Jensen 
d. 15.01.2019

Stærk film om tilgivelse og forsoning mellem far og søn. Den virkelige historie om baggrunden for verdenshittet "I Can Only Imagine".[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 358
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer