• Stikord FØRSTE VERDENSKRIG Fx dvd/blu-ray aktuelle I KRIG OG KÆRLIGHED

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år -fx dvd-aktuelle NØDDEKNÆKKEREN OG DE FIRE KONGERIGER

  • TEMA - BIOGRAFISKE FILM fx THE MUSIC OF SILENCE - om Andrea Bocelli

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Animation


Loving Vincent

Fra år 2017

Animation, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Filmstriben.dk

Af Ketty Dahl 
d. 04.03.2019

En original og usædvanlig film om Van Goghs kunst - håndmalet af 100 kunstnere! Det er fremragende tænkt og fortjener at blive set af alle, som interesserer sig for Van Gogh.[mere]


LEGO-Filmen 2

Fra år 2019

Action, Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.02.2019

Batman tager en tur i glimmeret og forelsker sig. Graffititøsen viser, hvad der ligger begravet under det mørke hår, og Emmet leger videre – lidt mere voksent end tidligere.[mere]


Vilde Rolf smadrer internettet

Ralph Breaks the Internet

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 08.02.2019

Da en wifi router bliver koblet til arkademaskinernes netværk, åbner sig en ny verden med uendelige muligheder for Rolf og Vanilje.[mere]


Spider-Man: Into the Spider-Verse

Fra år 2018

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 04.01.2019

Flot animationsfilm om den unge Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.[mere]


Ternet ninja

Fra år 2018

Animation, Komedie

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 25.12.2018

En animationsfilm om typiske teenageproblemer – og en ternet ninjas måde at løse dem på. Filmen har et saftigt sprog og er ikke for børn.[mere]


Minder fra i går

Fra år 1991

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Peter E. Nissen 
d. 30.11.2018

Smuk og tankevækkende japansk animationsfilm. En film vi alle kan spejle os i, fordi vi har så meget til fælles, uanset kulturel baggrund.[mere]


Stjernen

The Star

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Affirm films, TEMA Familiefilm jul, TEMA Bibelfilm

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 17.11.2018

En herlig tegnefilm, der genfortæller historien om Maria, der bliver gravid og skal føde Guds søn. På den farlige rejse til Betlehem bliver de hjulpet af et æsel, en due, et får og tre kameler. Få genopfrisket julens budskab sammen med hele familien.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


De utrolige 2

The Incredibles 2

Fra år 2018

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 04.09.2018

En opfølger til Pixars klassiker "De Utrolige", og den lever fuldstændigt op til 14 års forventninger. Filmen er med de originale danske stemmer. [mere]


Isle of Dogs

Fra år 2018

Alle anmeldelser, Adventure, Animation, Komedie

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 30.07.2018

Visuelt prangende deadpan-komedie for hundeelskende voksne. En hundeinfluenza har spredt sig, så hundene skal deporteres til en ø. En 12-årig dreng vil redde sin hund.[mere]


Coco

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2017

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.02.2018

13-årige Miguel havner i De Dødes Land, hvor han skal finde sin tipoldefar for at komme hjem igen.[mere]


Ferdinand

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 20.12.2017

I en macho-verden ønsker tyren Ferdinand at lugte til blomster i stedet for at deltage i tyrefægtning. Filmen forbliver ufarlig familiehygge uden røde klude.[mere]


Paddington 2

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 01.12.2017

En film for både børn og voksne, og som man bliver i godt humør af at se, og man får det hele serveret farvestrålende og lækkert.[mere]


The Boss Baby

Fra år 2017

Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 15.09.2017

Sjov animeret komedie om børns kamp for forældrenes opmærksomhed. Kan ses af både børn, unge og voksne.[mere]


Biler 3

Cars 3

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 04.09.2017

Lynet McQueens dage som kongen af kørebanen er talte, da han bliver overhalet af nye højteknologiske racere.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 127
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer