• TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA familiefilm fra 11 år fx FANTASTISKE SKABNINGER: GRINDEWALDS FORBRYDELSER

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år -fx biografakutelle MARY POPPINS VENDER TILBAGE

  • TEMA - BIOGRAFISKE FILM fx GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Animation


Spider-Man: Into the Spider-Verse

Fra år 2018

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 04.01.2019

Flot animationsfilm om den unge Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.[mere]


Ternet ninja

Fra år 2018

Animation, Komedie

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 25.12.2018

En animationsfilm om typiske teenageproblemer – og en ternet ninjas måde at løse dem på. Filmen har et saftigt sprog og er ikke for børn.[mere]


Minder fra i går

Fra år 1991

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Peter E. Nissen 
d. 30.11.2018

Smuk og tankevækkende japansk animationsfilm. En film vi alle kan spejle os i, fordi vi har så meget til fælles, uanset kulturel baggrund.[mere]


Stjernen

The Star

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Affirm films, TEMA Familiefilm jul, TEMA Bibelfilm

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 17.11.2018

En herlig tegnefilm, der genfortæller historien om Maria, der bliver gravid og skal føde Guds søn. På den farlige rejse til Betlehem bliver de hjulpet af et æsel, en due, et får og tre kameler. Få genopfrisket julens budskab sammen med hele familien.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


De utrolige 2

The Incredibles 2

Fra år 2018

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 04.09.2018

En opfølger til Pixars klassiker "De Utrolige", og den lever fuldstændigt op til 14 års forventninger. Filmen er med de originale danske stemmer. [mere]


Isle of Dogs

Fra år 2018

Alle anmeldelser, Adventure, Animation, Komedie

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 30.07.2018

Visuelt prangende deadpan-komedie for hundeelskende voksne. En hundeinfluenza har spredt sig, så hundene skal deporteres til en ø. En 12-årig dreng vil redde sin hund.[mere]


Coco

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2017

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.02.2018

13-årige Miguel havner i De Dødes Land, hvor han skal finde sin tipoldefar for at komme hjem igen.[mere]


Ferdinand

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 20.12.2017

I en macho-verden ønsker tyren Ferdinand at lugte til blomster i stedet for at deltage i tyrefægtning. Filmen forbliver ufarlig familiehygge uden røde klude.[mere]


Paddington 2

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 01.12.2017

En film for både børn og voksne, og som man bliver i godt humør af at se, og man får det hele serveret farvestrålende og lækkert.[mere]


The Boss Baby

Fra år 2017

Animation, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 15.09.2017

Sjov animeret komedie om børns kamp for forældrenes opmærksomhed. Kan ses af både børn, unge og voksne.[mere]


Biler 3

Cars 3

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 04.09.2017

Lynet McQueens dage som kongen af kørebanen er talte, da han bliver overhalet af nye højteknologiske racere.[mere]


Grusomme mig 3

Despicable Me 3

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christoffer Winther West 
d. 04.08.2017

Kan Gru vinde over skurken, den ny fundne tvillingebror og en moderne fars udfordringer?[mere]


Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Fra år 2017

Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år, Filmstriben.dk

Af Judith Hedager 
d. 07.04.2017

Den sultne Mikkel Ræv lusker rundt i skoven for at finde en mus, han kan æde, men Morten Skovmus og Bamsefar sætter en stopper for det, for nu skal alle dyrene være venner.[mere]


LEGO Batman filmen

The LEGO Batman Movie

Fra år 2017

Action, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Judith Hedager 
d. 09.02.2017

Hvad skal en superhelt som Batman dog gøre, hvis der pludselig ikke er brug for ham mere?[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 124
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer