• THE BLIND SIDE DR1 | 29-06-19 | kl. 13.55

  • I biografen KVINDE PÅ KRIGSSTIEN

  • På VOD THE GUARD OF AUSCHWITZ

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle VILDE ROLF SMADRER INTETNETTET

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser


The Guard of Auschwitz

Fra år 2018

Drama, TEMA Anden verdenskrig

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 25.06.2019

Da Hans bliver SS-officer i Auschwitz, bliver han rystet over omfanget af lejrens rædsler. Jøden Helena skubber til hans samvittighed, men han prøver at overbevise sig selv om, at han bare følger ordrer.[mere]


X-Men: Dark Phoenix

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 21.06.2019

”Dark Phoenix” er finalen på den seneste X-Men serie. Action-scenerne i filmen er topunderholdning, men resten af filmen er meget forudsigelig og en værre rodebutik.[mere]


Kvinde på krigsstien

Kona fer í stríð

Fra år 2018

Drama, Komedie, Thriller

Af Carsten Riis Jensen 
d. 17.06.2019

Humoristisk islandsk thriller om at elske naturen og miljøet. Det kan i høj grad anbefales at se denne dejlige film om miljøaktivisten Halla. [mere]


Beautiful Boy

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 14.06.2019

"Beautiful Boy" - en sandfærdig historie om far og søn og sønnens stofmisbrug - er blevet til en rigtig god film. Som forældre føler man sig både genkendt og afsløret.[mere]


The Bookshop

Fra år 2017

Drama

Af Ketty Dahl 
d. 11.06.2019

Film med britisk underspillet charme om en enkes kamp for i 50'erne at åbne en boghandel i en lille by. Den kontroversielle roman "Lolita" spiller en væsentlig rolle i en flot, men langsom film.[mere]


The Mule

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama, Krimi

Af Henrik Højlund 
d. 07.06.2019

En 90-årig gartner - spillet af Clint Eastwood - går fallit, men får et job som kurer for et narkokartel. Rebet strammes, han må erkende skyld fra fortiden og opdager, at det frigør at få sandheden frem.[mere]


John Wick 3: Parabellum

Fra år 2019

Action, Krimi, Thriller

Af Christian Riis Jensen 
d. 03.06.2019

Lejemorderen John Wick er på flugt. Der er mange kampscener, hvoraf flere er ulideligt lange, men samtidig er action-scenerne det allerbedste ved filmen.[mere]


Vogterne

Les guardiennes

Fra år 2017

Alle anmeldelser, Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Henrik Højlund 
d. 31.05.2019

Krigsfilm uden krigsdramaets ydre spænding. Fokus er på kvinderne og børnene i krigens baggård, der må gøre alt det fysiske hårde arbejde i mændenes fravær. En smuk og stemningsmættet film.[mere]


Pokémon Detective Pikachu

Fra år 2019

Action, Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 28.05.2019

Filmen er god underholdning for fans af Gameboy-spillet af samme navn. Samtidig er det på fin vis lykkedes at overføre spillets koncept og univers til en familiefilm.[mere]


Aladdin

Fra år 2019

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 27.05.2019

Remake af tegnefilmen ”Aladdin”, men filmen skuffer fælt, selv om Will Smith gør sit yderste som Genie. Disney har desværre i denne version tabt den afholdte magi fra originalen.[mere]


Grænse

Gräns

Fra år 2018

Drama, Romance, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 23.05.2019

Stærkt drama om tolderen Tina, der er ensom og ser meget aparte ud, men som er ufattelig dygtig sit arbejde. Hun kan nærmest lugte, når folk ikke har rent mel i posen.[mere]


Good Sam

Fra år 2019

Drama

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 20.05.2019

En tv-journalist får til opgave at finde ud af, hvem der anonymt sætter poser med 100.000 dollars på tilfældige folks trapper. Hvorfor vil giveren være anonym?[mere]


Lotto

Fra år 2006

Komedie, TEMA Danske film

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 16.05.2019

Folkekomedie om lottoklubben på maskinfabrikken T.J. Jensen, men da klubben vinder 3,6 millioner, går det helt galt. Filmen skaber mindelser til Kong Davids deroute med Batseba.[mere]


To minutters stilhed

Das schweigende Klassenzimmer

Fra år 2018

Biografi/baseret på virkelig historie, Drama

Af Ketty Dahl 
d. 10.05.2019

Fremragende film om en klasse i DDR, som i en undervisningstime holder to minutters stilhed til ære for de mange dræbte under den ungarske opstand i 1956.[mere]


Værk uden skaber

Werk ohne Autor

Fra år 2018

Drama, Thriller

Af Henrik Højlund 
d. 07.05.2019

En flot og imponerende tysk film, der berører store etiske temaer om kærligheden og kunstens ubarmhjertige møde ideologierne nazisme, kommunisme og liberalisme - inspireret af kunstneren Gerhard Ricters liv.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 1784
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer