• TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx I CAN ONLY IMAGINE

  • TEMA familiefilm fra 11 år fx FANTASTISKE SKABNINGER: GRINDEWALDS FORBRYDELSER

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år -fx biografakutelle MARY POPPINS VENDER TILBAGE

  • TEMA - BIOGRAFISKE FILM fx GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Adventure


Mary Poppins vender tilbage

Mary Poppins Returns

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 10.01.2019

Mary Poppins forlod en harmonisk Banks-familie for 25 år siden. Hun vender nu tilbage, da der igen er brug for hende.[mere]


I Kill Giants

Fra år 2017

Adventure, Drama, Thriller

Af Christoffer Winther West 
d. 28.12.2018

Underholdende fantasifilm om tolvårige Barbara, som flygter fra mobning og sin dysfunktionelle familie.[mere]


Mortal Engines

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 07.12.2018

Et flot steampunk-eventyr - med Peter Jackson som producer - om rullende byer og ung kærlighed.[mere]


Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fra år 2018

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 15.11.2018

I et fantastisk univers med et væld af forunderlige skabninger, udspilles en brutal kamp på liv og død i en magisk blanding af humor og alvor, kærlighed og hævntørst. [mere]


Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

The Nutcracker and the Four Realms

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm jul

Af Peter E. Nissen 
d. 10.11.2018

En flot eventyrfilm fra Disney om Clara, der skal holde jul uden sin mor. Desværre præges fortællingen for meget af Disneys sædvanlige tro-på-dig-selv-budskab.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


Et spring i tiden

A Wrinkle in Time

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, Science fiction, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.08.2018

Eventyrfilm om Meg og to andre børn, der skal finde hendes far i rummet. Den er baseret på elsket børnebog, som trods stor reklamekampagne fra Disney slet ikke kom i danske biografer.[mere]


Isle of Dogs

Fra år 2018

Alle anmeldelser, Adventure, Animation, Komedie

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 30.07.2018

Visuelt prangende deadpan-komedie for hundeelskende voksne. En hundeinfluenza har spredt sig, så hundene skal deporteres til en ø. En 12-årig dreng vil redde sin hund.[mere]


Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 12.06.2018

Dinosaurerne viser igen deres frygtindgydende tænder i en ellers ret tandløs film.[mere]


Solo: A Star Wars Story

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 28.05.2018

Underholdende film for fans af Star Wars universet. Om piloten Han Solo, hans møde med gambleren Lando Calrissian og hvordan han bliver pilot på Tusindårsfalken. [mere]


Avengers: Infinity War

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 30.04.2018

Et mesterværk med opsamling på 10 års mange superheltefilm. Titanen Thanos er en nuanceret karakter, der har andet end død og ødelæggelse på dagsordenen.[mere]


Ready Player One

Fra år 2018

Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 03.04.2018

Suveræn filmoplevelse fra Steven Spielberg, hvor han fortæller et fascinerende eventyr og stiller spørgsmålstegn ved konsekvenserne af virtuelle verdener.[mere]


Tomb Raider

Fra år 2018

Action, Adventure

Af Carsten Riis Jensen 
d. 16.03.2018

Reboot af spilserien følges op af en reboot af filmene, og nu med en mere rå kvindelig actionhelt, Alicia Vikander.[mere]


The Shape of Water

Fra år 2017

Adventure, Drama, Romance

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 26.02.2018

En eventyrlig og finurlig fortælling om et væsen fra vandet og en pige fra menneskeheden, der på tværs af forskelle forelsker sig i hinanden. Et drama med både mord, sex og lysegrønne tærter.[mere]


Black Panther

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 19.02.2018

"Black Panther" er rigtig god underholdning, hvor det lykkes at skabe en troværdig superheltehistorie i et afrikansk miljø.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 191
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer