• TRASH DR2 | 26-05-19 | kl. 23.30

  • Netflixfilm GOOD SAM

  • TEMA Kristne film fx WHERE HOPE GROWS

  • THE CATCHER WAS A SPY ny på FILMSTRIBEN.DK

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • DVD-anmeldelse GRÆNSE

  • TEMA familiefilm fx dvd-aktuelle MARY POPPINS VENDER TILBAGE

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Adventure


Avengers: Endgame

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 06.05.2019

Filmen er en utrolig smuk og rørende afslutning på ikke mindre en 10 år med 21 sammenhængende film. Trods dens længde på tre timer er filmen på intet tidspunkt kedelig, men bliver en værdig hyldest af en hel æra.[mere]


Aquaman

Fra år 2018

Action, Adventure

Af Carsten Riis Jensen 
d. 03.05.2019

Filmen om superhelten Aquaman er flot underholdning på stor skærm, men mere er der egentlig ikke at komme efter.[mere]


Hellboy

Fra år 2019

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 15.04.2019

Den gode dæmon, Hellboy, kastes ud i en voldsom kamp mod en udødelig heks, der vil udslette hele menneskeheden for at skabe en verden, hvor trolde og hekse kan regere.[mere]


Shazam!

Fra år 2019

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 11.04.2019

Flot superheltefilm, hvor børnekaraktererne er i centrum. Desværre forsøger filmen at ramme flere målgrupper - både børn, teenagere og voksne - men det lykkes ikke.[mere]


Dumbo

Fra år 2019

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 01.04.2019

Tim Burtons film er en ujævn genfortælling af den originale "Dumbo" og samtidig en fortsættelse af historien om den flyvende cirkuselefant. Visuelt overdådig, men desværre uambitiøs og ufarlig.[mere]


LEGO-Filmen 2

Fra år 2019

Action, Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Pelle Kviesgaard og Thomas Sæderup 
d. 18.02.2019

Batman tager en tur i glimmeret og forelsker sig. Graffititøsen viser, hvad der ligger begravet under det mørke hår, og Emmet leger videre – lidt mere voksent end tidligere.[mere]


Vilde Rolf smadrer internettet

Ralph Breaks the Internet

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 08.02.2019

Da en wifi router bliver koblet til arkademaskinernes netværk, åbner sig en ny verden med uendelige muligheder for Rolf og Vanilje.[mere]


Skammerens datter 2: Slangens gave

Fra år 2019

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år, TEMA Danske film

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 24.01.2019

Dina må igen tage sine overnaturlige kræfter i brug for at redde sin bror og samfundet i en kamp mod det onde, som viser sig både som mennesker, viskende stemmer og voldsomme søslanger.[mere]


Mary Poppins vender tilbage

Mary Poppins Returns

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 10.01.2019

Mary Poppins forlod en harmonisk Banks-familie for 25 år siden. Hun vender nu tilbage, da der igen er brug for hende.[mere]


I Kill Giants

Fra år 2017

Adventure, Drama, Thriller, Filmstriben.dk

Af Christoffer Winther West 
d. 28.12.2018

Underholdende fantasifilm om tolvårige Barbara, som flygter fra mobning og sin dysfunktionelle familie.[mere]


Mortal Engines

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 07.12.2018

Et flot steampunk-eventyr - med Peter Jackson som producer - om rullende byer og ung kærlighed.[mere]


Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Fra år 2018

Adventure, Familiefilm, TEMA Familiefilm 11 år

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 15.11.2018

I et fantastisk univers med et væld af forunderlige skabninger, udspilles en brutal kamp på liv og død i en magisk blanding af humor og alvor, kærlighed og hævntørst. [mere]


Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

The Nutcracker and the Four Realms

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år, TEMA Familiefilm jul

Af Peter E. Nissen 
d. 10.11.2018

En flot eventyrfilm fra Disney om Clara, der skal holde jul uden sin mor. Desværre præges fortællingen for meget af Disneys sædvanlige tro-på-dig-selv-budskab.[mere]


Jakob og Peter Plys

Christopher Robin

Fra år 2018

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 02.11.2018

Jakob bliver opsøgt af Peter Plys for at genopdage sit indre legebarn i denne ujævne og uoriginale metervare fra Disney.[mere]


Et spring i tiden

A Wrinkle in Time

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, Science fiction, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.08.2018

Eventyrfilm om Meg og to andre børn, der skal finde hendes far i rummet. Den er baseret på elsket børnebog, som trods stor reklamekampagne fra Disney slet ikke kom i danske biografer.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 199
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer