• OM GUD VIL DRK | 22-10-18 | kl. 02.55

  • DRAGELØBEREN DRK | 20-10-18 | kl. 21.00

  • Filmgenre GYSER fx. THE KILLING OF A SACRED DEER

  • TEMA Bibelfilm fx PAUL, APOSTLE OF CHRIST

  • TEMA - kristne film Trosbaserede film - fx THE SHACK

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx Coco

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Adventure


Et spring i tiden

A Wrinkle in Time

Fra år 2018

Adventure, Drama, Familiefilm, Science fiction, TEMA Familiefilm 11 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.08.2018

Eventyrfilm om Meg og to andre børn, der skal finde hendes far i rummet. Den er baseret på elsket børnebog, som trods stor reklamekampagne fra Disney slet ikke kom i danske biografer.[mere]


Isle of Dogs

Fra år 2018

Alle anmeldelser, Adventure, Animation, Komedie

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 30.07.2018

Visuelt prangende deadpan-komedie for hundeelskende voksne. En hundeinfluenza har spredt sig, så hundene skal deporteres til en ø. En 12-årig dreng vil redde sin hund.[mere]


Jurassic World 2: Fallen Kingdom

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 12.06.2018

Dinosaurerne viser igen deres frygtindgydende tænder i en ellers ret tandløs film.[mere]


Solo: A Star Wars Story

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 28.05.2018

Underholdende film for fans af Star Wars universet. Om piloten Han Solo, hans møde med gambleren Lando Calrissian og hvordan han bliver pilot på Tusindårsfalken. [mere]


Avengers: Infinity War

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 30.04.2018

Et mesterværk med opsamling på 10 års mange superheltefilm. Titanen Thanos er en nuanceret karakter, der har andet end død og ødelæggelse på dagsordenen.[mere]


Ready Player One

Fra år 2018

Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 03.04.2018

Suveræn filmoplevelse fra Steven Spielberg, hvor han fortæller et fascinerende eventyr og stiller spørgsmålstegn ved konsekvenserne af virtuelle verdener.[mere]


Tomb Raider

Fra år 2018

Action, Adventure

Af Carsten Riis Jensen 
d. 16.03.2018

Reboot af spilserien følges op af en reboot af filmene, og nu med en mere rå kvindelig actionhelt, Alicia Vikander.[mere]


The Shape of Water

Fra år 2017

Adventure, Drama, Romance

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 26.02.2018

En eventyrlig og finurlig fortælling om et væsen fra vandet og en pige fra menneskeheden, der på tværs af forskelle forelsker sig i hinanden. Et drama med både mord, sex og lysegrønne tærter.[mere]


Black Panther

Fra år 2018

Action, Adventure, Science fiction

Af Carsten Riis Jensen 
d. 19.02.2018

"Black Panther" er rigtig god underholdning, hvor det lykkes at skabe en troværdig superheltehistorie i et afrikansk miljø.[mere]


Coco

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år, Top 10 2017

Af Mads Dahl Mølgaard Madsen 
d. 12.02.2018

13-årige Miguel havner i De Dødes Land, hvor han skal finde sin tipoldefar for at komme hjem igen.[mere]


Game of Thrones sæson 1-7 (serie)

Fra år 2015

Adventure, Drama, TEMA Serier

Af Henrik Højlund 
d. 03.01.2018

Serien er ikke for alle. Nok er den stærkt underholdende og udspiller sig i et vildtvoksende religiøst univers, men den indeholder desværre for meget åbenlys sex![mere]


Jumanji: Welcome to the Jungle

Fra år 2017

Action, Adventure, Komedie

Af Christian Riis Jensen 
d. 02.01.2018

Filmens handling er simpel, men den lykkes med de meste. Absolut værd at se, hvis man længes efter et godt grin.[mere]


Star Wars: The Last Jedi

Fra år 2017

Action, Adventure, Science fiction, Top 10 2017

Af Carsten Riis Jensen 
d. 14.12.2017

Dejligt at 2'eren i den nye trilogi har mange fællestræk fra de gamle film. I denne film stjæler Daisy Ridley hjerterne totalt.[mere]


Stranger Things 1-2 (serie)

Fra år 2016

Adventure, Drama, Gyser, TEMA Serier

Af Carsten Riis Jensen 
d. 06.12.2017

En populær Netflix-serie med spænding, kærlighedsdrama og mystik. Serien appellerer til 80’er-nørder og alle med lyst til god historiefortælling.[mere]


Paddington 2

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, Komedie, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Carsten Riis Jensen 
d. 01.12.2017

En film for både børn og voksne, og som man bliver i godt humør af at se, og man får det hele serveret farvestrålende og lækkert.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 185
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer