• THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • HAMMARSKJÖLD i biografen

  • Pinsefilm: PAUL, APOSTLE OF CHRIST se fx på Blockbuster.dk eller dvd kan lånes fysisk på bibliotek.dk

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Filmanmeldelser

Alle anmeldelser - Adventure


Kingdom of the Planet of the Apes

Fra år 2024

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 13.05.2024

Engang levede og regerede mennesker på jorden. Det er mange generationer siden, og ingen husker mere, hvordan verden engang så ud. Nu er det abernes planet, og mennesket er slaver og byttedyr, der jages.[mere]


3 Body Problem (serie)

Fra år 2024

Adventure, Drama, Science fiction, TEMA Serier

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 11.04.2024

Menneskeheden kommer i kontakt med beboere på en fjern planet, som vil komme og overtage jorden. Et gennemgående tema er virkelighedsopfattelsen – hvad skal man tro på?[mere]


Godzilla X Kong: The New Empire

Fra år 2024

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 03.04.2024

Både Godzilla og Kong er på menneskehedens side, og de gør det af med monstre, der truer menneskeheden. Men der er kun plads til én alfahan. Film med adskillige velproducerede actionsekvenser.[mere]


Dune: Del 2

Dune: Part Two

Fra år 2024

Action, Adventure, Drama, Science fiction

Af Henrik Højlund 
d. 13.03.2024

Denis Villeneuves efterfølger til "Dune" fra 2021 er lige så flot og storladen som sin forgænger. Selvom det til tider går lidt hurtigt med både historie og action, er den bestemt værd at se![mere]


Drengen og hejren

Kimitachi wa dô ikiru ka)

Fra år 2023

Adventure, Animation, Drama

Af Niels Christian Askholm 
d. 08.02.2024

Kom med på en vidunderlig rejse gennem en sorgfuld drengs indre i Hayao Miyazakis mesterlige svanesang.[mere]


Gran Turismo

Fra år 2023

Biografi/baseret på virkelig historie, Action, Adventure, Drama, TEMA Sportsfilm

Af Christian Riis Jensen 
d. 07.02.2024

Den unge Jann Mardenborough bruger til forældrenes fortrydelse meget tid foran sin PlayStation, hvor han spiller Gran Turismo. Han drømmer om at blive professionel racerkører.[mere]


Den lille havfrue (2023)

The Little Mermaid

Fra år 2023

Adventure, Animation, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Sprint Aagaard Korsholm 
d. 27.12.2023

En ny og flot udgave af det klassiske eventyr om havfruen, der af bar kærlighed ville være et menneske.[mere]


Wonka

Fra år 2023

Adventure, Komedie, Familiefilm, TEMA Familiefilm A/7 år

Af Christian Riis Jensen 
d. 23.12.2023

En ung Willy Wonka drømmer om at åbne sin egen chokoladebutik, men møder modstand fra konkurrenterne.[mere]


Muppets juleeventyr

The Muppet Christmas Carol

Fra år 1995

Adventure, Drama, Familiefilm, TEMA Familiefilm jul

Af Christian Thomsen 
d. 04.12.2023

Charles Dickens' juleeventyr er en litterær klassiker. Den er blevet filmatiseret et utal af gange, men aldrig med så meget charme som i hænderne på Brian Henson og hans fantastiske dukker. [mere]


Angelas jul

Angela's Christmas

Fra år 2017

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm jul

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 28.11.2023

To animerede julefilm for hele familien. Om en fattig irsk familie i begyndelsen af 1900-tallet, hvor den kristne jul spiller fint med i handlingen.[mere]


Angelas jul 2

Angela's Christmas Wish

Fra år 2020

Adventure, Animation, Familiefilm, TEMA Familiefilm jul

Af Johan Schmidt Larsen 
d. 28.11.2023

To animerede julefilm for hele familien. Om en fattig irsk familie i begyndelsen af 1900-tallet, hvor den kristne jul spiller fint med i handlingen.[mere]


The Marvels

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Christian Riis Jensen 
d. 17.11.2023

Tre superheltekvinder må lære at arbejde sammen for at redde universet.[mere]


The Creator

Fra år 2023

Action, Adventure, Science fiction

Af Henrik Højlund 
d. 06.10.2023

I en postapokalyptisk fremtid udspiller sig en krig mellem mennesker og maskiner. Mennesket har skabt maskinerne, men er de efterhånden klogere end deres skabere?[mere]


De tre musketerer: D'Artagnan

Les trois mousquetaires: d'artagnan

Fra år 2023

Action, Adventure

Af Anette og Jørgen Hedager Nielsen 
d. 30.09.2023

En fransk filmatisering af Dumas' roman "De tre musketerer". Handlingen foregår i 1627 under trediveårskrigen, hvor interessekonflikter mellem protestanter og katolikker giver mange konflikter.[mere]


Blue Beetle

Fra år 2023

Alle anmeldelser, Action, Adventure, Science fiction

Af Jørgen Hedager Nielsen 
d. 18.08.2023

En oldgammel skarabæ udvælger Jamie og gør ham til superhelt. Jamie og hans familie kæmper mod Kord-dynastiet, som ønsker verdensherredømmet.[mere]

Viser resultater 1 til 15 af 295
<< Første < Forrige 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 Næste > Sidste >>
Annoncer