• Film med stikordet OLYMPIADE fx VILJEN TIL SEJR

  • ARGYLLE på VOD på Apple TV+ eller køb på fx Blockbuster.dk

  • CIVIL WAR nu på dvd og blu-ray

  • I WANNA DANCE WITH SOMEBODY nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • A QUIET PLACE 2 på dvd og blu-ray

  • UNSUNG HERO nu på VOD, fx Blockbuster.dk

Alle anmeldelser - Drama

World Invasion: Battle Los Angeles

Battle Los Angeles

En film om USAs kamp mod udefrakommende aliens. Men desværre er den fuldstændig forudsigelig.

DramaScience fiction
Produktionsår: 2011
Varighed: 112 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: Baz Luhrmann,
Medvirkende: Aaron EckhartRamon RodriguezMichelle Rodriguez,
Stikord:
 Krig,


Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 05.04.2011Endnu en film om verdens kamp mod udefrakommende aliens. Eller rettere sagt: om USA's kamp mod udefrakommende aliens. For selv om mange af disse science fiction film forsøger at give det indtryk, at kampene og katastroferne foregår over hele jordkloden – fx ved hjælp af "nyhedsklip" fra alverdens tv-stationer – så er man ikke i tvivl om, at det er amerikanske film om amerikansk patriotisme og med fokus på amerikanske byer, værdier, personer, osv.

Sådan var det med 2012, med "War of the Worlds", og sådan er det med "World Invasion: Battle Los Angeles" (som i USA blot har titlen "Battle: Los Angeles").

Kort fortalt udspilles hele handlingen blandt en flok marinesoldater, hvis opgave er at beskytte befolkningen i Los Angeles, da en meteorregn viser sig at være en enorm mængde ufoer, som invaderer jorden for at bruge af klodens vandressourcer og slå menneskene ihjel. Ufoerne invaderer en række vigtige havnebyer over hele verden, men det er kampene i Los Angeles, vi følger.

Her er det oversergent Michael Nantz (Eckhart,) der sammen med en løjtnant og en gruppe andre soldater skal flytte civile fra et større kystområde. Nantz har tidligere overlevet sin egen patrulje af soldater på en anden mission, og derfor er han nervøs for opgaven. Men straks går kampene i gang, og så er det ellers maskinpistoler og granater, støv og kugleregn og slimede aliens i resten af filmen.

Der er intet som helst overraskende i filmen. Ingen interessante og pludselige twist i historien. Ingen særligt interessante aliens (i modsætning til i fx Peter Jacksons fantastiske District 9). En fuldstændig forudsigelig "krig mod aliens og USA kan bekæmpe alle"-film.

Der er leget lidt med grå farvenuancer og håndholdt kamera, men det gør bestemt ikke filmen bedre. For mig var det som at se en filmudgave af pc-spillet "Halo". Så vil jeg hellere selv sidde med joystikket og styre kampene. Jeg har aldrig før siddet og gabt og kedet mig i en biograf, men det lykkedes denne gang!Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer