• THE BLIND SIDE TV3 | 09-12-22 | kl. 20.30 og 10-12-22 | kl. 17.45

  • VANSKABTE LAND i biografen

  • DE SÆRLIGE nu på HBO udover filmstriben.dk, dvd og blu.ray

  • THE LADY IN THE VAN nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • FATHER STU nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Første trailer til TV-serie over Ringenes Herre

Første trailer til Amazon Studios første sæson af en TV-serie baseret på "Ringenes Herre" er netop frigivet. Serien får premiere den 2. september 2022 på Prime Video.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 15.02.2022Peter Jacksons filmatisering af Ringenes Herre er ikonisk blandt filmfans. For min egen del har jeg ikke tal på, hvor mange gange jeg og min familie har set filmtrilogien. Efter Peter Jacksons succes skal der både mod og ikke mindst en særdeles stor pengepung til for at gøre forsøget med en ny version af Tolkiens berømte roman. Og hvem tør det? Det har internetbutikken og streamingtjenesten Amazon sat sig for, og ikke bare med en enkelt film, men en hel TV-serie over flere sæsoner. Og selv om Amazon har tjent bunkevis af penge på internetsalg og nu også har opbygget en succesrig streamingtjeneste, spørger man alligevel sig selv, kan det mon gå godt?

Relativt ukendte skuespillere
Optagelserne til første sæson af serien blev afsluttet i august på New Zealand, og Amazon Studio har meddelt, at serien får premiere den 2. september 2022. I Danmark bliver den tilgængelig på Prime Video med nyt afsnit hver uge. Serien har fået titlen Ringenes Herre: Magtringene. J. A. Byona er instruktør på serien, men af rollelisten fremgår det, at producenterne har valgt relativt ukendte skuespillere til rigtig mange af rollerne.

Amazon Studios skriver blandt andet følgende om serien:
”Dette episke drama foregår tusinder af år før begivenhederne i J. R. R. Tolkiens Hobbitten og Ringenes Herre, og vil tage seerne tilbage til en æra, hvor stormagter og kongeriger opstod og gik til grunde. Serien begynder i en tid med nogenlunde fred og følger et ensemble af karakterer, både velkendte og nye, da de konfronterer den længe frygtede ondskabs genopståen i Midgård.”

Om vi skal glæde os eller frygte TV-seriens premiere, er lidt af en smagssag, men modigt er det af producenterne! Alene bedømt på den flotte trailer er der tilsyneladende noget at se frem til. Men om serien så også holder mål for inkarnerede Tolkien-fans, kan man af gode grunde være meget i tvivl om.

Traileren kan ses her. 15/7: Hovedtrailer kan nu ses her.

3/9: Se anmeldelse af episode 1-2 her.Brugerkarakter:


Thomas, 22-02-22 09:45:
Er meget enig med dine statements her. Utrolig store forventninger og skepsis for en series der kommer efter verdenshistoriens bedste triologi (og hobitten ;) ). Men ønsker vi alle ikke alligevel at se mere fra Tolkiens univers? #spændt
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer